Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cellák. 16darab 230Ah-s LFP. 11kWh. 48V-os 6kW-os inverterrel.
Most erről megy a ház. A villanyautó töltő, meg a villanysütő kivételével.
Ma reggelre feltöltődött teljesen hálózatról, most tesztelem, de eddig jól bírja. A bojlert le kell róla venni, mert azzal már túl gyorsan merül, de klímás fűtéssel egész nap megy a normál fogyasztáson felül.
Munka akad rá? Felénk annyian vettek hogy én már nem is gondolkodtam rajta.
jövő ilyenkor megmondom
ha összejön a terv akkor hoz egy év alatt kb 400 ezret, persz enem áramban hanem ennyi gázt tudok spórolni a megtermelt árammal
de azért a 10 ezer/ óráért benne kell ülni..... én meg heverészek
Az előbb még 12 éves 3 millásról beszéltél, most meg már emelt formósün 😅 azt nem kapsz 5-ér se.
Mennyit hoz a napelemed havonta, 5 ezret, vagy 10-et? Tsanyi kis kanalasa 10 ezer/óra alatt ki se áll.
ki lehet emelni, haver ért hozzá, 5-6 centi emelést gombokból lehet kivitelezni
a 4 motion egész jó a sárban is, veszek téli gumit, megvágom és máris elvisz bárhová
watrburg kombink volt sok évig, én avval is el tudtam akadni, nem is egyszer
nekem napelem lett a motorból
az annyival jobb mint az a sárga izé hogy úgy hozza a zsetont hogy heverészek a kanapén
Baszod, Alhambrával se mehecc még könnyű terepre se, az a nagy bódé elsüllyed az első sárban 😅 dehát akartál már te venni annyi mindent, gyanítom, ebből se lesz semmi.
A helyedben rég vettem volna már egy Wartburg kombit, az lófax péz, fillérekből fenn is tartható.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/wartburg/1.3/wartburg_1.3_tourist-18830565#sid=b977e21b-9912-47c8-8b17-eb0778d40a03
Itt az enyém mögötte meg ami a motor helyett az arra szánt léből lett:
nem szoktam álmodozni csak nyitott vagyok minden irányban 😁
igazándiból valami tesztet olvastam hogy az újabb jobb,
de jó nekem a 700 ezres régi is a purhab+alvázvédő meg nincs 5 ezer
mármit a 2011 utánit, az az újabb, ennél az oszlop+küszöb rohadás már ki van küszöbölve
mert gondolod veszek egy új kocsit pecázni? tegnap is odabasztam az alját az astránakúgy hogy majdnem megfejeltem a kormányt
egyik tócsa nem 5 centi mély vot hanem minimum 30 😂
egyik haver testvére bmw buzi, de az nagyon durván fanatik
pl elkezdett németben dolgozni összegyűjtött 3 milla fizetést és vett 17 milláért egy bmw-t
eddig mindig ilyen lefosott lomokkal járt volt hogy műszaki lejárt és inkább vett egy másikat
ha nem daráltatta be az anyja járt a bmw kocsival 70+ évesen stabil 50es tempóval, és csak előre mert nem tud tolatni, bevásárolni is olyan helyekre jár ahol nem kell kitolatni
havar mondta az anyjának hogy miért nem vesz már másik kocsit alig tud kimászni a bmw-ből
na az azt mondta nem vesz másikat mert mi bmw-sek vagyunk
😂
Tehát akkor lehetne neked amit szeretnél, csak a lustaság írja felül. Így nagyot álmodsz csak nincs háttér. Én olyat nem nézegetek, amit nem vagy csak kínkeservesen tudnék elérni. De látod, tudok örülni akár egy gagyi nyomatékkulcsnak is, mikor látom, hogy van majd 800ezerért felsőpolcos. Biztosan nagyon jó, csak nekem nem kell. Ha főállású "kulcsoló" lennék akkor sem.
Újabb? 3 misiért egy 10-12 éveset kapsz, 250 ezerre visszatekert órával...
Ez a másik tévedésed. Én nem vagyok BMW-s, csak BMW-m van. Szted a kettő ugyanaz? és te meg akkor fóccvágenesnek érzed magad?
Egyébként volt Ladám, Trabantom, Opelem, Nissanom - mindig, amit meg tudtam venni. Ha nyernék a lottón, akkor meg vennék egy Aston Martint - és akkor megint nem lennék "BMW-s" 😄
Nagyon be vagy te szűkülve - majdnem, mint Pipi 😁
én az alhambrákat nézegetem csak az újabbak 3 millától kezdődik, ez azt jelentené hogy kurva sokat kellene dolgoznim amit nem akarok
Hastrákat lesegetem, gyúrunk valami utolsó kiadásúra azt az uncsikat is vihetjük az öreglánnyal nem a királyfi. 😆
Filóztam új motoron, mondom jövőre 50-ikre veszek új sor3at. Akadálya nincs igazából, vagyis csak egy. Még nagyon bejön a mostani öreg összetettszemű így még marad a valagam alatt. Aztán majd kiderül.
Vehetnénk "prémium" bmw-t is de kinek? Én motorozok, nejemre jut kettő autó, rám kettő motor, jó tudom az egyik nem is az. Ja, a másik sem, mert 1000 cm2 alatt nincs élet. 😂
pl az mx5 tipikusan egy ilyen szottyadt fasz öregemberes kocsi, én is vennék 60 évesen ha beleférnék 😂
vagy inkább egy ford mustang kocsit, az is parasztos de legalább nem öregemberes
kicsit öregedel, megdöglik a puska aztán jöhet a kábrió 😆
Nem kell hozzá ekkora drasztikus "tasli". 10 éve használjuk a bárkát, előtte és folyamatosan is próbáltak mindig meggyőzni arról nekünk milyen rossz. (már akkor is elégedettek voltunk a lehetőségeinkel) Sajna ahogy olvasgatok utána, szeretnénk egy 1-es fiatal benyásra lecserélni, de lehet elengedem a sok szarságuk tényleges hibáik miatt. Akkor háromszor volt bmw-énk először, utoljára, és soha többé. 😁
De viszont, veszek egy 4 üléses nyitható kabrijjót. 🤘
érdekességképp
sok-sok éve még a filmes fotós világban vettem egyszer egy polaroid kompakt gépet, épp nyaraltunk az asszonnyal(aki még nem volt asszony) és a ruszki szmena amit gyerekkoromban kaptam behalt, nem vitte a filmet arrébb
na szóval volt többféle gép boltos rábeszélt egy tizenezres polaroidra hogy ez annyival jobb mint a többi hogy nagyon, még a dátumot is rá tudta égetni a filmre
na szóval megvettem tényleg fasza volt tudott mindent is , aztán olyan 6-8 év múlva a vaku elkezdett szarakodni, volt egy folt benne ami mindig nőt végén nagyon vérszegény lett a vaku. kint még mindig fasza volt csak a benti szülinapi meg ilyen fotókra nem volt már jó
anyósék akkortájt vettek egy valami egyéb kompakt gépet aztán a polaroidhoz képest egy fos volt így úgy döntöttem irány a polaroid szervíz pesten , ami egy bolt+szerviz volt a klauzál téren
na ott azt mondták ez típus hiba, és már nincs vaku hozzá mert nem gyártják sok éve
és a lényeg
azt mondta a muki hogy itt van ez a sor teli foto gépekkel válasszak egyet ami tetszik, kb mind egyforma tudású, egyt választottam lett egy csere lap írva és ennyi lett egy garis új gépem a szar polaroid helyett ami már volt vagy 10 éves
na ilyen egy prémium márka
bár szerintem mára már mind pénzéhes lett és ilyen a világon nincs már.....
Ahogy mondod. Ellenben bizony idaig el kell jutni, a magyar meg eleve hendikeppel indul. :)
Csak az ezzel a baj hogy kevés embernél jön el ez a fajta felismerés.Rendszerint egy tragédia haláleset vagy egy súlyos betegség kell hozzá.
Igen írom, mint egy bmw-s.