Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos ez annak is a következménye, hogy a hülye ford a gázolajszürőt az autó hasa alá tette lrntre igy a menetszél azonnal lehűtí. Beindul elindulsz és10 km után megtorpan.
Látnád hogy mit írok akkor már tudnád.
na ma megmérem az algambra belterét, lesz időm megnézni
kíváncsi leszek a c4 mekkora ehhez képest
Nekem utoljára talán 2005 körül dermedt meg menetközben, már nem emlékszem milyen kúton tankoltam, azóta ia vplt ugyan ritkán, de volt még -20° is és mindig mentek a dieselek külön adalék nélkül.
Nekem még benzinem is van abból az idöböl. Nincs megromlódva.
A madarasé ugyanugy bedermedt.
Mostanság valoban mindegy, mert nincs túl hideg.
Az iden etettem meg az utolso 20 liter meg 290 forintos covid melyponton betarazott gazolajat,igaz friss 60 liter melle,de gond nelkul elnyammogta a duc.
Ja,hát ezek a mai motorok ilyen finnyásak,a régebbi bármivel.A múltkor voltam az alföldön,aztán megéreztem egy rántotthús szagú mercit,de rég éreztem már ezt .
Jovanmar,az egyik egy vectra a 2000 es evek kozepebol meg a duc ugyanakkorrol.
Megeszik mind,es nem volt gond.
Benznt meg mar tiz-tizenot eve,gond nelkul,ezert nem megyek plusz km,dragabbert.A kocsiban mar van 200e+ csak az egyikben a tobbiben 130e.
Asztma mind,nem korszeru csak tucat.
Az adalék nem csak a hideg miatt van.a korszerű motorok igényelnek más adalékokat is a dermedésgátlón kívűl.
A madarasnak is van valami premium dizele,tovabba mikor volt kemeny tel?Benzinnel tokmindegy.Hit kerdese.
Amikor beallsz egy osztrak paraszt magankutjahoz es aszongya nemmegy a bankkartya gep holott 2 perce tankolt a csapat madik tagja kartyara,akkor milyen mast csinalhat a sunyikepu labanc?
Digoban is tankoltam hasitasis kutkezelonek.
Nekem sose volt gondom vele. Olcsóbb, gyors tankolás, utbaesik. Sokat megyek, számit az ár is.amig nem rosszabb a többinél.
Van aki kizárólag csak prémiumot tankol. Azt is megértem. A motorokba én is mindig 100-ast vagy valamilyen prémiumot teszek. Autóba is jó lenne de annyira nem.olcsó
Nem is erről van szó,magáról az adalékról.De nincs ezzel gond,valaki esküszik rá, én be sem teszem oda a lábam.
Egy dolog teljesen nyilvámvaló: amig voltak durva hidegek, csak két kut téli gázolaja nem dermedt bele a szűrőbe és nem rángatott az autó. A MOL és az OMV prémium dizele. Az ősszes többi probémás volt minusz tiz alatt.
Ezt nem vitatom. De a legtisztább üzemanyag, a kezelő nem fér hozzá semmilyen formában és nem tud mókolni. Még a tankerossal se tud semmit üzletelni.
Pont az adalék a probléma,vagy annak hiánya vagy annak a minősége.
Én is évekig ott tankoltam, csak miota ez a baszakodás van azota járok a molhoz. Meg elötte a shellhez.
Minimum 10 eve tankolom,egyszeruen mert a legkozelebbi.Mol a cucc.Soha semmi gond,meg a karbis hondaba 5-6 honap utan is ennyi van a karbiban.
Ez csak urbanlegend.
Ott végképp.nem nyulnak bele és ugyanazon a hidon tölt a tartálykocsi mint a mol vagy a többi. Nincs adalékolva, ennyi.
Madaras csak 30 litert ad. A fasz molosokkal is veszekedni kell a hetvenpár literért
Ott a legrosszabb minőségű a ganyé,ha nem volt vele gondod akkor szerencséd van .
Es van robotkút,csak tankolsz es nem kell baszakodni a nyanyával.
Semmit nem lehet belehelni,legalabb a nemet mecses+viragcserep kalyha kell ininek.
Hol van ilyen olcsón?