Szerinted mi számít Premium márkának? a toyotád? nagyon le vagytok akadva annál hogy mi mennyibe kerül pedig az nem számít semmit az számít hogy hogy érzed magad benne.
Ha te egy csikkel teleszórt koszos furgonban érzed jól magad az a te dolgod
szerintem meg mindent a helyén kell kezelni
akinek egész nap a kezében van annak minden pénzt megér az hogy kényelmes és a lehetőséghez mérten minél könnyebb, pl kartonozni akár egy 2ah kisebb akku is bőven elég hiszen bőven feltölt a másik amíg kifogy a gépben lévő
de havi 2 óra munka miatt teljesen értelmetlen egy drága márkásat venni, de pl redőnyös ismerős is mindig olcsó szarokat vesz, mert évente leejtik 5-10x a fúrót azt mondja előbb eltörik mintsem az akku vagy a gép kihaljon
szóval én nem mondanám hogy a parkside szar. inkább azt mondom erősen barkács kategória, egy viszonylag robusztus kivitelben,
és az olcsó temékeknek általában a legnagyobb előnyük az olcsóság, hiszen mindent ennek rendelnek alá
Na most megint elkezdted a terelést… hagyjuk inkább mert ebben is annyira vagy releváns mint a motorozásban. Okoskodsz de kanyarodni nem tudsz 🤷🏼♂️ Most meg már jajj hát a te szokásaidhoz nem jó pedig senkit sem érdekel a te szokásod, a gépekről volt szó.
Neked agyadra ment a menstruáció?
Leírtam a használati szokásokat?
Le.Írtam olyat hogy szerkezetépítő meg felhőkarcoló szerelő meg ilyenek?
Le.
Az a baj hogy nálad a sznobizmus felhőjén soha nem üt át a befektetés/megtérülés közgazdasági tétele.
Amikor ezt felfogtad nyugodtan beleszólhatsz.
De amúgy meg,pipi téged kérdezett?
Konkrétan.
Azt kérdezte Levi,milyen gépet vegyek,makitát,dewaltot vagy milwókit?
Nem,az kérdezte hol és mennyiért vehető a belinkelt cucc.
Erre te hitvitába akarsz keveredni.
De legyen,te miafaszért egy passatban látod a tutit mikor az audi minőségibb?Nagyságrendekkel.
Az a szerencse hogy csak te használsz szerszámokat. Lenne egy sanda tippem hogy több csavart tekertem be mint re… 2év gipszkartonozás elég volt. Volt ott is aki próbálkozott ilyen szarokkal mint te, de amikor egész nap dolgozni kell, nem mindegy milyen nehéz az a gép. Az sem mindegy hogy egy csavart 2vagy 1másodperc alatt teker be, mondjuk egy egyszerű 30-as karton csavart. Szerkezetépítőkről ne is beszéljünk, abból is betekertünk pár ezret és betoncsavarból is.
Köszi én megtanultam hogy szerszámból a jót kell venni nem pedig az olcsót.
Ebben mérjük hogy milyen csavart tép el.
Használtam dewalt gépeket, toronymagasan annak a legjobb a fogása.
Makiták vannak, az újaknak nagyon jó a fogáda de nem olyan jó mint a dewalt.
Festool, metabo gépeket is néha néha használok. És hát parkside meg workzone gépeket is mert 4csapat van, van amelyik fillérbaszó mint a Zoli és van aki elvetemült és csak festoolt vesz.
Hát nekem magyarázhatjátok, a parksideban az az egy dolog jó hogy olcsó. Mindenben szarabb.
pedig ennek az lenne a lényege hogy csavarozz, pl lindab meg ilyenek
a makitával 10 kilószám tekertem be a csavarokat, kaptárba, gipszkartonba(mondjuk ezt inkább haver csinálta) és trapézlemezbe
már egy kicsit én is bánom hogy megvettem, 25 ezer volt és nagyjából csak akkor van használva ha 6os csavart vagy nagyobbat tekergetek befelé, az meg ritkán van, pl motorblokk bontésra is teljesen alkalmatlan mert eltépi a csavart a gecibe, nem csapkodja úgy mint régen a makita
amúgy nekem egy ilyen csavarozó kellene mint ez: https://jocuccok.eu/parkside/p...
csak ezek a kisebbek full gagyik, egész gyorsan kihalnak
az nem érdekelne hogy gyenge, ha egy 4x60as csavart beteker a fába az már mindenre is elég lenne, csak működjön az örökkévalóságig
inikém a tokmány mögött azért vannak ott azok a számok körbe tudod? 😆 Beállítod nyomatékra és már sem kell óvatoskodni a csavarbehúzással(fetrengős) Ellenben én is törtem el vele néhány csavart, volt, hogy a gép majd a csuklómat eltörte egyszer sajogott vagy 2 napig, amikor elakadt és kifordította a kezem(fejét fogó)
Most a kazánosoknál makita cucc volt az ütvefúrójukat kértem kölcsön mert nekem a szerszámaim az építkezésen vannak. Fúrtam a falba néhány lyukat állványcsavarnak nem rossz kis gépek azok.
Sose hasznaltal csak ilyeneket.
En viszont dewaltot sokszor,nem konnyebb.,erosseg fene tudja,picit,tartosabb?
Minek?,Ilyen felhasznalas mellett en elobb halok meg.
Bar lattam az egyik dewaltot fustolni,igaz meg megy.
Ha te egy csikkel teleszórt koszos furgonban érzed jól magad az a te dolgod
akinek egész nap a kezében van annak minden pénzt megér az hogy kényelmes és a lehetőséghez mérten minél könnyebb, pl kartonozni akár egy 2ah kisebb akku is bőven elég hiszen bőven feltölt a másik amíg kifogy a gépben lévő
de havi 2 óra munka miatt teljesen értelmetlen egy drága márkásat venni, de pl redőnyös ismerős is mindig olcsó szarokat vesz, mert évente leejtik 5-10x a fúrót azt mondja előbb eltörik mintsem az akku vagy a gép kihaljon
szóval én nem mondanám hogy a parkside szar. inkább azt mondom erősen barkács kategória, egy viszonylag robusztus kivitelben,
és az olcsó temékeknek általában a legnagyobb előnyük az olcsóság, hiszen mindent ennek rendelnek alá
Konkrétan.
Azt kérdezte Levi,milyen gépet vegyek,makitát,dewaltot vagy milwókit?“
Na akkor ehhez tartsd magad te is, és csak abba pofázz bele amit konkrétan neked címeznek, nem pedig 5-6topicba beleböfögni.
Leírtam a használati szokásokat?
Le.Írtam olyat hogy szerkezetépítő meg felhőkarcoló szerelő meg ilyenek?
Le.
Az a baj hogy nálad a sznobizmus felhőjén soha nem üt át a befektetés/megtérülés közgazdasági tétele.
Amikor ezt felfogtad nyugodtan beleszólhatsz.
De amúgy meg,pipi téged kérdezett?
Konkrétan.
Azt kérdezte Levi,milyen gépet vegyek,makitát,dewaltot vagy milwókit?
Nem,az kérdezte hol és mennyiért vehető a belinkelt cucc.
Erre te hitvitába akarsz keveredni.
De legyen,te miafaszért egy passatban látod a tutit mikor az audi minőségibb?Nagyságrendekkel.
Köszi én megtanultam hogy szerszámból a jót kell venni nem pedig az olcsót.
Használtam dewalt gépeket, toronymagasan annak a legjobb a fogása.
Makiták vannak, az újaknak nagyon jó a fogáda de nem olyan jó mint a dewalt.
Festool, metabo gépeket is néha néha használok. És hát parkside meg workzone gépeket is mert 4csapat van, van amelyik fillérbaszó mint a Zoli és van aki elvetemült és csak festoolt vesz.
Hát nekem magyarázhatjátok, a parksideban az az egy dolog jó hogy olcsó. Mindenben szarabb.
a makitával 10 kilószám tekertem be a csavarokat, kaptárba, gipszkartonba(mondjuk ezt inkább haver csinálta) és trapézlemezbe
már egy kicsit én is bánom hogy megvettem, 25 ezer volt és nagyjából csak akkor van használva ha 6os csavart vagy nagyobbat tekergetek befelé, az meg ritkán van, pl motorblokk bontésra is teljesen alkalmatlan mert eltépi a csavart a gecibe, nem csapkodja úgy mint régen a makita
csak ezek a kisebbek full gagyik, egész gyorsan kihalnak
az nem érdekelne hogy gyenge, ha egy 4x60as csavart beteker a fába az már mindenre is elég lenne, csak működjön az örökkévalóságig
de inkább az a gond hogy nagyon nyers, nem ilyen kis biszbasz 4es csavarokhoz tervezték
ez a fajta
Most a kazánosoknál makita cucc volt az ütvefúrójukat kértem kölcsön mert nekem a szerszámaim az építkezésen vannak. Fúrtam a falba néhány lyukat állványcsavarnak nem rossz kis gépek azok.
En viszont dewaltot sokszor,nem konnyebb.,erosseg fene tudja,picit,tartosabb?
Minek?,Ilyen felhasznalas mellett en elobb halok meg.
Bar lattam az egyik dewaltot fustolni,igaz meg megy.