Nem szívesen nyilvánítottam volna véleményt, de sajnos azt kell mégis írnom, hogy a suttyó tényleg nem százas. Én írtam neki régebben, hogy bár nem tudom miért, de valami családi- vagy munkahelyi problémája lehet és itt dühöngi ki magát.
Tehat basztasz,hogy enyhitsem a csalad hianya miatti űrt,amit tetez hogy csak vakargatod a segged honapokig es semmis se csinalsz.Es meg el is elvezel ezen a nyomorult eleteden.
Nem én basztatok,hisz a pipi is megmondta hogy én vagyok basztatva.Nem,én annak örülök ha ezzel másoknak örömet tudok szerezni,így aszisztálok hozzá.Te örülsz hogy úgy érzed szívod a vérem valamiért a pipi is örül ennek,én meg remekül szórakozok az egészen,nem utolsósorban az idő is megy vele.
Kenyszeresen folyamatban emlegeted,valszeg faj a hianya es ezert feloldast remelsz ha minnel tobbszor hozod fel.
Ertem a mentalis gondodat,de hidd el masok basztatasa nem oldoz fel.
Keress profi segitseget,mert beteg vagy.Igyekszem neked csontot dobni a sivar eletedbe,de nekem van masik eletem,hideg bolt ami nem bontas erett.
Esneked is ajanloma terapias macskakat,mert olyan macskas alkat vagy,betolti a csalad hisnya miatti űrt.
Ertem,tehat tenyleg elvezettel basztatsz masokat mert 0-24 ben raersz.
Jol tippeltem,egy igazi degeneralt egoista gyoker vagy csalad nelkul es kamu a dumad.
Nem azt kérdeztem hogy mit hanem hogy miért!Az meg hogy neked mi minek tűnik az már nem az én problémám.De már írtam,ma is te kérdeztél rá nem én bizonygatom hogy van.
pipivel nincs bajom.A másik 3egy idióta,csak mindegyik másképpen.És igen,ha időm engedi és van energiám,szívesen mulatom ezzel az időt.Ez a világ már csak ilyen,azért pityeregni nem kell.
Hogy van e csaladod te birka.Mer egyenlore kamunak tunik annyira bizonygatod hogy marpedig van,nekem meg nincs.
Alap a pszihes zavarodottaknal hogy masra vetitik ki sajat kudarcaikat.
Te egy csalad es auto nelkuli luzer vagy,akit az eltet hogy basztasson forumon valakit,pinkit,freelacot,pipit,engem,barkit akit ugy gondolsz,van ra idod,hisz csak vakargatod a segged 0-24 ben mert szartse biznak rad sehol.
Reggeltol estig most ram szalltal,de volt mar tobb ilyen,en jobban birom az ilyen egoista gyokerek agymeneset.
A vicc az hogy sajat beismeresed hogy elvezed,mert se csaladod se kutyad,se semmid,csak a forum egesznap es valaki basztatasa.
Te tényleg akkora kretén vagy hogy belépsz és elkezdesz a seggedről zagyválni?Hát ki a szart érdekel a segged,menj azt nyalogasd!úgy is elég hosszú a nyelved a munkahelyed miatt,eléred.
Van bizonyitekod,előadod?
Ertem a mentalis gondodat,de hidd el masok basztatasa nem oldoz fel.
Keress profi segitseget,mert beteg vagy.Igyekszem neked csontot dobni a sivar eletedbe,de nekem van masik eletem,hideg bolt ami nem bontas erett.
Esneked is ajanloma terapias macskakat,mert olyan macskas alkat vagy,betolti a csalad hisnya miatti űrt.
Jol tippeltem,egy igazi degeneralt egoista gyoker vagy csalad nelkul es kamu a dumad.
Alap a pszihes zavarodottaknal hogy masra vetitik ki sajat kudarcaikat.
Reggeltol estig most ram szalltal,de volt mar tobb ilyen,en jobban birom az ilyen egoista gyokerek agymeneset.
A vicc az hogy sajat beismeresed hogy elvezed,mert se csaladod se kutyad,se semmid,csak a forum egesznap es valaki basztatasa.