Sajnos ez annak is a következménye, hogy a hülye ford a gázolajszürőt az autó hasa alá tette lrntre igy a menetszél azonnal lehűtí. Beindul elindulsz és10 km után megtorpan.
Nekem utoljára talán 2005 körül dermedt meg menetközben, már nem emlékszem milyen kúton tankoltam, azóta ia vplt ugyan ritkán, de volt még -20° is és mindig mentek a dieselek külön adalék nélkül.
Az iden etettem meg az utolso 20 liter meg 290 forintos covid melyponton betarazott gazolajat,igaz friss 60 liter melle,de gond nelkul elnyammogta a duc.
Ja,hát ezek a mai motorok ilyen finnyásak,a régebbi bármivel.A múltkor voltam az alföldön,aztán megéreztem egy rántotthús szagú mercit,de rég éreztem már ezt .
Jovanmar,az egyik egy vectra a 2000 es evek kozepebol meg a duc ugyanakkorrol.
Megeszik mind,es nem volt gond.
Benznt meg mar tiz-tizenot eve,gond nelkul,ezert nem megyek plusz km,dragabbert.A kocsiban mar van 200e+ csak az egyikben a tobbiben 130e.
Asztma mind,nem korszeru csak tucat.
A madarasnak is van valami premium dizele,tovabba mikor volt kemeny tel?Benzinnel tokmindegy.Hit kerdese.
Amikor beallsz egy osztrak paraszt magankutjahoz es aszongya nemmegy a bankkartya gep holott 2 perce tankolt a csapat madik tagja kartyara,akkor milyen mast csinalhat a sunyikepu labanc?
Digoban is tankoltam hasitasis kutkezelonek.
Nekem sose volt gondom vele. Olcsóbb, gyors tankolás, utbaesik. Sokat megyek, számit az ár is.amig nem rosszabb a többinél.
Van aki kizárólag csak prémiumot tankol. Azt is megértem. A motorokba én is mindig 100-ast vagy valamilyen prémiumot teszek. Autóba is jó lenne de annyira nem.olcsó
Egy dolog teljesen nyilvámvaló: amig voltak durva hidegek, csak két kut téli gázolaja nem dermedt bele a szűrőbe és nem rángatott az autó. A MOL és az OMV prémium dizele. Az ősszes többi probémás volt minusz tiz alatt.
kíváncsi leszek a c4 mekkora ehhez képest
Mostanság valoban mindegy, mert nincs túl hideg.
Megeszik mind,es nem volt gond.
Benznt meg mar tiz-tizenot eve,gond nelkul,ezert nem megyek plusz km,dragabbert.A kocsiban mar van 200e+ csak az egyikben a tobbiben 130e.
Asztma mind,nem korszeru csak tucat.
Amikor beallsz egy osztrak paraszt magankutjahoz es aszongya nemmegy a bankkartya gep holott 2 perce tankolt a csapat madik tagja kartyara,akkor milyen mast csinalhat a sunyikepu labanc?
Digoban is tankoltam hasitasis kutkezelonek.
Van aki kizárólag csak prémiumot tankol. Azt is megértem. A motorokba én is mindig 100-ast vagy valamilyen prémiumot teszek. Autóba is jó lenne de annyira nem.olcsó
Ott végképp.nem nyulnak bele és ugyanazon a hidon tölt a tartálykocsi mint a mol vagy a többi. Nincs adalékolva, ennyi.
https://www.auchan.hu/benzinkutak