a jp meg a hasonlóak meg sem forgatták a motort
ez a yuasa meg úgy tekerte a 450-es 1 hengerestintha nem lett volna benne gyertya
és még 5 év múlva is ugyanúgy indított
de
egy időben lehetett hallani hogy ezt is itt gyártják és jó szar is lett a yuasa is
amúgy a banner varta is kb egy nyarat bír
Ezt a szaros 6 Ah-sat akarják 35 pézé adni? 😂 akkor biztos jappppán! 😅 a felirata legalábbis... biztos megéri onnan idehordani Ejrópába.
A saru, a fedél olyan mint bármelyik Jász-akkué... hogy mik vannak... https://akkuapu.hu/termekek/mo...
Én ilyen barnát vettem volna mert tetszik és ezen sem látszódik a kosz mint a szürkén(kezeit széttáró) De ezt nem adtak csak a busz változatban így maradt a szürke, furgonból csak ilyen szín volt ami normális(kezeit széttáró) Mondjuk ezt nem igazán értettem miért(gondolkodós)
Közben ránéztem az árra nagy ez 5,5 m változott 2 év óta(fejét fogó)
ez egy közel 30 éves autó ami életében garázst nem látott(gondolkodós)
Persze beszélgethetünk szélsőségekről is(kezeit széttáró) A mostani autók ennyitől amit ez már megélt már elporladtak volna 😂
De piros??? Ki vesz piros furgont 😅 Javítani kell egy sárvédőívet, na bumm(gondolkodós) De az alja gondolom nem tésztaszűrő mint egy 6 éves fordnak 😅
Nem rossz. De eddig is vittem mindkettő motorét, ki sem teszem a belsőzsebből, autóval meg ritkán megyek. Sokkal gyorsabb robesszel, arról nem beszélve, mert motorozni jó. 😇
De ha ez kell akkor ez kell(kezeit széttáró)