Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nehéz kérdés(gondolkodós) én laikusként arra tippelnék, hogy nem 😅
azért nálam annyira nem bővül a lyuk. Ha nagyon nem sikerül 2 gyufaszál elég a tipli mellé 😅
fasza expert fúrókalapácsom most ellett le(szomorú) Törtem fel vele a betont reggel azt egyszer csak elgyengült(kezeit széttáró) Működik csak nincs benne erő(gondolkodós) Szénkefe esetleg elfogyhatott vagy más lehet a baj(kérdőjeles)
azt én is megtanultam,hogy a panelnál 5 cm a válaszfal(fetrengős) A fürdőből fúrok a wc felé a tükrösszekrénynek fúrom a lyukat. Azt ránézésre láttam, hogy ez vékonyka de azért nem gondoltam, hogy 5 cm(kezeit széttáró) Kiválasztok 4,5cm tiplit. Beállítom a fúrón a mélységmérőt. Nyomatom az ütvefúrónak, megállok. Na mondom ennek egy pici híjja van még egyet löketek rajta azt kész(meghajlós)
Megnyomtam a gombot, hallom a wc-be a csörömpölést 😅 Rögtön tudtam mi a baj (fetrengős) Lelöktem a csempét(fejét fogó) Konyhából már úgy fúrtam fel a konyhaszekrényt a fürdő felé, hogy vastag barna szalaggal összeragasztottam a csempéket keresztbe, ha véletlenül megszalad a fúró ne lökje bele a kádba a csempét(fejét fogó) Villanyszerelős 65 kötődoboz úgy fér el a válaszfalba, hogy a túloldalt a doboz hátuljára megy rá a csemperagasztó csempézéskor 😅
Hát ha az asszonyt rendesen farba lövik, elhiszem, hogy belpirul! 😅
Amelyiknek nem kell már a csempe!
OK, de nem vályogfalról volt szó... meg oda eleve nem ilyen kis vacak műanyag tipliket rakunk, oda tényleg a fenyőléc kell 😁
Szerencsére ritkán találkozok már vályoggal.
tékozló pöcs vagy
légyre kenyérrel kell lőni, üveget törtem már be így de sehol sem látszik meg a nyoma
asszonyt is lőtek már így farba egész komolyan bepirosodott
azért nem feltétlen
pl vályog házban hiába teszel nagy tiplit vagy tart vagy nem
de ha a tipli lyukába fa fecniket tolsz fullra kalapáccsl beverve akkor az mindent is megtart
pl gyerek tv konzolát így tettem fel és simán kibírta a súlyom, de a konyhaszekrénybis így van felpakolva
persze vannak fasza dűbelek mindenhová is csak amikor kell 30 darab nem mindegy hogy 150 forint egy vagy 750
melyik marha fúr át csempét ütve?
baj lenne mert 2200 ft volt (dollárjeles)
az a csapszeg?
Ez jó. 😆
😂
Ilyet mi darts-al csináltunk. Felszúrtunk egy legyet a hegyére, aztán haver orra előtt látványosan átkozódva hogy "na most kinyírlak te mocsok légy" belebasztuk a falba, az meg csodálkozott, hogy tényleg eltaláltuk 😆
Nem szarral gurigálsz , az tisztán látszik ! 😀
Én amikor elkúrom és nagyobb a fúrt lik, akkor elvágok egy tiplit hosszában, és az egyik felét mellé tolom így már tart a csavar. Csak félig tróger így. 😁
...amúgy aki beszól, az retteghet, ezt ma lőttem 31 méterről 😁 új korában egy légy volt...
Csak egy átlagos szombat délután... motorozni nem lehet, dolgozni nem kell, és sokaknál így jelentkezik a ráérés 😂
Mi van, kishörcsög, mitől lettél ennyire ideges? 😅 Hiába fúrsz annyi lyukat, ezek szerint mégse tudod, hogy kell, ha állandóan nagy lesz a furat... "fenyőlécet mellé kalapálni" az lehet, hogy működik, de hogy nagyon kókány (főleg, ha az ügyfél látja) az biztos.
Duna TV, Kivansagkosar. Akkor mar merjunk 'nagyot almodni' :D
A qrva ! Rossz fórumon vagyok ? Vagy ez most az önök kérték ? 😙
Nehisztizz,nezel vattás-t 😆
http://youtu.be/3iNaSoaT-Lc
A Kozmosz zenekartol szeretnem kerni Az Okosak Foldje cimu szamot es kuldenem mindenkinek aki szereti. ;)
kibaszott nagy májer mindenki
vagyis azt gondolja
mert ugye én vagyok az egyedüli aki mindekinél is okosabb+ügyesebb vagyok