Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ugyan az " apró különbségekkel , elektronikusan lebutítva gyengélkedik , viszont van két hűtő ventillátora , amit a nagy melegben irigyeltem ! 😉 🙃
Jani ! A GTR1400-hoz mit szeretnél ? Mert a moci szíve ugyan az mint a ZZR . Annak van manual -om .
Csak a képen szereplők vannak !
aug végén rendeltem a kutyának tápot 17ezer volt a 20 kilós, most 22 ezer
hülyék ezek?
vagyis itt mindenki hülye?
Most kuldtem a kannaba a robotmadarasban 15 litert,659 forintert. 😄
GTR1400? ✌️
Ezt a képet ismeritek a facéról ? Beszarábia ! 😊
Hú de aktív vagy ! Mint a kettes reaktor ! 😉
Főztem pörit, asszony meg szaggassa a nokellit. 😋
Nekünk is van kettő autó, meg kettő motor. Ha autón nem is, de egy harmadik motoron filózok.
Csak a főnökasszonyom meg ne tudja. 😂
Tényleg nem az, nekünk kettőnknek sajnos csak kettő van pedig kéne egy tartalék, 2 éve még volt, de az egyik lányomé lett igaz így is családi tartalék, tehát igazából fejenként minimum 2 autót a népnek. 🤘
nem is természetes ez a sok autó
most már nagyjából minden "polgári" háztartásban van kettő
Csak a manual ! Skacok ! Ha valaki rendelkezik az adott típussal , szívesen prezentálom neki a gyári manualt , ha szüksége van rá a gazdinak ! 🇯🇵 👋
hát ezzel annyi a baj, hogy 100 km itt is 2600 Ft-ba kerül a mostani fa árakon a másik az, hogy fa még annyi sincs, mint kőolaj(kezeit széttáró) Az csak a kiváltságosok autója lehet, mint pl én akinek van saját /fa üzemanyagkútja/ 😅
Azok fagázosak voltak nem fatüzelésű gőzösök, a vicc, hogy nem is lenne akkora marhaság ha tankolni lehetne és nem kéne egy fagáz generátort az autóra tenni: https://www.origo.hu/kornyezet...
na állítólag volt akinek sikerült a hétvégén 1 liter benzint tankolnia az autóba, mert nem adtak többet 😅
Gondolkozok egy fatüzelésű gőzmeghajtású autó gyártásán fát még mindig hamarább találok, mint üzemanyagot. Elkezdtem böngészgetni a régi könyveket 😅
😂
enyém futóra rádobtak másfél köbméter sódert a kis astra alig tudta hazavinni
a kapubejárónk 5 méterben emelkedik kb 60 centit aztán nem tudta felhúzni, csak kapart szegényke, be kellett tolatni a szomszédhoz és nekifutásból felmenni a nagy emelkedőn
futó is van nem gond (kezeit széttáró)
Hat,leteritesz az alcazott francia furgonba egy darab nájlont es kered hogy nyomassak bele,osz hazaiparkodsz vele,igy csak egy kis gazolaj fogy,ha van vonohorog berelsz egy futot,azt is kibéleled,akkor buksz meg 6-8e berleti dijat.
hát ha kijön rá a lépés megpróbálok belenézni(óranézegetős) de annyi feladattal elláttam magam, hogy a jövő nyár végéig megvan a meló 😅
Ha nem ég le megint valami itthon(gondolkodós) mert akkor megint decemberig dolgozok 😅
az jó mert 25-35 ezer Ft egy m3 mixerbeton A kiszállítás díja pont ugyan annyi az óradíj nyílván arányosan kevesebb mert negyed m3 beton hamar a helyére kerül. Szóval nálunk a városban nincs ilyen legközelebb cegléd és kecskemét 20-20 km. Nekem egy negyed m3 beton anyagára kerülne 6-7000 Ft-. ba mire eljut a portára meg 30 ezerbe tényleg fasza 😅
viton gyűrű kell bele az tovább tart
esetleg poliuretán de azt inkább csak csináltatni lehet
az nbr nem bírja sokáig
Van hogy 0,25-öt kiviszünk mixerrel , pedig több mint 10m3 belefér !
"kifossuk" ez jó 😂