Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini számításait én sem nagyon tudom követni(gondolkodós) Ha a házaspár keres 4 kilót meg van még 2 pulya ott nincs simán félre rakva 100 rugó 1 hónapban 😅 reggeli néhány zsemle, felvágott egy kis vajkrém esetleg valami üdítő azt nem fussa a 2 ezer/fő (hüledezős)
azokat az asztrákat akkor sejtésem szerint 2 guriga között adták. Átlag ember átlag bérből simán tudott venni autót 10 éves futamidőre(kezeit széttáró) Tulajdonképen most is lehet ha van hozzá jó hitelkonstrukció. A 4 millás szuzukik most 10 milla. havi 100 as törlesztővel 10 év alatt az is megvan. Ez régen sem volt másként nagyobbrészt nem aktatáskával a hónuk alatt jártak az emberek új autót vásárolni sem régen sem most. (kezeit széttáró)
persze, hogy a tied nagyobbnak tűnt(kezeit széttáró) 😂 mi van az oldalára írva TGX? Az elejre M.A.N?
Azt ezt mért nem zéróval csinálták? Ez nekem így nem korhű(kezeit széttáró)
Tudtommal nem. Személyautóra áfa levonási tilalom van.
áfát visszaadják bármelyik kocsira amit vállalkozásba veszel(kezeit széttáró) Csak az nem mind1, hogy amíg egy személy autóra fizetsz 20-30 ezer Ft- gépjárműadót havonta addig a dobozra nem kell fizetni egy petákot sem, szóval kb. ingyen van a kötelező szerviz lehúzás 😂
Én inkább arra tippelnék a képek alapján hogy citrom szélesebb belűl,az alhambra középen 140 hátul azt hiszem 130. magasság 120,hossz olyen 220körül ,ülés tologatás nélkül
Igazából azt sem mondom, hogy a citroen belül nagyobb mert nem ültem még alhambrában így akár az lehet nagyobb csak kívülről mellette állva a GP hosszabb és magasabb volt, igaz a hátsó légrugót épp kiemeltem, hogy könyebben álljak le a futóról a géppel, de akkor is. 😁
Lehet, akkor rosszul emlékeztem.
galaxy-sharan-alhambra tökegyforma, csak pár apróbb dizájn elem más rajtuk
vicces hogy a alhambra(gyári) cuccok a legolcsóbban
ezekből így ki lehet baszni az ülésenket és egy bazi nagy és magas beltér lesz
Te,a galaxy ugyanaz mint az alhambra.a belmagassága 120cm.
Az viszont biztos, hogy egy síkban dönthető a hátsó sor az első ülésekig kiemelkedés nélkül. Ha nem felejtem el holnap megmérem.
Nem mértem, de kivehető az összes ráadásul külön állítható mindhárom hátsó ülés előre-hátra és a háttámlájuk is külön mükszik, azt nem tudom, hogy az alhambránál belül nagyobb-e, de mikor mellette álltam úgy hosszabb volt és a belmagassága jóval magasabb. A galaxy lehet talán ilyen magas na meg a peugeot-nak a gyakorlatilag ugyanez a típusa.
ezekből is ki lehet baszni az első 2 ülésen kívül az összeset? kb mennyi centi lesz így hátul a raktér?
Az enyém kicsit szebb és jobban felszerelt ellenben az elektromos kuplunggal kínlódok, de ebben az nincs, azon kívül nem nagyon szokott bajuk lenni.
Ilyen, na ez még benzines és manuális váltós is: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/citroen/grand_c4_picasso/citroen_grand_c4_picasso_c4picasso_1.8_comfort_7_sz_megkimelt_megbizhato-18686291#sid=641a7071-9ecf-453e-ba25-608fea443141
Volt szomszéd jut erről eszembe akiknél heti 2x volt max csirkeszárny abból is kiszámolt darab, ruha csak ajándékból, utazás még a vérosligetbe sem stb., de lett is pénz, lakás, autó amiket büszkén mutattak és mi irigyeltük ahogy kellett, kb. 2 év múlva találkoztunk a férjjel aki mondta, hogy éppen válnak mert a sok nélkülözés alatt megutálták egymást és már hiába lett jobb körülmény kevés volt, a csöves lét akkor is szar ha önkéntes.
a típusa érdekelne, aztán megnézek egyet belülről is

pl verso nagyobb mint az astra hosszabb is meg szélesebb is de abban mégsem fér el annyi minden cucc mint az astrában
alhambrából kiveszed az ülést van majd 2.5 méter tök egyenes aljzat, és lehet vagy 120 centi magasság a tetőig
de lett még téligumi felnin meg mittudoménmi még, és 4.5-re emlékszem fullra
mostani árakkal lehet nem lenne elég a 300 pénz egy családnak, mondjuk mi még mindig nem kapunk ennyit de nincs 2 gyerek csak kutyából van kettő
az egy dolgozónak sosem fog menni hogy az adria is megvan, a nagy ájfón is meg 5 évente új kocsit vesz
belegondolsz 4-5 évig kicsit erősebben spórolni aztán megvan a kocsi ami jó eséllyel elmegy 15 évet, utána mát 3x annyi időd van spórolni szóval a 100 helyett már csak egy 50es ugrik a malacperselybe és 12-15 év után megvan a másik új kocsi
na ez eddig simán benne volt, mostani árakkal minden duplázódott
Az enyém és ez a típus összes példánya és 2006-2009-ig van másfél alatt belőle tűrhető darab, mondjuk 2 gondja van ami miatt talán nem lenne jó, alacsony és gyakorlatilag csak automata van belőle, hagyományost nem is láttam nár biztos vol olyan is.
Bogyó kerek 4-ért vette, de amilyen életről írsz az az igénytelen illetve majdnem nyomorgó élet, ahogy még 2-3 éve azt mondtam, hogy havi 400000 az élhető bér ma azt m9ndom, hogy 600-650000 ami még élhető életet adna az alatt tengődés szintek vannak.
Ugye, hogy megvan a tól-ig? 😁 Egyébként a 90-es évek közepén volt még egy időszak na meg az utóbbi pár év, most megint lesz néhány év spúr, egyszer fent egyszer lent persze sokaknak csak lent keveseknek csak fent. 🙂 🙃
miféle kocsi az ami az alhambrától nagyobb és nem rohadós 15-20 évesen?
leszarom hogy francia, csak legyen fasza, összebaszni a parton nem számít
pl amikor a bogyó vette a rönót az valami 4.5 milla felé volt és nem fapad verzió, ha apuci keres 250 ezret anyuci meg 150 ezeret van 2 gyerek meg kutya meg minden egyéb akkor is lazán félre lehet tenni 100 pénzt havonta, persze akkor nem megy a család görögbe 2 hetet a tengerbe ázni meg erdélybe medvét nézni de megvan évi 1.2 milla, ha 200 ezer elmegy egy drogos-kurvás szülinapi bulira akkor is marad 1 milla
5 év alatt 5 milla, szóval 5 évente tudott volna venni egy új kocsit, jó a rönó nem német meg nem luxus de akkor is 5 évente meglett volna téligumiszettel meg fasza hímzett szőnyegekkel esetleg pár csini krómcsík is belefért volna az 5 millába
most a fapad 6.3 a kicsit jobb meg 6.7, szóval a bogyesz kocsija inkább 7 körüli összeg
szóval +2 év spórolás, megvehető de azért 7 évig spórolni nem az igazi egy kis fos rönóra, az 5 év sokkal jobban hangzik, főleg ha mondjuk 3év után vesz fel egy picike kölcsönt és máris megvan a kocsi gyorsabban
a lítium akku fel van készítve a motor töltésére? lifepo4 motor akkut találtál már? mondjuk azt nem szabad fagyban tölteni de akkor nem sokan használják
lítium iont tuti nem tennék a seggem alá