csak tetszik nekünk ez a szó 😅 Egy özön bmw amiből kb. minden utcában látok 3-at 20 éves csajok rohangálnak vele arra én nem lennék kinyúlva(fetrengős) Áruld el nekem légyszives a te magasan pozicionált autód, mitől tud többet mint a hasonló felszereltésgű bármelyik másik nem magasan pozicionált autó??? Egy ford, egy folszkvágen akár egy skoda, egy opel egy rönő, szuzuki, to? Van még az autók között bármilyen különbség? nem megy annyit végre, nem gyorsul úgy, nincs benne annyi elektronika, vagy mitől magasan pozicionált egy autó amikor egy szaros passzát is 20 milla és el van látva mindenféle parasztvakítással amivel hasba lehet akasztani az erre fogékonyakat mint pl. téged Mivel tud többet a te magasan pozicionált autód?ezt magyarázd el nekem(szemeit körbeforgató)
minek? Miért jó élő halottként még eltengődni 80-100-ig, van 1-2 ilyen a környezetembe de az ilyen életnek már nincs értelme. Amíg áll a cerka, amíg a 2 kezemet fel tudom emelni dolgozni addig hajrá. Miután leroncsolódtam, kiszolgáltatottá válok és csak útjában lennék mindenkinek inkább menni kell a főd alá(kezeit széttáró)
Ketlem,mivel a metabon a markolat utan semmi,a makitanak meg ott az a dog akku.Fogocsavart vicces mashogy.Egy kivul 30 as szekreny bent 26,4 ebbol lejon a 3 centi csavar akkor marad 23,4 szerintem kereszben tobb,de merd le.
Hát, most ahogy írtad, én is rákerestem, mert habár tudom, hogy mit jelent, de kíváncsi voltam, mit mond a net erre:
a fenékszőrzetben maradó, a szőrzetre rászáradó apró székletdarabok
A betyárkörte általában a székelés után nem kellően alapos tisztálkodás során alakul ki. A betyárkörte további elnevezései: rablómazsola, csibésztallér, bölönc, szarcsimbók, hunyormeggy, csibészborsó, labanctallér, partizángolyócska, zsiványmazsola, paksi mogyoró.
Nincs köze egymáshoz, de így utólag szerencsésebb lett volna a betyárbútor helyett pl. a cókmók, batyu, holmi, cucc, vagy a motyó szinoníma és akkor valószínüleg nem hozod szóba a betyárkörtét, amire sajnos rákerestem, pedig így utólag nem biztos hogy tudni akartam hogy mit jelen! 🤔🙂
Egyre jobb útjaik vannak, de a csendet nem azok mentén kell keresni, hanem pl. a Csíki-havasokban, a Hargitán, a Gyimesek völgyében, ami pont az a hely ahova nagyon vágyok vissza. Egy barátom így fogalmazott amikor hazajöttünk egy ilyen túráról:
"Szép az Alpok, Alpok-Alja, de a Kárpátokhoz semmi sem fogható! Én sok hegyet (Ausztria, Svájc) bejártam, egész különleges helyeken is jártam, amire azt mondtam: nincs is szebb!, de a Kárpátok felülmúlhatatlan!"
Persze a világon sok szép hely van, lehet válogatni bőszen, csak pénz meg idő kell hozzá.
Milyen egyszerűnek tűnik...
a fenékszőrzetben maradó, a szőrzetre rászáradó apró székletdarabok
A betyárkörte általában a székelés után nem kellően alapos tisztálkodás során alakul ki. A betyárkörte további elnevezései: rablómazsola, csibésztallér, bölönc, szarcsimbók, hunyormeggy, csibészborsó, labanctallér, partizángolyócska, zsiványmazsola, paksi mogyoró.
"Szép az Alpok, Alpok-Alja, de a Kárpátokhoz semmi sem fogható! Én sok hegyet (Ausztria, Svájc) bejártam, egész különleges helyeken is jártam, amire azt mondtam: nincs is szebb!, de a Kárpátok felülmúlhatatlan!"
Persze a világon sok szép hely van, lehet válogatni bőszen, csak pénz meg idő kell hozzá.
Milyen egyszerűnek tűnik...