Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van neki családja,nem?
csak buzi(kezeit széttáró) De az meg ma már normális(kezeit széttáró)
Én is normálisnak gondolnám,nem tudom csak valaki mondta ezt még szerintem már jó 10éve,aztán gondoltam ha te találkoztál vele akkor tisztább lehet a kép.
az a motor az egyik leg jobban tuningolható. Alapból 110 ló. nekem is volt belőle 200 pacisra húzott(kezeit széttáró)
Teljesen normális volt velünk, pedig volt egy félsz bennünk, hogy esetleg hülyét csinál belőlünk. A felvételkor is ami necces volt, azt nem adták le adásban, kivágták. Mint pl felhozta, hogy mennyire gáz a hónaljszárítgatós motorosok, mire közöltem, hogy Nana férjének éppen olyan motorja van 🤣🤣🤣 sűrű elnézések közepette körbepuszilgatta Nanát. Na ezt pl kivágták 😅
Mindenkivel fotózkodott szívesen, a csajok egymillió képet csináltak. Nekem nincs, mert engem nem hozott úgy lázba 😂 Ő is ugyanolyan ember, mint bárki más... 🤷
Nana miatt vállaltam én is csak az adást, hátha valami kis marketinget ad a Csajok a motoron-nak. Bár én csak kis töltelékként mentem, mert amúgy jött egy Vérlovag meg egy stunt rider. Ők azért érdekesebbek 😁
én a hét elején már rábeszéltem mindenkit a párkszájdra úgy, hogy most nyugodt vagyok mint a herélt csikó 😆
Senki nem vallotta be, de alaposan bevásároltak belőle a srácok, rá jöttek, hogy pont olyan jó mint a többi csak az ára miatt nem kell félteni lehet ütni-vágni 😅
és mire mégy? Rókára(kérdőjeles)
Normális egyébként?Csak azért kérdeztem mert régen hallottam hogy egy kretén az ember.
hát itt mi történt?
Azt sejtem, hogy azért van bmw-d mert ettől hosszabb nevet nem tudsz megjegyezni(kezeit széttáró) De mitől jobb, mint a többi? 😅
ebben a kérdésben addig jutottunk, hogy mert drágább és el tud vele menni 1300 km-ert(fetrengős) Nem voltam ma esetleg lett azóta új fejlemény(kérdőjeles)
asszem felénk ezt tócsninak hívják vagy mi(gondolkodós)
Szegénykém 5 perc volt mire felmászott mögém 😅
Amúgy kb senki nem merte vállalni a motoroztatását, így feláldoztam magam 😆
A munkatársai mondták, hogy kicsit szívassam már meg, ezért volt az mini szlalom... És tényleg megijedt szegénykém... De azért megölelgetett a végén és megköszönte 😅
úgy sejtem mind a kettő az volt egykoron (kezeit széttáró)
😂 tudsz te ha akarsz sírok a röhögéstől 😅
😅nagyjából leírtad és igen kezded érteni(fetrengős)
Nem semmi ez a Fábri. Máskor csettegőzni volt, asszem Soltvadkerten. Gondolom, a Kiss Ádámnak jobban örultél volna. 😉
Csóri fabry ,de me nem adtak ra egy bográcsot legalabb?
Ja,hát ezt senki nem vitatta.Mondjuk azért az is bebizonyosodott hogy a te istenített bock borodat picsán veri a kistermelő bora.Szóval tényleg te vagy az a hülye aki elhiszi hogy a drága jobb.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02t9e19otdxCP6FTe5CdfkNeSubvf8fQHmGm81zV6sVTyLGDpSxeDr6CQwHy3zBiayl&id=100000074537937
Nem, nem attól. Inkább attól, hogy én tudom mi a különbség két autó vagy két vörösbor közt.
És még a műsor is fasza. (Pipi feltartott hüvelykujja)
az opel az igazán fasza
itt még hátul is egérmozi van 😆
Gyűlölet cunami? Hát,tudod ez nem az irigységnek köszönhető.Sokkal inkább ennek,Te és az ilyen magadfajták akik szintén azt hiszzik hogy többek mert bmw-be ülnek.
http://youtu.be/WY8XjRWZWLA
Ültem 4es golfba dízel 1.9 300paci 5kiló nyomaték felett rally gép becsövezve gépkönyv stb... na ott már van élmény autó, mi meg csak utazunk.
Ja ami még, SP rendszámos,ha mond valamit.