Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most turi 160 a vernyomasa mert a prohardware-en nem olyan jo orbanozni mint itt. 😆
én mindig is csíptem a faszit(kezeit széttáró)
Mégiscsak jó barátok vagytok a Bogyóval 👍️
Hithű fityeszes. 😁
mondjuk az igaz enyém újonan narancsos
Dehogy kell a polír! Nagyon elütne a gyári narancsosságtól 😆
Tudja a fene,szar napja volt es igy all bosszut a vilagon.Egy anya a lemezbe es egy 5 os csavar,es semmi gond,orokelet.
Azt mar csereltem valodi bőrre.
Macskára egy forintot nem költenék,oldja meg.
ha macskám lenne örülhetne mert fogtam 30 kiló pontyot a hétvégén, szóval zabálhatna a dög
de a kutya nem tud halat enni mert béna
Jó lenne ha nem az én pénzemen készülne az a dög. 😅 Így lentebb kellett vinnem az ételfejadagot az asszonynak meg a gyereknek Ők akartak macskát én mosom kezeim 😂
legalább nem unatkoztál
Legkozelebb veszek valami masik jarganyt,mer ez szetrohad.a kulso/belso kuszob ponthegesztesei is rozsdasak.
5-6 ev ev megette a kulsot.
Az a rohadt muanyag burkolat gyujti a sarat.
Az is megtörtént azóta, de közben egy barom összefirkálta a motorháztetőt vélhetően egy parkolási incidens miatt, így aztán azzal is volt dolgom.
nem ez a lényeg
máshol nincs? bárdi-kovács stb itt mindig sok gagyi van
esetleg cromax ott van általában gyári meg utángyártott felhozatal mindenből
Készül a télre.
Legközelebb visszahajtott szalag és nem fújunk el a széléig.
Miért kellett ez így megbonyolítani? Valakinek lotyó volt az anyja a tervezők között. A lehetetlen kivitele az árán is meglátszik.
Látok itt váltószoknyát is, most cseréltem nemrég, beépítőkerettel együtt van jó áron, a kézifék szoknyával együtt. Pontosan illeszkedik, minőségileg is jó. Ha érdekel itt vettem:
https://royaltuning.hu/termek/...
jó lett, még kell rá a polír és eltűnik a narancsosság.
Ez szogletes.
én a bárdiba vettem kb 400 forint volt, igaz vagy 5-6 éve
annyi volt a hiba hogy a furat nem egyezett, 5 ös volt és 6osra kellett átfútni, vagy valami ilyesmi már nem emlékszem pontosan
Ja,talaltam napellenzo patentet,meg emesztenem kell az arat,meg megnezni hogy ketto vagy negy kell e.
A hatso kapaszkodo vakdugopatentek vagy miaszarok azok meg nincsenek meg. 🤔
Kossz.Egyenlore jo lenne a vizsgaig eljutni vele,a kolcson vectra,huhh......remelem nem alattam nyekken meg benne valami,jovo heten vissza kene adni.
de még olcsóbban ha ledarálod a kutyát (kezeit széttáró)
engem is bosszant a macska valamiért kétszer annyit eszik mint eddig(gondolkodós) Az is jókor kezd telhetetlen lenni amikor drága a kaja 😆