Használt már van 10000-től, de 32000-ért már egész jónak látszó is van, új 90l-es 80000, 120l-es 135000 az emagon, tehát lehet kapni csak pénz és akarat kell a beszerzéséhez. 😁
én a fában hiszek, azon belül is a fatüzelésű bojlerbe
ha látok valahol olcsón veszek is
vettem már egy villany bojlert de lehet fel sem teszem, meglátom hogy állunk a gázzal
No, a szaldós rendszer vége, ugyan még odébb van illetve az üzembe helyezéstől számítva 10 év, akkor elvileg akik most csinálták azok járnak jól mert akinek már 6-8 éve van azoknak mindjárt vége. :https://telex.hu/gazdasag/2022...
Szerintem is rohadt hideg van , főleg a meló végén egy órát mosni a pumpát a hídeg vízzel , de ez a főnökeimet nem hatja meg ! A pumpának meg tisztának kell lenni ! 🙃
a legújabbal most megálltam, hideg van már betonyozni az jövőre folyt köv. Az elmaradottakat kéne már befejezni (gondolkodós)
a gyerek kisházát meg itt kerülgetem már 4 éve. Használva nincs kidobni nem engedik(kezeit széttáró)
még nézegetem a fatüzelésűt is egy ideig
Hatalmas forma! 😁
ha látok valahol olcsón veszek is
vettem már egy villany bojlert de lehet fel sem teszem, meglátom hogy állunk a gázzal
ez egy nagyjából korrekt dolog lett
7 ezer forintos botra az is jó
Arra a pályán.elhelyezett kamerák szolgálnak.
a gyerek kisházát meg itt kerülgetem már 4 éve. Használva nincs kidobni nem engedik(kezeit széttáró)
Egyébként ott a túloldalt a véda elméletileg a megállás miatt jár a 150 bünti mind a 2 félnek
Magasan pozicionált autó magasan pozicionált tulajdonosok