Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

másfél köbméterért nem kuncsorgunk kész betonért 😅 azt 3 óra alatt kifossuk a helyére 😅
Hát igen ! Vannak még cifrábbak is ! Egyébként billenccsel nem tudnak "jó nedveset" vinni , csak mixerrel , az meg olyanra keveri amilyet szeretnél !
Nekem is hozta a köcsög, direkt jó nedvesen kértem, 1,5 m3. Multikárral hozták ki, leborították, oszt' koppant... 😠 kérdeztem is az embert, hogy szerinte ezzel mi a faxt kezdjek? Kivertem a balhét, negyed óra múlva ott volt 3 ember egy benzines vibro léccel, és elterítették 😅
Ja úgy igen. Jó cucc igaz üt már a tokmány de a hilti szárakkal most is patentül fúrok lyukakat vele.
De levegős, mármint parasztul így híjjuk 😅 valójában pneumatikus ütőmű a rendes neve, nem olyan racsnis szar, mint a kézi fúrógépekben.
A motoját nyilván villany hajcsa 😅
már előre látom,hogy jó lesz 😅
Kompatibilitás és paraméter szempontjából az A1 B1 ugyanaz a 2,0Ah akkumulátor. A B2 viszont már 3,0Ah, az A3-B3 pedig 4,0Ah-s. A töltési idők 2,4A esetén: A1-B1 60perc (ez van neked), a B2 90perc, az A3-B3 120perc.
Azt baxhatnád is, mert nem a klasszikus füles seeger, hanem egy vályatban körben egy acél rugó - két csavarhúzóval kell kiügyeskedni, de utána széthullik a cucc szinte magától.
Nem nagyon szeretik , mert gyorsan kell eldolgozni a ramatyot ! A lényeg , hogy gyorsabban kezd kötni , és kötéskor a beton hőt termel és ezért nem fagy szarrá ! Tehát előbb megköt mint szétfagyna ! Csak a laborosok a vegyszer mennyiségét nem nagyon tudják eltalálni ! Amíg mozog a beton nincs gond , de kiszarom a pumpával , és van hogy eltúrósodik az egész , mert elkezd kötni ! Szegény köműveseket szoktam sajnálni , de nekem az a dolgom , hogy kiszarjam a tajtékot !
220as nem levegős. De rohadtul bírja na.
ennyi lukfúrás után sem sikerült még megtanulnod vagy már érintőlegesen rájöttél a technikájára? 😅
A terasznál az megjött pénteken. De az meg nem gáz mert járólap megy rá.
az fel mert nincs zégergyűrű fogóm(kezeit széttáró) A sógoromnak van de nem merem odatolni a képem mert visszakéri a parkszájd csavarozót ahogy meglát eszébe fog jutni 😂
Na az tennè még be a nagykaput 😂 inkább elmentem kutyátsétáltatni. Na meg fúrkáltam pár lukat a falba, biztos aki biztos alapon
hát balek az a söfőr aki nem borítja ki mielőtt beleköt. Egyébként nem rossz meló. Egész életemben nem csinálnám de hétvégi programnak kifejezetten kellemes. Egy perverz állat vagyok aki imádja a kétkezi munkát na 😅
Abba is van sokféle minöség. Még házon belül is
Nem lesz még fagy. A beton füti magát kötéskor, -3 ig nyugodtan tolhatod. Az esö nagyobb probléma
Szét kell szedni az elejét, nem bonyolult annyira, egy seeger gyűrű van belül, ami feladhatja neked a leckét... aztán elpucolni, minden O-t kicserélni, zsír neki, össze, oszt' megint jó évekeig.
Köszi ! Kihagynám , tudom milyen munka , mint ahogy azt is , milyen belülről a mixerdob , mikor ki kell vésni belőle a betont !
akivel eddig beszéltem egyik sem mondott nagyon jókat róla(kezeit széttáró) meg van még több belső munkám máshol ami kitart tavaszig most az következik 😅
mixerrel nem kunszt gyere etesd a betonkeverőt. 😅 50 töltet a rekordom 1 nap(fetrengős)
már kértem néhány árajánlatot még átnyálazom azt jövőhéten megveszem a szigetelőanyagot a hálót a dübeleket, élvédőket. A színt meg a ragasztót csak amikor nekiálltunk tavasszal.(kezeit széttáró)
-15 fokig nincs gond kell bele fagyásgátló , ami valójában nem az hanem kötésgyorsító , amit mindenki rosszul tud ! 🙃
Hát most tartunk 18 m3-nél, de idénre megálltunk mert fosok a fagytól. Még számításaim szerint 12m3 van hátra azt a fél udvar betonból fog állni, hagy élvezzék a nyarat majd az ott lakók. 😅 3 hétvége alatt jó munkásember kezem lett 40 lapát sóder egy keverőgép(fetrengős)
Én naponta elbetonozgatok 50-100m3-t van hogy többet ! 😉