Amikor LAN-partykra jártam, ugyanez volt. Azután airsoft, dettó. Azt látom, a hosszú időn át történő rendszeres jelenlét - legyen az munka vagy szórakozás - nem megy az embereknek. Aki marad, az már az unalomig ismeri a másik véleményét, reakcióját, sőt, a várható reakcióját, így eleve ellaposodik az egész. De ha ez így van mindenhol, akkor ezt el kell fogadni természetesnek, még ha nem is jó.
A férfiak ezért keresik az újabbnál-újabb ribancokat, mert a változás gyönyörködtet.
(A nők ugyanezen okból csak hagyják magukat.)
A féccbukk egy társadalmi pöcegödör.Jelenleg pár normálisabb biztonságpolitikai elemzőt figyelek,csak mert nekik több forrásból gyorsabb a friss hírekre ráugrani.
Mondjuk az vicces mikor a somkuti finoma trollkodja a kommentelőt. 😂
kéjjesen nyög hozzá vagy miaszösz?
Én aszittem csak durr odabaszunk egyet ügyelve hogy ne tévesszük el a szöget,vagy legalább ne az ujjunkra basszunk szög helyett. 😂
Akkor jó ha már nem akarsz versenyezni senkivel. Akkor mindig első lehetsz.
Nekünk az utóbbi években nagyot fordult minden. Mi elégedettek vagyunk a sorsunkal sőt...
Olyat igyekszünk álmodni, ami elérhető, és az sem baj ha kompromisszumokkal jár, nekünk jó a classic kategória, nem kell a prémium. 😇
Ebben van valami... bár én is írogatok, pedig prémium márkával járok! 😂
Tény, hogy nagyon leesett itt a SM-on a színvonal. Itt az üzifalon ugyanaz a 10 ember írogat, állandó faszméregetés, és jobbára mindenki baxtat mindenkit 🙁 és soha senki semmiről nem tudja meggyőzni a másikat ☹️
..de az egész SM-on a totális leépülés látszik. A cikkek (amik szarok és ritkák) alatt is van, hogy napokig nincs új hsz ☹️ Sztem az egész site-on nincs több aktív tag, mint 50-80. Mindenki elment már féccbukra, ott egy kezdődő csoport is hamar 500 tag feletti.
Én kicsit sajnálom ezt a mi kis szemétdombunkat, de látni kell, mi az ami már nem megy ☹️
...vagy nem cserélték ki... magyar szervizről bármit el lehet képzelni. Vagy ment már azóta 150 ezret, és megint tele rakodott olajsárral. Vagy szerelő Józsi barátja nem rögzített vissza egy bilincset, és kidörzsölte valami. Számtalan oka lehet...
Szerintem aki prémium kategóriával jár, az nem itt irogat. 😊
Nekünk baszottul megfelel a kis kétüléses tigra meg az öreg nácibárka is ami tele tankolva 2x annyit ér. 😁 A jó öreg mammut blokkal m43tub19. Amíg van víz meg olaj az addig megyen. 😇
Te súlyos fogalom zavarban vagy... nem attól "prémium" valami, mert "nagy"... Egy 1-s BMW is prémium az Opel Asztma mellett, pedig ugyanakkora. Minőség, nem mennyiség, érted?
Phaeton? A VW egyik nagy bukása, prémium akart lenni, de mégsem sikerült neki. Nem véletlen, hogy abban a kategóriában nincs a VW-nek autója - illetve van, csak Audinak nevezi 😁 mert az "prémium" márka...
Te!egy egyes bmw-be mi a tököm a prémium?Semmi,a bmw is csak egy autó gyártó,aminek vannak prémium autói.Nem,nem a te 3asod,valahol 5-től felfelé,én személy szerint a 7est tekintem prémiumnak.A vw?ott is van,pl a touareg phaeton.és így tovább.
A fiam veszegette egy időben a Parkside gépeket, de csak egy fúrókalapáccsal volt szerencséje, az sokat kapott de jól bírja, viszont a sarokcsiszolójának a kapcsolója nagyon hamar beszart. A fűnyírója éppen kibírta a garanciaidőt, aztán sorban jöttek a bajok, amiből a legdurvább a motor csapágya volt, ami egyszerűen széthullott! Javítottam egy másik ugyanolyat is, ott meg megszorult az ékszíjhajtás alsó csapágya és elforgott a csapágykülső a házában, megolvasztva a műanyag házat, az majdnem kuka lett, de egy másik javíthatatlan lomból pótolni tudtam, de már azt is ragasztani kellett. Ha alsó kategória akkor inkább a Tesco vagy talán a Praktiker által forgalmazott Black&Decker olcsóbb (nem ipari felhasználású) gépeit választanám, azok elnyűnek akár 2 szénkefe készletet is, javítottam párat, a szénkefén kívül elvétve esetleg kapcsoló hibái vannak. Nekem ár érték arányt tekintve az ipari Bosch gépek váltak be, de ott meg az akksis gépek érzékenyek, pl. ha merül nem szabad azonnal töltőre tenni, mert hiába van a töltőn hővédelem a meleg akksit kinyírja. Ha van rá keret akkor Makita, Dewalt, Milwaukee, ezekkel nem nagyon lehet mellényulni.
És? szted nem így van? Akkor tőled kérdezem: ha a BMW nem "prémium" márka, akkor melyik az? (most a Rollst meg az Aston Martint hagyjuk ki, maradjunk a nagy szériásoknál)
A fóccvágen? Vagy Ford? Vagy Opel? Pipi Toyotáját már említettük... 😁
Megint rosszul vagy összerakva.Gépekről van szó.A parkside jó.Pont.
Hogy te mit mondasz az kb pusztába kiáltott szó,főleg szaros 2 éves tapasztalattal.Az még a tanuló szint SEM. 😂
Igen, de ne akarjuk már előadni hogy milyen frankó gép. Ár-érték arány tudjuk mit jelent, szar olcsón.
Az akkumulàtor ami sokkal drágább a makitában, a dewaltban meg plàne. De ha van akkud, onnantól nincsen hatalmas árkülönbség a géptestek között. Én megtanultam nagyon, elsőre kell jót venni (feltehetően ez a drágább) mert a vége úgyis az lesz hogy megveszem a jót.
A férfiak ezért keresik az újabbnál-újabb ribancokat, mert a változás gyönyörködtet.
(A nők ugyanezen okból csak hagyják magukat.)