Ez igen, eddig jó! 👍️
Ilyesmivel én is foglalkozok, de csak olyanoknak akiket ismerek. Legutóbb egy Focust csináltam, na nem az udvaron, csak miután felment a lakk is és porszáraz lett, álltam ki vele, mert este már vitték el. Mondjuk sok múlik a festék keverésen is, itt az is el lett találva, mert nem kódra, hanem mintára lett keverve.
mondjuk első körben rendeltem ilyet: https://www.zooplus.hu/shop/ku...
nem sokkal roszabb a leírt adat a mostaninál, max kap tényleg hús nyesedéket mellé néha, mert gondolom többségében növényi fehérjék vannak a tápban
épp mondtam asszonynak hogy veszünk disznó combot, a javát kiesszük, a zsíros a kutyának, meg sütünk kenyeret aminek fele kukorica és meg is van a táp kb feléből
Itt? mindenki hülye.
Éppen füstölt lazacot vacsorázunk, mert annyiba kerül, mint a sima szeletelt sonka.
De hát tudod. Chip hiány van, meg a háború is érinti a disznókat....
Épp számolgattam én is hogy simán olcsóbban jövök ki, ha veszek darálthúst a kutyának.
Juuuuuuuuuuuuuuuj nagyon lennék a szomszédod
Ti gasztroznátok én meg kóstolnék és dicsérgetném szorgalmasan 😋
Csak kellene egy kétszárnyú ajtó ahol jöhetek mehetek 😂 😂 😂
Ilyesmivel én is foglalkozok, de csak olyanoknak akiket ismerek. Legutóbb egy Focust csináltam, na nem az udvaron, csak miután felment a lakk is és porszáraz lett, álltam ki vele, mert este már vitték el. Mondjuk sok múlik a festék keverésen is, itt az is el lett találva, mert nem kódra, hanem mintára lett keverve.
Marad a hideg bontasra erett epulet es a butortologatas.
nem sokkal roszabb a leírt adat a mostaninál, max kap tényleg hús nyesedéket mellé néha, mert gondolom többségében növényi fehérjék vannak a tápban
Szerintem számold fel a bútorboltod, ebből jobban megélsz és motorozni is lesz időd.
Éppen füstölt lazacot vacsorázunk, mert annyiba kerül, mint a sima szeletelt sonka.
De hát tudod. Chip hiány van, meg a háború is érinti a disznókat....
Épp számolgattam én is hogy simán olcsóbban jövök ki, ha veszek darálthúst a kutyának.
A többi már rajtad mult.
Ti gasztroznátok én meg kóstolnék és dicsérgetném szorgalmasan 😋
Csak kellene egy kétszárnyú ajtó ahol jöhetek mehetek 😂 😂 😂