Ezt a kis szutykot közel 20éve nyúzom és nem akar megelleni. Pedig régen sokat vittem mikor unokaöcskössel maszekoltam víz/gáz szerelést. Persze hilti szárak vannak hozzá.
sima fúrógéppel hss fúróval a tégla lazán megvan kifúrtam jó párat mostanában
még nagyon élezni sem kell ami a vasat nyöszörögve alig viszi a téglát még reszeli bőszen
ami nem fúrókakapács az kb szart sem ér a betonba ilyen 6 os lyukig még csak-csak de ha nagyobb kavicsot fog egyből vége a bulinak
Nem volt nálam kőzet fúrószár csak egy kobaltos 10-es fémfúró 😅, 3 másodperc alatt ment át a b30-on. Betont nem kell vele fúrni, de ha nem akarsz egyszerre 50 lukat kifúrni a falba csak 3-at, arra teljesen jó szerintem(kezeit széttáró) Szóval nekem egy plusz ezrest megér, legfeljebb aznap nem eszik a család 😅
Na szóval:
azt mondta az asszony teli van a lidl ilyen szerszámos kacatokkal a ruhái rovására ezért bosszankodott. 😅 Hazaértem pestről aztán benéztem mi a felhozatal. Szóval vettem is egy ilyen töltőt, meg egy akksit. 13 péz vót(gondolkodós) Volt csavarozó is 15 ért viszont az a pabs 20 li e6 nem tudja az ütvefúrást így a polcon maradt. A lista ára is 17,9 olyan ami a sógoromnak van az ütvefúrós változat is csak 18,9 szóval ezres a különbség mivel én gavallér vagyok nem sajnálom a pénzt az extra funkcióra így a pabs 20 li a polcon maradt (fetrengős)
Sógor gépébe megtaláltam a blokkot most augusztus 10-én vette ákcijósan neki 12 rugó volt kofferestől, fogantyústól. Még mondogatta is, hogy megvette tartaléknak zsír új én fogom először használni(kezeit széttáró) Ha tudta volna nálam mit fog kapni szerintem nem adta volna ide 😅 Mondjuk a külsején látszik is hogy kicsit viseletes nem kíméltem picit sem (fetrengős)
Nos azt látom, hogy az újabb töltő amit most vettem egy kicsit dizájnosabb. Bár a feliratok is egy kicsit más rajta. Az akksikat is hasonlítottam a paraméterek stimmelnek de mit jelent az az akksin, hogy A1 /ez a sógoré/ és B1 ez az enyém(kezeit széttáró)
Szerettük is 😍 család tagvolt .... fiatalság ..... majdnem abba fogat a gyerek....... de azzal hoztam haza amikor született ...... stb 😃 szóval jó volt ,és imádtam faragni
Sajnos én sosem vezettem, de olyanban nőttem fel, kis túlzással. Tényleg nagyon komoly a hasmagassága, hibátlan hegyre járós kocsi volt.
Sok környékbeli brazil most is olyannal jár "rezsicsökkenteni".
nálam nem a tulaj dolgozott hanem az alkalmazott. Mondjuk nem is a gépi munkába volt a pénz hanem a sittelszállításba 249 ezer lett a nap vége fél nyolctól fél négyig 😅
nálunk 9 ezer az óradíja. Volt nálam 1 nagyobb gép kitakarítani az udvart elkértem, hogy had próbáljam ki úgy bele jöttem, hogy fél udvart felraktam a platósra 😅
még nagyon élezni sem kell ami a vasat nyöszörögve alig viszi a téglát még reszeli bőszen
ami nem fúrókakapács az kb szart sem ér a betonba ilyen 6 os lyukig még csak-csak de ha nagyobb kavicsot fog egyből vége a bulinak
azt mondta az asszony teli van a lidl ilyen szerszámos kacatokkal a ruhái rovására ezért bosszankodott. 😅 Hazaértem pestről aztán benéztem mi a felhozatal. Szóval vettem is egy ilyen töltőt, meg egy akksit. 13 péz vót(gondolkodós) Volt csavarozó is 15 ért viszont az a pabs 20 li e6 nem tudja az ütvefúrást így a polcon maradt. A lista ára is 17,9 olyan ami a sógoromnak van az ütvefúrós változat is csak 18,9 szóval ezres a különbség mivel én gavallér vagyok nem sajnálom a pénzt az extra funkcióra így a pabs 20 li a polcon maradt (fetrengős)
Sógor gépébe megtaláltam a blokkot most augusztus 10-én vette ákcijósan neki 12 rugó volt kofferestől, fogantyústól. Még mondogatta is, hogy megvette tartaléknak zsír új én fogom először használni(kezeit széttáró) Ha tudta volna nálam mit fog kapni szerintem nem adta volna ide 😅 Mondjuk a külsején látszik is hogy kicsit viseletes nem kíméltem picit sem (fetrengős)
Nos azt látom, hogy az újabb töltő amit most vettem egy kicsit dizájnosabb. Bár a feliratok is egy kicsit más rajta. Az akksikat is hasonlítottam a paraméterek stimmelnek de mit jelent az az akksin, hogy A1 /ez a sógoré/ és B1 ez az enyém(kezeit széttáró)
Már értem miért lett a feleséged autószerelő, egyedül ezt nem bírtad, kellett a segítség 😅
Sok környékbeli brazil most is olyannal jár "rezsicsökkenteni".