Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fasz tudja mi ez, néha zöld, néha kék. Mindjárt Ini megmondja hogy piros.
Kék mint a huzat. 😂
Hol agy pipifasz ? Csak hogy tudd melyik zöld az igazi 😂
Nincs.
Bontóplázán nem nézted?
Jo lett volna nemgyari is,de sehol,ket-harom markakereskedest kerdeztem,tavalyota molyolnak rajta eredmeny nelkul.
nekem tizede se volt igaz nem gyári
nekem mindig durrog ha elszaródik
de néha olyat hogy a légszűrőboxot kibassza
nem is patentolva van hanem gumipókkal mert képes akkorát vissza durrani hogy széttöri a picsába
aztán ha pöffen egyet gyertyacsere 25 ezrenként kellene de én mindig megvárok 1-2 durranást
Nos,ez azert fájt.........
9510.- ez a ket szar,de mivel huzalkotegelo tartja a helyen,es a karpit is 30db szines gombostuvel van felteve kenytelen voltam megvenni.Még valahonnan kéne szerezni két vakdugót a bal kapaszkodó helyére.
Meg ha nem tudom kiszedni van 4db szerintem csomagháló tartó ami a tetőkárpitot is tartja. 🤔
Nekünk az ignis az gázos. Ngk iridiumos gyertya van benne, az elég jól tűri a gázüzemet.
Gáznál nekem a beru volt tartós.
ez azért van mert te még sosem voltál egyszere szép, ügyes, és okos
neki ezt mind megadta az úr 😂
nekem jó a bosch, a gáz mindent kinyír
régen az olcsó bosch az francia volt most meg ruszki
amúgy az összes szar, a régi igazi japó ngk addig működött amíg a test elektróda el mem fogyott a mostaniak meg valami miatt elromlanak
Ngk ,Bosch,Denso ők hárman viszik a piac nagyrészét.
Ha már eddig nem sikerült,szerintem nagy csodát nem kell várni.
Amúgy ja,jó a bosch gyertya.
Hát arra még fiatalabb koromban se lettem volna irigy........több alázat, több tisztelet kellene, de majd rá jön.....talán......
Ja,a bosch-nak van ilyen kék csikozása
jó az ? még sose volt bosch gyertyám
én meg kama gumit vettem az egyik kisteherre, arra is az van írva , h médin russzija
Bosch-nak tűnik.
miez? izolátor gyertya?
A nagy amerikai cégek is azonnal beszüntették az exportot és a termelést a németországi érdekeltségeiknél, amint beléptek a háborúba 1941 végén.
Ja, nem...
Pont ma beszélt a Balázsékkal a rádió egy ember,arról lemaradtam hogy ki de a lényeg hogy kint van moszkvába.Azt mondja ugyanúgy ott van a sok képmutató nagy cég,ugyanúgy mennek be az új autók,csak nem nyugat felől hanem keleti irányból.Szóval egy nagy képmutatás az egész.
bárdiba ma vettem
nem tudom mekkora tételben vásárolnak