Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogékonysággal vannak a gondok. De meg ügyes ám... amilyen pózokban tud szerelni motort csizmában meg bőrruciban, ez annyira romi. 😂
szeressük azt a lányt aztán osztanánk neki az észt de nem fogékony rá
Ennyi kuncsaft mellett? 😂 Azt egy tömítést is úgy rak be, hogy folyik az olaj mindenhonnét mint az alien nyála. 😜
ki vannak kenve üvegszállal
Szüksége van rá......
Jókat nevetek... ahogy pesztráljátok kúrtalankát. 😁
nincs gázolajos mellékíze, vagy pont az adja a versenyképességét?
vetítesz egy kicsit
azt írtam higy a 10 ezres bok bort simán lehetne versenyeztetni az itteni 2 ezres kistermelői kategóriával
Csókolom enigma drága. 😘
én már onnan jövök(kezeit széttáró) Felénk jó munkásemberek élnek akik korán kelnek így a mise is 5-kor kezdődik(meghajlós) Mivel fél tízre már totálkáros mindenki, hogy néznek ki a templom ittas emberek tömegével 😅
Ébresztő!Vasárnap van,irány a templom.
blekindex
Valaki más is irta.
Picsanveri? Csak mert Ini azt mondta?
Komolyan nevetségesek vagytok 😁
na nekem az nem kellett hozzá 😅 viszont kapott egy szép nagy turbót (fetrengős)
Speciel nem értem, miért, szerintem tök jó név. Mindhárom fiadé, ha már itt tartunk. Egyetértek a Sanyival, tényleg agybaj ez a sok Enrikó, Dzsesszika meg Nauszika...
Mondjuk a Hugó kicsit kiverte a biztosítékot a családban. Apám nagybátyja konkrétan úgy hívott fel a kórházban...
- gratulálok! És hogy hívják a kicsit
- Hugó.
- na de most komolyan...
- tényleg Hugónak hívják.
- mondta apád, de azt hittem viccel.

Ehhez képest azért megszokta mindenki 😅
Nehogy azt hidd.......
Az a kedvencem, amikor valaki azzal jön, hogy az ő gyerekének ritka neve van és kiakad mikor mondom, hogy csak az egyik Fiam csoportjában 2 van belőle 😂😂😂
Vagy nagyon túltolják mostanság a neveket (magyarosított külföldi nevek) vagy valami nagyon különlegeset próbálnak választani.
Mi maradtunk az egyszerűeknél. Nincs is belőlük több minimum több tíz km-es hatótávban. 😅
Kevin és brájen a cigányéknál van
Fogalmam sincs 😂 én nem kérdeztem tőle, de amúgy nem gondolnám... Aztán kitudja.
Amikor kérdezte tőlem, hogy most hol oktatok, akkor ugye mondtam, hogy jelenleg 3 fiammal vagyok még otthon.
- Hogy hívják őket?
- Albert, Ottó és Hugó.
- na végre valami normális neveket hallok, nem pedig valami Kevint meg Brájent.
😂😂😂
Persze ez sem került adásba, de mi jót nevettünk 😁
Azt tudom,én is tudok ilyenről.akkor buzi?
Lehet, hogy tud fasz lenni, azért abban a kb összesen 1,5 órában nem lettünk haverok 😅
Velünk értelmesen viselkedett. Csipkelődött a kamerák előtt, de az a show része és nem tolta túl.
Nem jelent az semmit. Egy gyerekkori barátom apjáról is mindenki tudja, hogy buzi. De van meleg haverom és Ő is mesélt már nekem olyan kalandjairól, hogy a pasiknak sokszor van alibi nőjük.
Ez így van,200le-re hiphop fel lehet húzni.mondjuk ott már kuplungot is cserélni kell.