Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nincs, (ujjával nemet mutató) gázolajat még adnak, áram meg gyün a tetőrűl 😅
Ahh,nyakig benne vagyok en is. 😆
Ez igen, eddig jó! 👍️
Ilyesmivel én is foglalkozok, de csak olyanoknak akiket ismerek. Legutóbb egy Focust csináltam, na nem az udvaron, csak miután felment a lakk is és porszáraz lett, álltam ki vele, mert este már vitték el. Mondjuk sok múlik a festék keverésen is, itt az is el lett találva, mert nem kódra, hanem mintára lett keverve.
alakul ez(fainat mutató) Mondjuk azért nagy szerencséd van az öcséddel, gondolom Ő karosszériáz és fest 😆
diétáztatni kell azt a korcsot, szenvedje meg Ő is a válságot 😅
te a lila macska babérjaira akarsz törni 😅
3 eve mar piszkaltam bal oldat,az meg tart.
Ahh,aprolekos melo,sok vegyszer.
Marad a hideg bontasra erett epulet es a butortologatas.
na majd 5 év múlva is megnézzük, mennyivel tart tovább mint a purhab ragasztós javítás
mondjuk első körben rendeltem ilyet: https://www.zooplus.hu/shop/ku...
nem sokkal roszabb a leírt adat a mostaninál, max kap tényleg hús nyesedéket mellé néha, mert gondolom többségében növényi fehérjék vannak a tápban
épp mondtam asszonynak hogy veszünk disznó combot, a javát kiesszük, a zsíros a kutyának, meg sütünk kenyeret aminek fele kukorica és meg is van a táp kb feléből
fasza lett 👌
Szerintem számold fel a bútorboltod, ebből jobban megélsz és motorozni is lesz időd.
Hogy milyen problémáitok vannak nektek por népeknek...benzin...höhö 😆
Itt? mindenki hülye.
Éppen füstölt lazacot vacsorázunk, mert annyiba kerül, mint a sima szeletelt sonka.
De hát tudod. Chip hiány van, meg a háború is érinti a disznókat....

Épp számolgattam én is hogy simán olcsóbban jövök ki, ha veszek darálthúst a kutyának.
Hat,hebrák,szar,de ennyit tudunk garázsmalázolas hobbibol.Nem profi,de alapozo mar rajta.
Nagyrészt magadnak 😉
Én azért tudom , hogy neked köszönhetem nagyrészt , hogy ennyire rendbe tudtam kapni a mocikámat ! 😉
Dehogyis, csak adtam ami nekem se került pénzbe 🙂
A többi már rajtad mult.
Hááá mondanám ?! Tudtam ! Nekem is segítettél , nem keveset ! 😉
Amugy van. Nyolcszázvalahány oldalas service manual. Nem japán, de van 😁
Dehogyis 😃
Laci ! Neked minden van ! 😉 👍️
Lehet van. Megnézem
Juuuuuuuuuuuuuuuj nagyon lennék a szomszédod
Ti gasztroznátok én meg kóstolnék és dicsérgetném szorgalmasan 😋
Csak kellene egy kétszárnyú ajtó ahol jöhetek mehetek 😂 😂 😂