Egyszerű a válasz. Fogd meg a blokkot és vidd vissza a kopott gépet, kapsz helyette egy újat. A Lidl-ben nem szoktak tökölni olyasmivel, hogy kipróbálgatják, hátha a vásárló a tuskó az eszközhöz, szó nélkül cserélik, ha van belőle.
Szóval ha még volt belőle ott, ahonnan ez van, lehet két nullkilométeresed.
Minden attól függ, mennyire szereted a sógorod és hogy hogy állsz lekliismertettel. :D
hát ez szó szerint karácsonyi ajándék lesz magamnak, magamtól(meghajlós) Mén a fa alá(meghajlós) Majd valami újságpapírba becsomagolom nincs ám színes díszes jézuskás csomagoló(ujjával nemet mutató) Már már azt hittem, hogy meg kell rendelni 18900+2000 postáért(homlokát törölgető) és itt egy megvalósult álom 12 ezerért(meghajlós) Nos dilemmába vagyok mit csinálja, mert a sógi pont ilyen vadi újonnan adta kölcsön a sajátját de az a gép azóta egy kicsit viseletes lett 😅 Ne is az volt a gond, hogy kétszer kiesett a kezemből és leesett a tetőről kb. 5 méter magasságból akkor még csatorna nem lévén, hogy megfogja. Mert hát, hogy homokba esett a tokmányból meg kifújtam a homokot kompresszorral 😅 hanem amikor a néhányszor a betonon végig húztam véletlen 😅 Kis karc látszik itt-ott, tokmányon és az oldalán mindenféle barbár sérülés nyomok 😅 Szóval meg kéne szavaznotok, hogy a sóginak visszaadjam e a 0 km-esről általam jól bejáratott szerszámát, vagy odaadjam neki az újat a régebbit meg megtartsam? (gondolkodós)
nem mellékesen vettem 2000 ért ilyen tépőzáras izét 😅
Nálam állandó fogyóeszköz amivel a horgászbotokat kötözöm össze. Horgász boltban 1 pár 500 Ft csak rá van írva, hogy NEVIS 😅 nagyjából 10 párat baxok el egy évben(fetrengős) Ez meg itt egy 50 darabos szett kétezerért 2, 5 évre való cumó 😂
parszájd előlről, parkszájd oldalról, parkszájd hátúlról 😂
Elehet a jó büdös francba az összes, makita, dövalt, boss, 😅
Amelyik tud annyit 12 ezerért mint ez kinyalom az összes picsáját(fetrengős)
engem a foci sose érdekelt, de akkoriba /a kilencvenes évekbe/ teccett a rézfúvós, a haver meg monta, h csináljunk hangulatot, na olyan hangulat lett, h még a trombitám is odaveszett
Szóval ha még volt belőle ott, ahonnan ez van, lehet két nullkilométeresed.
Minden attól függ, mennyire szereted a sógorod és hogy hogy állsz lekliismertettel. :D
Nálam állandó fogyóeszköz amivel a horgászbotokat kötözöm össze. Horgász boltban 1 pár 500 Ft csak rá van írva, hogy NEVIS 😅 nagyjából 10 párat baxok el egy évben(fetrengős) Ez meg itt egy 50 darabos szett kétezerért 2, 5 évre való cumó 😂
Elehet a jó büdös francba az összes, makita, dövalt, boss, 😅
Amelyik tud annyit 12 ezerért mint ez kinyalom az összes picsáját(fetrengős)
Voltam Kecsón 3 Lidlbe is benéztem és...