Na most ugye nem ti akarjátok megmondani hogy mit hogyan kell használni akik egy évben egyszer használnak ilyet ? 😂😂
Geci hát ekkora egy okoskodó topicot mint ez. Egy héten több lyukat fúrok ki mint te meg a Kérilaci egy évben, és ti mondjátok meg hogy hogyan kell… pofám leszakad.
csempére ilyen fúró való: https://ugyismegveszel.hu/prod...
mondjuk én sóher vagyok és még sosem vettem ilyet én a körkivágó közepével fúrtam ki mindig a csempét ami teljesen így néz ki csak vastagabb
kb 20 éve vettem egy légkulcsot, azóta megvan évente 2x kereket cserélek 3-5 kocsin
néha leveretünk pár egyéb csavart-anyát is de ez nem jellemző
mutass egy akkus eszközt ami ezt az élettartamot bírja
aki nem mobil gumis vagy rally-s szerelő annak ez a kategória kb értelmetlen
400-al milyen kereket nem szecc le? 😁 persze valós 400, nem kicsit merült 2 Ah-s akkus Parkszájd 400... 😂
Haver ilyen általam linkelt Parkszájddal a 120-al (nyomikulccsal) húzott kereket nem vette le, mert kint volt a gép fél órát előtte, és lehűlt... akkor már nem vitte. Be kellett vinni a melegre meg vissza kicsit a töltőre.
No comment...
azért a 35 ezer meg az 55+35 sem ugyanaz a liga
persze ha van már dewalt töltőd meg akkud akkor nem vészes a különbség
mondjuk kerekeket leszedni egyiket sem választanám, 50(50+35+xx még jobbak) felé már vannak olyan légkulcsok ami teljesen használhatók és tuti nem mennek tönkre mint bármelyik gép akkuja és azért ebben az árban már 1500nm felettiek is vannak
Tehát igazából arról van szó hogy igaz hogy üt az a szutyok, de legalább túl gyenge hozzá hogy bármi kárt okozzon 😁
Lehet kapni kerámia fúró szárat, amit ütés nélkül kell használni. Ez is vidiás, de élesebb mint az ütvefúró, és gyönyörűen viszi a téglát, meg az üreges vázkerámiát is, nem töri össze.
szerintem legalább fél órával tovább működött mint kellett volna
kellene egy kopogás szenzor is a kompresszorokra ekkor megúszható lett volna a dugó csere
4 élű vídiát kell használni, törékenyben csak forgatva, aztán ha azon átment, lehet ütve menni tovább. Az nem kóvályog annyira, mint a 2 élű, pontos lesz a luxi - meg nem megy el semerre, ami gyakori hiba szokott lenni.
Van ám ennek egy toppikja 😂 😂 😂
És ott rögtön tudnák hogy mért hoztál egy 17 csillagvilláskulcsot fémvödör alján helyezkedő vascsőre 😂 😂 😂
Amúgy miért ??????
Próbáld ki egyszer. Nem töri szarrá a téglát. Kerámia téglában a furokalapács csinál egy akkora rést mint a csiccsolinában a ló, az ütvefúró meg csak egy pont akkorát mint a fúrószár.
Amióta a kicsit használom, minden tipli fog a falban, a furókalapács mellé meg sokszor kellett fenyőlécet bekalapálni.
Betont is viszi de az már kínzás neki.
Ja,megnézem a beton lakótelepit meddig nyammogjátok sima fúróval. 😆
Volt olyan ami mintha 5x5-ös hálóval csinálták volna mert 3 centinként vitte el durván a fúrót.
Meg a legtöbbnél a konyha-frdő válaszval csak 5 centi vastag,fém dübel menetes száras is úgy ment bele hogy hátul már a fürdő csempéjét karcolta.
Geci hát ekkora egy okoskodó topicot mint ez. Egy héten több lyukat fúrok ki mint te meg a Kérilaci egy évben, és ti mondjátok meg hogy hogyan kell… pofám leszakad.
mondjuk én sóher vagyok és még sosem vettem ilyet én a körkivágó közepével fúrtam ki mindig a csempét ami teljesen így néz ki csak vastagabb
néha leveretünk pár egyéb csavart-anyát is de ez nem jellemző
mutass egy akkus eszközt ami ezt az élettartamot bírja
aki nem mobil gumis vagy rally-s szerelő annak ez a kategória kb értelmetlen
Haver ilyen általam linkelt Parkszájddal a 120-al (nyomikulccsal) húzott kereket nem vette le, mert kint volt a gép fél órát előtte, és lehűlt... akkor már nem vitte. Be kellett vinni a melegre meg vissza kicsit a töltőre.
No comment...
persze ha van már dewalt töltőd meg akkud akkor nem vészes a különbség
mondjuk kerekeket leszedni egyiket sem választanám, 50(50+35+xx még jobbak) felé már vannak olyan légkulcsok ami teljesen használhatók és tuti nem mennek tönkre mint bármelyik gép akkuja és azért ebben az árban már 1500nm felettiek is vannak
Mégis a Parkszájd a kirájj!
https://www.lidl.hu/p/autos-es...
https://www.szerszamkell.hu/bl...
de ha valaki igazán ügyes, vehet Parkszájdot az Emagról drágábban is: 😁
https://www.emag.hu/parkside-p...
Lehet kapni kerámia fúró szárat, amit ütés nélkül kell használni. Ez is vidiás, de élesebb mint az ütvefúró, és gyönyörűen viszi a téglát, meg az üreges vázkerámiát is, nem töri össze.
szerintem összevesztek a tűgörgők és azt mondták mindenki mehet amerre lát
kellene egy kopogás szenzor is a kompresszorokra ekkor megúszható lett volna a dugó csere
És ott rögtön tudnák hogy mért hoztál egy 17 csillagvilláskulcsot fémvödör alján helyezkedő vascsőre 😂 😂 😂
Amúgy miért ??????
Amióta a kicsit használom, minden tipli fog a falban, a furókalapács mellé meg sokszor kellett fenyőlécet bekalapálni.
Betont is viszi de az már kínzás neki.
Volt olyan ami mintha 5x5-ös hálóval csinálták volna mert 3 centinként vitte el durván a fúrót.
Meg a legtöbbnél a konyha-frdő válaszval csak 5 centi vastag,fém dübel menetes száras is úgy ment bele hogy hátul már a fürdő csempéjét karcolta.
a többi mindenhol van
kb egy ötöde anyag nincs meg
... bár egy ilyen Parkside nem üt lófaszt se