Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az utolsó művelet. Azt nem csíp a kaksi. 😂
Minek, csak szétkenném. 🙄
Vigyél nedves törlőt nagyon hasznos. 😁
Nekem elég a túrákon a betyárkörte, ennek a nagyobb mennyisége a betyárbútor? 🤔 😁
Van egy lom furgonom.Odaut nemgond,ido kene ra.
Magasan pozicionált - ez tény, nem én találtam ki.. hogy nem tudod ezt megemészteni... 😁
A spanyol, portugál jó, meg nem is zsúfolt - sajna csak autóval meg busszal jártam arra. Dél-Spanyolban többx is. Az az egy baja, hogy kurva messze van... lábon menni oda tök unalom, meg sok pénz.
Az olasz - na én azt szeretem legjobban, sokkal normálisabbak, mint a buzi osztrákok, az utak meg jók, és sok van belőlük 😁 Idén is csavartunk arra egy nagyot, egész a Como-i tóig.
Huhh,én inkább a mediterrán részre vagyok kiváncsi,spanyol-portugál-olasz hegyi utak.
Erdélyben voltam,az a zsufolt igen ideges közlekedési kultúra annyira nem jött be.A fogaras meg túl szar állapotban volt.
Értsd jól, persze ha a a várható életkorra gondolsz akkor igazad lehet. Na de próbáljunk nagyot álmodni!
Nekem Erdély tökéletesen megfelel lakókocsi nélkül is, "betyárbútorral" a dobozaimban. Sajnos még mindig keveset láttam belőle, ráadásul az eddig még nem látott szépségei mellett visszahúz a szívem oda is, ahol már jártam korábban. Idén alig 2ezer km-t motoroztam, amióta motorom van ilyen csúfság még nem esett meg velem.
Vagy legalábbis abban a tudatban él hogy magasan pozicionált.
Hátjah......barkácsfórum nyilt, de te egy szót se szólj mint hithü parkside user 😆
Még mindig hitvita dzsihad?
Legalább a dukáti rotakapáról menne. 😆
AZ kehet ki van irva, de lehet pont másik gép ugyanattol a gyártótól meg teljesen más eredményt hoz. Akár mindkét irányba.
Nem. Azért mert oda szar. Ami neked azt hiszed igénybevétel mert otthon hülyére furtad meg csavaroztad a dolgokat az sok helyen csak.előjáték. nem csak a mennyiség számit. Az a baj erre egyáltalán nincs rálátásod csak azt látod hogy egy két szaki megjelent nálad. Nos ha csak lakossági szegmens számitana oda akár jó is lehet. Ott tényleg bármi.jó arra a pár csavarra vagy egyéb dologra.
pl
lazán meg lehet hamisítani a tesztet ha beteszel egy szarabb minőségű akku cellát a gyári akkuba, és máris szarul teljesít a márkás gép
van az a pénz amiért korpás az ember haja....
nem a parki javára dőlt el egyik teszt sem, ezek szerint a nagy márkák már fizetik, hogy lejárassák a parkit? (gondolkodós) Van benne logika elég nagy piacot elvesz előlük 😂
Hol? Minden videó elején ki van írva a gép teljesítménye akkukapacitása 1-2 seb. fokozat fordulaszám súlya stb. Ehhez nem kell ott lennem elég ha itt vagyok(fetrengős)
és egyébként pont most írtad az igazat, hogy elég mulatságos lenne megjelenni parkszájdal(kezeit széttáró) De nem azért mert szar hanem azért mert méltatlanul lesajnált(kezeit széttáró) tudom ügyéd is furán mutat egy szuzuki sziftben a merci helyett szerintem meg is beszéltük(kezeit széttáró)
Királyfi, te hány éves vagy? Még hiszel a mesékben? Minden ilyen tesztből az jön ki, amit a készítője szeretne... 😅
Nekem van egy ütött-kopott 10 éves DeWalt, meg egy éves Park... az utóbbi 3x volt kezemben, valahogy mindig az öreghez nyúlok.
isten lássa lelkem pluszba kaptam hozzá 😅 elbaxták a csomagolást(fetrengős) Néhány évig szerintem a padláson porosodott aztán gondolom felhasználódott valamihez ahogy magamat ismerem(fetrengős) ikeás cuccot még nem raktam össze(kezeit széttáró)
Egy ágynemű tartós (4 fiók) IKEA francia ágynál nem lehetett nehezebb... amihez még a legutolsó csavarból-alátétből is darabra annyit adtak, amennyi kellett - szóval nem hiszem, hogy te kaptál egy plusz elemet. Azt inkább, hogy rosszul raktátok össze, és az valahonnét kimaradt.
Ott voltál? 🙂
Ha CSAK behajtókat használnék, még azt mondom akár jo is lehet, bár elég mulatságos egy komolyabb beruházáson parkside lomokkal felvonulni, de több géphez is jonak kell lenni annak az akkunak
általában a hasonló karaktereket válogatják össze (kezeit széttáró)
pajti odatettem volna eléd egy stopperrel 😅
Nem gyenge feladat volt. De nem együtt szereltünk Ő a sajátjával szopott egy fél napot én az enyémmel(fetrengős)
Ez butaság, mert ebben is vannak eltérő modellek. Most fejből nem vágom hány behajtója van a makitának, de huszon felül. Mind eltérő paraméterekkel. Ezért sem releváns egy jutyubos teszt, mert lehet épp egy olyat választottak ki amivel lehet példálózni hogy gyengébb vagy lassabb, nehezebb stb.