Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szűk fél litert óránként
igazándiból nem sokkal kevesebbet mintha alapjáraton menne a kocsi, csak sokkal jobban fűt
nekem pont kellene a kályhás állófűtés, ne fagyjon ketté a pöcsöm az éjszakai pecánál
most is megyek aztán a hajnali 3-4 fok elég szar
hát neki épen van. mert Ő gondolom kályházna vele egész éjszaka. Pont ez lenne benne a pláne(kezeit széttáró) Egyébként ha rám előzményez akkor lát téged is(kezeit széttáró) Itt nem olyan kiforrott a rendszer. Minden újításnál eddig még csak elbaxtak valamit ezek a szakértők itt az oldalon.(fejét fogó) Régebben csak a 3 pont látszott. 😆 Minden bűnüket megbocsájtanám pedig hosszú a lista(gondolkodós) Ha visszahoznák a régi emojlikat(kezeit széttáró) Egyébként mennyit zabál egy ilyen állófűtés?
újabb üzenet.

Igen,van amelyikben van állófűtés de nem az szokott probléma lenni,az pont úgy teszi a dolgát mint minden másba,a kiegészïtő fűtés(kályha)szokott behalni,általában az emberek sajnálják rá azt a 30-40 ezret,ezért nem javítatják,pedig rendszerint csak az izzítógyertyát kéne cserélni meg pucolni.meg persze karbantartani,de valahogy az mindig elmarad ezért behal és úgy is marad,hozzáteszem túl nagy hiánya nincs.
Kösz!akkor légysz ezt is!Igen,van amelyikben van állófűtés de nem az szokott probléma lenni,az pont úgy teszi a dolgát mint minden másba,a kiegészïtő fűtés(kályha)szokott behalni,általában az emberek sajnálják rá azt a 30-40 ezret,ezért nem javítatják,pedig rendszerint csak az izzítógyertyát kéne cserélni meg pucolni.meg persze karbantartani,de valahogy az mindig elmarad ezért behal és úgy is marad,hozzáteszem túl nagy hiánya nincs.
de valami kipufogó is van rajtik pluszban
szóval nem a villanyos fűtés
Azok se tudják
Gyakorlatilag elektromosan fűtik a hűtővizet mert olyan kicsi a hővesztesége a motornak hogy kurvahosszú ideig tart míg üzemmeleg lesz.
Addig meg folyamatos hidegen jár a motor és nincs fűtésed sem.
némelyiket állófűtéssel hirdetik
én csak azt tudom amiket olvasok
ini,blődi üzeni.

Az nem állófűtés hanem kiegészítő fűtés,marhára nem ugyanaz
Valaki mondja már meg az ininek,engem nem lát!az nem állófűtés hanem kiegészítő fűtés,marhára nem ugyanaz.
ez a sok ratyi nem hisz a furgonok mindenhatóságában(fetrengős) Küszködnek inkább gizda szarokkal 😅
? nem a motortérben van??? Hát tiszta hülye aki nem normális(fetrengős)
a gázolajból kicsapódik a parafin és eltömi a szűrőket(kezeit széttáró) 1 teletankhoz, hozzá kell borítani 5 liter benzint azt ennyi a téli adalékolása(kezeit széttáró) Bár a mai csúcsszuper autóknál megoldották már azt, ha gázolajon kívül más anyagot is érzékel akkor letilt az elektronyika(fejét fogó)
sajnos az állófűtés már nagyjából az összesben kihalt
plusz az alja rohad 1000-ből 999 esetben
Ne legyen szarrá rohadva ez az egy a lényeg de ilyet már nem hiszem hogy talàlsz olcsón. Apuén egy 100-asért cserélték a két küszöböt.
Kályha ha nem működik akkor ki kell baszni a hátsó fűtőradiátort, meg egy wahler termosztátot, azzal jó hamar bemelegedik. Jó nagy dög kocsi és nem is annyira esetlen, a touranom felakad mindenhol a sharan meg van olyan jó mint a legtöbb városi terepjáró 😂
a 190 nagyon kevés ettől még az astra is több abba pont belefér a 2 méteres habszivacs ha full előre van tolva az első ülés
nem vettem még csak nézelődök mire lenne érdemes lecserélni az astrát
úgy néz ki a sanyi kocsija is kicsi nekem
szóval marad a galaxy-sharan-alhambra szentgáromság 😆
nos
alhambra belső méretek
ajtó magasság 110
tető 115
ezek a padlótól vannak mérve
legkeskenyebb részén 110 széles
ha az első ülés fullra hátra van tolva 205 centi a hossz hátul
kb 30centi plusz még nyerhető ha előre van tolva
szóval kurva nagy a beltér, tök egyenes padlóval
Vettél alhambrát? 2x1x1m hasáb befér.
Na csőő ! Ha esetleg valakit érdekel , a Transporternek 280cm hosszúság a belméret lecsukott hátsóajtóval ! 129cm a magasság 129cm a szélesség a felnyitott hátsóajtónál ! 🙃
Akkor az alhambra nagyobb.Tényleg csalóka kép alapján.Magasság?
Megmértem: első ülés teljesen előrehúzva (delejes ülés így a manuálist lehet, hogy jobban lehet) a lecsukott hátsó ajtótól 190cm, a szélesség a hátsó ajtó alsó harmadában 117cm.
Eznem ide kellett, politikaiba ment ismét
Aha....egyik véletlen tök rendben másik.véletlen ellen azonnal natocsapás a lehető legnagyobb volumennel.