akkor te csak vezetni nem tudsz(kezeit széttáró) Kb. terepjáró magasságú a warbi bakháton sem ül meg. Tőserdőn 3 napos esőzés után bementem vagy 2 km-ert minden balfax el volt akadva még 4 kerékkel is(fetrengős) Én oda mentem vele ahová akartam pedig még a tetőről is folyt a sár és az agyag. warbival nem lehet elakadni ahhoz már tényleg nagyon balfaxnak kell lenni 😂
nekem ennek a 2 ütemű változata volt az 1000-es(fetrengős) Amúgy teljesen jól írod(meghajlós) Ezek egész jók terepen. Én sokat horgásztam a wartyogóval elment az árkon bokron(meghajlós) A hátsó ülést le lehet hajtani és teljesen síkba lehet nyitni. Ennek a faxnak tökéletes lenne, mint,hogy itt millés szétrohadt gépekről ábrándozik 😂
ezt nem mondtam de én nem is nagyképüsködök ilyen szavakkal, hogy felülpozicionált, meg, hogy "ez a mi szintünk" 😂
Nem vagy ám te attól senkitől sem különb mert neked bmw-d van(fetrengős) Csak te ezt nem tudod 😅
Nincs pénzem. Sokat fogyaszt a Tesla, villanyszámlára ment el az összes 😁
Megrendelem szívesen neki ha kifizeti, de csak azért mert ha többet veszünk akkor több a kedvezmény, meg a szállítási költség is olcsóbbra jön ki.
Viszont így nem tudsz online vásárolni vagy fizetni. esetleg utánvéttel de az mindenütt feláras. ott fizeted ki a havi számlavezetési díjat 🙁
Meg ugye a kényelem mindig pénzbe került...
pénz megvan rá csak egyenlőre tesztelem hogy mekkora kellene, de szerintem a 280 optimális, bár 200 felé már bőven elég lenne
igaz télen kb 3 hét mire feltölt, ellenben lehet nyáron akkor mosni-vasalni amikor jólesik, plusz mehet mellé még egy sor napelem egy külön töltésvezérlővel az akkura nem kell baszakodni a stringekkel
a mostani akkut meg szét akarom bontani 4s3p formátumba szünetmentesnek a légkondihoz, mert kurvára nem szereti a hálózat váltásokat, néha 3x kell ki-be kapcsolni hogy észhez térjen miután megszűnt a feszültség
Igazából saját használatra vettem a dzsumbuj miatt, de haverokhoz elmegyek némi sörért. 😁 Tényleg sokan vettek ilyesmit (bár nálunk ilyen kicsi csak nekem van) legalábbis a kereskedő szerint, de azért annyira nem olcsó, hogy szórakozásból legyen, majd meglátjuk.
Igen. Hegesztettem neki egy keretet lábakkal, nyomtattam bele távtartókat, hogy szellősen legyen, meg vörösréz lapos anyagból csináltam összekötőket.
Nem kellett semmi varázslat. Most BMS nélkül megy, méregettem, de század volt pontosan együtt futnak, de ha kell akkor van 6 cellás 20Amperes töltőm, azzal kibalanszolom.
Építeni akarok hozzá BMS-t de rohadt chip hiány miatt nincs az a proci ami kellene hozzá. Átterveztem másikra, erre abból sem tudtak hozni 😂 úgyhogy hagytam a picsába, majd megrendeltem, majd ha hozzák, legyártom, addig meg elketyeg magába.
Annyi hogy visszavettem a csúcsfeszültséget, így ha picit borul a balansz akkor sincs gond.
GWL-nél vettem most 220$ a 230-as (plusz áfa)
De itt vannak holland címről is kínai akkuk, és a B grade jóval olcsóbb mint amiért én vettem.
Nekem pontosan ez van, csak átmatricázva, és A grade változatban. https://eu.nkon.nl/rechargeabl...
te pakoltad össze? töltögetés egyesével utána top balansz stbst? oksos bms meg ami kell?
én is ezt tervezem csak még nem tudom hogy a szarba rendeljek kínából egy ekkora összegű dolgot
mondjuk és a 280as grade b cellákat néztem ki magamnak, kb 1,2 milla a 16 darab 2 éve még csak 750 volt.....akkor kellet volna venni
Nem vagy ám te attól senkitől sem különb mert neked bmw-d van(fetrengős) Csak te ezt nem tudod 😅
ha lenne már régen megvettem volna a mostani helyett
hasonló van de az nem az igazi, és drágán
Megrendelem szívesen neki ha kifizeti, de csak azért mert ha többet veszünk akkor több a kedvezmény, meg a szállítási költség is olcsóbbra jön ki.
de nem mindig sikerül
Meg ugye a kényelem mindig pénzbe került...
igaz télen kb 3 hét mire feltölt, ellenben lehet nyáron akkor mosni-vasalni amikor jólesik, plusz mehet mellé még egy sor napelem egy külön töltésvezérlővel az akkura nem kell baszakodni a stringekkel
a mostani akkut meg szét akarom bontani 4s3p formátumba szünetmentesnek a légkondihoz, mert kurvára nem szereti a hálózat váltásokat, néha 3x kell ki-be kapcsolni hogy észhez térjen miután megszűnt a feszültség
https://eu.nkon.nl/rechargeabl...
így 1millió alatt jön ki 16darab.
Nem kellett semmi varázslat. Most BMS nélkül megy, méregettem, de század volt pontosan együtt futnak, de ha kell akkor van 6 cellás 20Amperes töltőm, azzal kibalanszolom.
Építeni akarok hozzá BMS-t de rohadt chip hiány miatt nincs az a proci ami kellene hozzá. Átterveztem másikra, erre abból sem tudtak hozni 😂 úgyhogy hagytam a picsába, majd megrendeltem, majd ha hozzák, legyártom, addig meg elketyeg magába.
Annyi hogy visszavettem a csúcsfeszültséget, így ha picit borul a balansz akkor sincs gond.
GWL-nél vettem most 220$ a 230-as (plusz áfa)
De itt vannak holland címről is kínai akkuk, és a B grade jóval olcsóbb mint amiért én vettem.
Nekem pontosan ez van, csak átmatricázva, és A grade változatban. https://eu.nkon.nl/rechargeabl...
én is ezt tervezem csak még nem tudom hogy a szarba rendeljek kínából egy ekkora összegű dolgot
mondjuk és a 280as grade b cellákat néztem ki magamnak, kb 1,2 milla a 16 darab 2 éve még csak 750 volt.....akkor kellet volna venni