Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a macskára,megmondta hogy irigyek vagyunk.
Elfekvö
Sztán mire?
embargó meg a tököm.....
a villany bojlert is addig nézegettem amíg lett egy szinte újszerű 7 ezerért
még nézegetem a fatüzelésűt is egy ideig
Használt már van 10000-től, de 32000-ért már egész jónak látszó is van, új 90l-es 80000, 120l-es 135000 az emagon, tehát lehet kapni csak pénz és akarat kell a beszerzéséhez. 😁
A mester annyira bízik a gépbe, hogy még a blokkot is összerágja, le van sz@rva a garancia!
Hatalmas forma! 😁
én a fában hiszek, azon belül is a fatüzelésű bojlerbe
ha látok valahol olcsón veszek is
vettem már egy villany bojlert de lehet fel sem teszem, meglátom hogy állunk a gázzal
inike 10 év múlva már az általad megszerkeztett garázsreaktorral akarok fűteni , világítani(sípot fújó)
10 év alatt meg is fog térülni annak aki mostanában tette fel a cuccot
ez egy nagyjából korrekt dolog lett
No, a szaldós rendszer vége, ugyan még odébb van illetve az üzembe helyezéstől számítva 10 év, akkor elvileg akik most csinálták azok járnak jól mert akinek már 6-8 éve van azoknak mindjárt vége. :https://telex.hu/gazdasag/2022...
teflonos cucc kell arra semmi sem tapad 😂
Szerintem is rohadt hideg van , főleg a meló végén egy órát mosni a pumpát a hídeg vízzel , de ez a főnökeimet nem hatja meg ! A pumpának meg tisztának kell lenni ! 🙃
Én olyan irigy vagyok.......
befőttesgumi az igazi én nem urizálok
7 ezer forintos botra az is jó
Véda nem nézi hogy megálsz-e.
Arra a pályán.elhelyezett kamerák szolgálnak.
a legújabbal most megálltam, hideg van már betonyozni az jövőre folyt köv. Az elmaradottakat kéne már befejezni (gondolkodós)
a gyerek kisházát meg itt kerülgetem már 4 éve. Használva nincs kidobni nem engedik(kezeit széttáró)
A harmadik képen a legújabb házprojekt? az infláció miatt lett ilyen kicsi?
de hát ez egy kamera reklám 😅
Egyébként ott a túloldalt a véda elméletileg a megállás miatt jár a 150 bünti mind a 2 félnek
gondoltam erre is 😅
Egyértelmű teszten átmentet adnám sógornak mert az tuti működik ,még a új lehet gyári hibás 😂 😂 az meg milyen égő lenne
Ne mondd, hogy többet vártál :D
http://youtu.be/WY8XjRWZWLA
Magasan pozicionált autó magasan pozicionált tulajdonosok