fasza expert fúrókalapácsom most ellett le(szomorú) Törtem fel vele a betont reggel azt egyszer csak elgyengült(kezeit széttáró) Működik csak nincs benne erő(gondolkodós) Szénkefe esetleg elfogyhatott vagy más lehet a baj(kérdőjeles)
azt én is megtanultam,hogy a panelnál 5 cm a válaszfal(fetrengős) A fürdőből fúrok a wc felé a tükrösszekrénynek fúrom a lyukat. Azt ránézésre láttam, hogy ez vékonyka de azért nem gondoltam, hogy 5 cm(kezeit széttáró) Kiválasztok 4,5cm tiplit. Beállítom a fúrón a mélységmérőt. Nyomatom az ütvefúrónak, megállok. Na mondom ennek egy pici híjja van még egyet löketek rajta azt kész(meghajlós)
Megnyomtam a gombot, hallom a wc-be a csörömpölést 😅 Rögtön tudtam mi a baj (fetrengős) Lelöktem a csempét(fejét fogó) Konyhából már úgy fúrtam fel a konyhaszekrényt a fürdő felé, hogy vastag barna szalaggal összeragasztottam a csempéket keresztbe, ha véletlenül megszalad a fúró ne lökje bele a kádba a csempét(fejét fogó) Villanyszerelős 65 kötődoboz úgy fér el a válaszfalba, hogy a túloldalt a doboz hátuljára megy rá a csemperagasztó csempézéskor 😅
OK, de nem vályogfalról volt szó... meg oda eleve nem ilyen kis vacak műanyag tipliket rakunk, oda tényleg a fenyőléc kell 😁
Szerencsére ritkán találkozok már vályoggal.
tékozló pöcs vagy
légyre kenyérrel kell lőni, üveget törtem már be így de sehol sem látszik meg a nyoma
asszonyt is lőtek már így farba egész komolyan bepirosodott
azért nem feltétlen
pl vályog házban hiába teszel nagy tiplit vagy tart vagy nem
de ha a tipli lyukába fa fecniket tolsz fullra kalapáccsl beverve akkor az mindent is megtart
pl gyerek tv konzolát így tettem fel és simán kibírta a súlyom, de a konyhaszekrénybis így van felpakolva
persze vannak fasza dűbelek mindenhová is csak amikor kell 30 darab nem mindegy hogy 150 forint egy vagy 750
Ilyet mi darts-al csináltunk. Felszúrtunk egy legyet a hegyére, aztán haver orra előtt látványosan átkozódva hogy "na most kinyírlak te mocsok légy" belebasztuk a falba, az meg csodálkozott, hogy tényleg eltaláltuk 😆
Én amikor elkúrom és nagyobb a fúrt lik, akkor elvágok egy tiplit hosszában, és az egyik felét mellé tolom így már tart a csavar. Csak félig tróger így. 😁
Mi van, kishörcsög, mitől lettél ennyire ideges? 😅 Hiába fúrsz annyi lyukat, ezek szerint mégse tudod, hogy kell, ha állandóan nagy lesz a furat... "fenyőlécet mellé kalapálni" az lehet, hogy működik, de hogy nagyon kókány (főleg, ha az ügyfél látja) az biztos.
Megnyomtam a gombot, hallom a wc-be a csörömpölést 😅 Rögtön tudtam mi a baj (fetrengős) Lelöktem a csempét(fejét fogó) Konyhából már úgy fúrtam fel a konyhaszekrényt a fürdő felé, hogy vastag barna szalaggal összeragasztottam a csempéket keresztbe, ha véletlenül megszalad a fúró ne lökje bele a kádba a csempét(fejét fogó) Villanyszerelős 65 kötődoboz úgy fér el a válaszfalba, hogy a túloldalt a doboz hátuljára megy rá a csemperagasztó csempézéskor 😅
Szerencsére ritkán találkozok már vályoggal.
légyre kenyérrel kell lőni, üveget törtem már be így de sehol sem látszik meg a nyoma
asszonyt is lőtek már így farba egész komolyan bepirosodott
pl vályog házban hiába teszel nagy tiplit vagy tart vagy nem
de ha a tipli lyukába fa fecniket tolsz fullra kalapáccsl beverve akkor az mindent is megtart
pl gyerek tv konzolát így tettem fel és simán kibírta a súlyom, de a konyhaszekrénybis így van felpakolva
persze vannak fasza dűbelek mindenhová is csak amikor kell 30 darab nem mindegy hogy 150 forint egy vagy 750
http://youtu.be/3iNaSoaT-Lc
vagyis azt gondolja
mert ugye én vagyok az egyedüli aki mindekinél is okosabb+ügyesebb vagyok