Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,nem is fogom.A tököm olvasgat vissza.
Ha temanal vagyunk olvastad a tegnapi kerdesem?
Nem a passat volt.Na,de ha már témánál vagyunk.Szólnál nekik?
Hogynelennek kompetens,latom a mintat toled,arra kellenek hogy veluk takargasd az egoista gyöker viselkedesed.
Elmondtad hogy kibirnak az 5 percet a legkondi es a dogvész passat jaratasa nelkul,de mert szolni a boltos hogy a fostaliga budos mint a szajszagod,ezert beragtal hogy a nagy blődi a hös portast ne utasitgasson mar egy boltos.
Es nem megdumaltad vele vagy leverted,hanem............csakazertis jarattad,mondvan a gyerekek............akiknek nem kellene.
Osszegezve egy egoista gyoker vagy.Egy balfasz.
Nem,vendéglátós.Mondjuk a fia tűzoltó.
Nincs hát,ha az embernek gyereke van tulajdonképpen az egész élete aggódás,de kicsit kínos hogy ezt pont veled vitatom meg hisz nem vagy kompetens a témában.
akkor jó(meghajlós)
piros? Ki a fasznak van piros autója(gondolkodós) Vagy tűzoltó kollega?
dehogynem,de hát az már rég megvan.
Igen olyannak mondom,de közben eszembe jutott a szomszéd,annak is az van egy szép piros 0 km-esen vette körbe van rohadva pedig nem volt törve.
Hát ezt most elbasztad,pont most cserés mindkettőnél.a passat már kész az alhambra csütörtök,mindkettő 60ezer vízpumpával,a következő csere alhambra 90ezer km,a passat 210ezer km.
nyáron? Hol van az még? Télen nem jártok sehova?
pótkereket minek viszel magaddal pecázni 😆 10 évente egyszer van 1 defekt azért kár cipelni(fetrengősí9 De ha ennyire fétised a pótkerék baxd fel a tetőre, vagy csavarozd a hátsó ajtóhoz, mint a terepjárókon szokás 😅 Jobb első ülés meg minek bele???
Megnyugodtam picit hogy csak veled van,de meg fiatalok,szoval nincs meg túl egyik sem a veszélyen.
az tény. picivel van 2 méter alatt de eddig még minden mélygarázsba befértem nagy gáz nélkül 😂 egyedül kecskeméten a passzás mélygarázst nem ugorja meg de oda már a nagy gáz is kevés lenne 😂
Nincs ilyen probléma a családban.
ühm olyannak mondod akinek volt ebből 5 a 30 év alatt 😂 vezérműcsere 2 éve alkatrész 36 ezer munkadíj 15 a tiednél fél milla 😅
A gyerekek is egoista gyokerek mar most vagy meg nem hatott rajuk az apjuk szemelyisege ennyire?
Én?De,tökéletesen boldog vagyok,köszönöm kérdésed.A gyerekek egészségesek szépek,feleségem rendben van,egzisztencia rendben ,munkahelyen nem kell tartanom hogy le kell húznom a rolót a rezsi miatt.Igazából most jelenleg ott tartunk hogy hova utazzunk a nyáron,talán ezt felróhatnám problémának,vagyis inkább megoldandó kérdésnek.
Nemmondod hogy boldog vagy?Te kis egoista gyökér.
Meg ugye sík padlós.
de boldog a bohóc?boldog.ez a lényeg,fogd már föl.
Erről már én is olvastam,igazából logikus is lenne.Nem is értem még miért nincs ilyen.A gyorshajtás a legkevesebb ami előnye lenne,de ott lennének a cserbenhagyásos balesetek ,bűncselekmények,könnyebb lenne a baleset rekonstruálása stb.1000 dolog miatt jó lenne.
cibálja a rongyot zotya blődi szájában az meg feszt nem ereszti inkább annál inkább szorítja 😂
Szerintem ez valami fészbukos rémhirkeltés.......életszerűtlen
most is elfér benne a 90x200 centis habszivacs
de
mivel gázos a pótkerék útban van, örökké pakolom ide oda, kiérek a partra ki kell venni a kereket, párszor már ott hagytam......
plusz csak úgy fér el a szivacs hogy az első ülés koppra előre van tolva és előre is tekerve a támla, ez is sok plsz meló
de ezek nem is lényegesek
kegyetlen meszesedek és nem hajlik a gerincem emiatt alig tudok kiszállni hátulról, egyszerűen alig férek ki, alhambra ajtó sokkal magasabb