Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,és ez pontosan ennyi ahogy írod.
Veled.
Én úgy fogalmaznék hogy nem opció.
Nem tudom. Illetve igen. Semmit nem kell tovább gondolni, nekünk ez a pont megfelelő, és tartom a 4-es golf is gechi jó meg a passat is amivel mentem az is 10en éves és lám dízel.
Ja, meg a gyösz tigra is. 😇
Mert mivel magyarázod ezt a gyűlölet cunamit, ha nem irígységgel?
Na látod, ezt nem lehet vw-el... már megérte 😁
De tud. Nem Skoda... 😁
Na de most miért van az hogy neked is bmw-d van elégedett vagy vele szereted,de nem érzed azt hogy ettől az autótól több lennél és hogy irigykednének rád mert bmw-d van?
Így van, meg a bmw. 😂
Nekünk ezek vannak. 😇
Tévedés,én nem akarom erről meggyőzni.Én nem tartom szarnak a bmw-t,én az ilyen mentalitású bmw tulajokat rühellem.És sajnos van bőven.
a pergetés nagyon munkás
amúgymeg bojli teszt van azért is van csak egy bot bent
Ez itt egy halnevelde, nemrég volt lehalászás, gondolom ezek nem bírtàk. Szép kis szürkék meg amúrok. Kár értük, király kis vacsora lehetett volna belőlük.
Ilyenkor nem lenne jobb pergetni?
Mindenki megprobalja meggyozni a masikat hogy a valasztasa szar,es nem er egy lyukas garast sem. 😆
Hosszan es kitartoan.
Amugy mindenki hulye mert mind fos.
Kivetel az opel,az az isten. 😆
Ez komoly, nagyon komoly, ja nem... 😂
És pörgeti a kulcsot meg úgy rakja zsebre hogy jól látható legyen hogy bmw-je van.
Direkt volt ahova felsoroltam a 20i-t és a dezsőt is, biztos ami biztos alapon.
Na tehát még mindig ott tartunk hogy nem tudod mi a különbség mert szerinted a szutykos 20i-d pont ugyanolyan mint egy m3. Persze hogy ugyanolyan mert mind a kettő 3-as bmw 🤷🏼‍♂️ na van miről még beszélni? Semmivel sem vagy különb mint a cigány aki megveszi és rajoskodik vele. Te is pont azért tartod hogy itt tudj arcoskodni és lenézni a másikat.
Illetve még mindig nem fogtad fel hogy aki szerint magasan pozicionált a kocsija és hasonlítgatja az te vagy. Én egyetlen márkát sem hoztam párhuzamba a veled ellentétben.

Na tehát van egy alsó polcos kocsid a “prémium” márkától és iszod az alsó polcos borokat egy “prémium” márkából. Minden érthető.
Viszont te ne kérdezz mert nem tudjuk már részletesebben elmondani hogy mi a baj a gondolkodásoddal 🤷🏼‍♂️
Itt aki azt hiszi hogy az ő autója a legjobb az csak te vagy.
Felszereltségebe kényelembe,tudod amit kapsz azért bmw-1.5millióért.Bazki kollégám most vett pont egy ilyen 320i-t valahonnan 2013-ból,még egy nyamvadt tempomat sincs benne.hát már a 94-es passatomba volt tempomat.
Új autókról beszélsz?hisz f30 egy 10 éves modell.
Az árról nem mondtam semmit?mit kéne mondanom ha te olyan hülye vagy hogy az ár mértékével teszed egyenlővé a minőséget?De pl ott van a vw konszern,van sejtésed hogy mennyit tudnak spórolni ezen,a közös platformon a sok azonos alkatrészen?Te meg kifizeted a propellert a kocsid elején.Hát fizesd,csak szállj le a magas lóról és ne érezd és gondold azt hogy te több vagy és hogy a superb-s meg irigykedik rád,mert hülye lenne,egyszerű tény hogy semmit olyat nem tud nyújtani egy hármas bömbi amit a superb ne tudna.
kezdődik a vadászat
lassan 3 éve nem a 20d van, hanem lett egy új 20i. Ez csak lábjegyzetbe. És az is biztos, hogy nálad jobban tudom, mi a különbség egy 20i meg egy M3 közt - és ezt nem nagyképűségből mondom.
Csak azokat a fóccvágeneseket nézem le, akik azt hiszik, hogy a Passát a világ legjobb autója 😁 de mindenképp van olyan, mint egy BMW
sose hazudok.
A "kitörli a seggét a superb a bmw-del" akkor mit jelent? Hogy több az extra? megint ott vagyunk, hogy a mennyiséget hozod fel, mikor én minőségről beszélek.
Az árra nem mondtál semmit - persze, azt ugorjuk.. 😅
Természetesen új autókról beszélek. Az enyém nem tolja az elejét kifelé, és nem jön be a kerékzaj. Itt a konkrétum, ezeket kértétek, nem? A hibát meg nem kell keresni, az megvan: orrnehéz, első hajtású, és gyengébb a zajszigetelése... nyilván azért, mert nem prémium kategóriás 😂 Az Audi, ami majdnem ugyanabból van összerakva, mégis jobb. Mert az viszont prémium.
Kérdezz még, ha valamit nem értesz! 😃
nem hinném
120 centis a pontymatrac
230-al.......ez az ipse tenyleg hulye volt.....

http://youtu.be/X0MLiNI3G84
Hát én ilyet sosem írtam.Ne hazudj!
Na ha valaki úgy vezet egy autót,pláne egy korszerű autót,hogy az tolja kifelé az orrát az már nem közútra való sebesség.
Hangosabban gördült?Had kérdezzem meg,ez egy használt autó volt?
Sőt,jobbat mondok,tolta ki az elejét és hangosan gördült,mindkét tulajdonság visszavezethető ugyanarra a hibára.
Na hát igen… mind2 egy 3-as BMW… itt a nagy baj. Ezért nem is fogod te ezt soha megérteni, ezért fogod azt hinni mindig is hogy az alsó polcos kocsid egy menő és prémium kocsi mert azt se tudod mi a különbség a 20dezső meg egy m3 között 🤷🏼‍♂️
Nincs ezzel baj, Pocsest sem érdekli különösebben, ő szereti, elvan vele, fasza csávó. Nem nézi le azt akinek “fócvágenje” van, mert a nagy arcod miatt nem lehet azt írni hogy vw, csak megpróbálod degradálni a másik márkát. Na szó mi szó, az arccal van a baj, ekkora ego társul egy szaros 20d vagy 20i-hez. Pont mint akik miatt kialakult a sztereotipia a bmw-sekről. A fostos 20d-ből azt hiszed a világ királya vagy, közben csak egy milliomodik szürke vagy fekete alap 3-as 🤷🏼‍♂️