nekem mindig durrog ha elszaródik
de néha olyat hogy a légszűrőboxot kibassza
nem is patentolva van hanem gumipókkal mert képes akkorát vissza durrani hogy széttöri a picsába
aztán ha pöffen egyet gyertyacsere 25 ezrenként kellene de én mindig megvárok 1-2 durranást
Nos,ez azert fájt.........
9510.- ez a ket szar,de mivel huzalkotegelo tartja a helyen,es a karpit is 30db szines gombostuvel van felteve kenytelen voltam megvenni.Még valahonnan kéne szerezni két vakdugót a bal kapaszkodó helyére.
Meg ha nem tudom kiszedni van 4db szerintem csomagháló tartó ami a tetőkárpitot is tartja. 🤔
nekem jó a bosch, a gáz mindent kinyír
régen az olcsó bosch az francia volt most meg ruszki
amúgy az összes szar, a régi igazi japó ngk addig működött amíg a test elektróda el mem fogyott a mostaniak meg valami miatt elromlanak
A nagy amerikai cégek is azonnal beszüntették az exportot és a termelést a németországi érdekeltségeiknél, amint beléptek a háborúba 1941 végén.
Ja, nem...
Pont ma beszélt a Balázsékkal a rádió egy ember,arról lemaradtam hogy ki de a lényeg hogy kint van moszkvába.Azt mondja ugyanúgy ott van a sok képmutató nagy cég,ugyanúgy mennek be az új autók,csak nem nyugat felől hanem keleti irányból.Szóval egy nagy képmutatás az egész.
de néha olyat hogy a légszűrőboxot kibassza
nem is patentolva van hanem gumipókkal mert képes akkorát vissza durrani hogy széttöri a picsába
aztán ha pöffen egyet gyertyacsere 25 ezrenként kellene de én mindig megvárok 1-2 durranást
9510.- ez a ket szar,de mivel huzalkotegelo tartja a helyen,es a karpit is 30db szines gombostuvel van felteve kenytelen voltam megvenni.Még valahonnan kéne szerezni két vakdugót a bal kapaszkodó helyére.
Meg ha nem tudom kiszedni van 4db szerintem csomagháló tartó ami a tetőkárpitot is tartja. 🤔
neki ezt mind megadta az úr 😂
régen az olcsó bosch az francia volt most meg ruszki
amúgy az összes szar, a régi igazi japó ngk addig működött amíg a test elektróda el mem fogyott a mostaniak meg valami miatt elromlanak
Ja, nem...
nem tudom mekkora tételben vásárolnak