Mindig mondom,előbb tájékozódj aztán beszélj.Elsőként a 2.0pd-nél van/lehet ilyen jelenség,nem az olajszivattyú adja meg magát hanem annak a hajtása(a végeredmény persze ugyanaz)a lényeg hogy ezeknél ki lehet cserélni ezt a tengelyt hosszúra és a probléma megoldódik,sokan már eleve így kezdik.Szóval aki ilyet vesz(én nem vennék) az cseréli ezt az alkatrészt.sem az 1.9pd-nél nincs ilyen sem a cr-eknél.
2,5 milla a legolcsóbb működőképes 4x4 hiace, és az is szakadt beltérrel rendelkezik
aki egy 50 ezer forintos ülést nem tud kicserélni majd szerinted karbantartotta rendesen?
amúgy lehet 1 milláig ezeknk sok bajuk nincs de 20 évesen már közelebb vannak a kettőhöz mint az egyhez 😁
Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy kollégámnak van összkerekes,nem idegbeteg az ember,de így is 12liter,vigyáz rá elég patika állapotban van.A másik,volt küszöbcsere mert elrohadt volt generátor javítás már nem emlékszem mennyi de lementem hídba,volt egy hátsó gumikéder csere(persze csak gyári létezett,szintén baszott drága.)Meg még sok más dolog mind drágán.Ja,van egy másiknak is,ő fél évig keresett embert aki kijavítja neki körbe az alját mert az "alapvetően nem rohadós fajta" körbe volt rohadva.
hát ma ültem egy 7 pasztába. Kérdeztem a havert ezt minek vette az előző is ugyan ilyen volt még színre is.(kezeit széttáró) Azt mondja az 6-os volt. megunta, hogy 2 éven belül közel 2 gurigát rálocsolt valami olajszívattyú adja meg magát ezekben típus hiba. Azért amikor menet közben elmegy az olajnyomás szerintem egy autótól elég rossz tulajdonság(gondolkodós) Tény és való a 7 es automata dízel 190 lóval ment mint a mérgezett fene pillanatok alatt 200 nál voltunk(szemeit körbeforgató)
no ezt is megideologizáltad(gondolkodós) Szóval csak mondom 1 cm-vel sem hosszabb mint az alhamra ha az alhamra befér a féjszerbe akkor a hajesz is. Nekem van ilyennel kb. 1 millió km tapasztalatom szóval a 2 kerekes 10 litert fogyaszt a 4 kerekes meg 11-et. Ahogy én vezetek. Aki okosabban vezet annak 8 a 4 kerekes is 10 alatt marad bár az már nem autózás. Alhamrát nem tudom mit eszik. Azt elhiszem, hogy balfasz vagy a vezetéshez, pont ezért tudsz hátsó ablakos verziót venni amiből sokkal jobban hátralátsz mint az alhamrából. Hajeszból a foshalmot sem kell szerelned, mert teljességgel igénymentes. Ami esetleg drágább lenne hozzá az nem képes elromlani soha az életben, ízzitógyertya előfordulhat 10 évenként azt kb fel soroltam a hibalistát ami a motortérben előfordulhat 1 millió km-ig. A karosszériája fényévekkel tovább bírja mint az általad felsorolt típusoké. Rozsda először a hátsó ablak gumikédernél jelentkezik, de alapvetően nem egy rohadós fajta. Ha azzal nem állsz ki az udvarból akkor a versoval sem tudnátok, tetszik? nem tetszik hát ez ízlések és pofonok(kezeit széttáró) 50 hez közel már ne úgy vásároljál autót mint egy nő 😅, ha piros akkor kell(fejét fogó) Praktikumra megyünk. hát kb. ennyi. Nem akarsz te venni semmit tulajdonképen. Én a helyedben néhány raklapból összeszögelnék egy féltetőt ami alatt az ágy elfér azt kijárnék utánfutós biciklivel. 😅
Pinki már rég fel jelentet volna Brüsszelben (már mint a vita ellenfelét ) 😂 ebből is látszik hogy nem bírná az ilyen férfias küzdelmet 😂 Ha Bogyot nem viszi el a tüdővész akkor rá is majd nem mondhatom hogy szívósfajta 😂 😂 😂De letűnt minta hamvadó cigivég 🙃
Látod látod,már megint mellébeszélsz,ahelyett hogy kérdére válaszolnál.Szóval ott bűzölög egy nagy piros tűzoltóautó egy órája mert káreset van(teljesen mindegy hogy milyen)szólsz neki hogy állítsa le vagy húzzon a picsába?esetleg a rendőrnek,mentőnek jelzed hogy neked az ott nem tetszik?
Én ezt az ő érdekében teszem.Legyen egy kis történés a hitvány életében.Nem tudom figyelted-e hogy mennyi vigyorgós smilet küld.Hát boldog a bohóc.És ez jó,komolyan mondom.
aki egy 50 ezer forintos ülést nem tud kicserélni majd szerinted karbantartotta rendesen?
amúgy lehet 1 milláig ezeknk sok bajuk nincs de 20 évesen már közelebb vannak a kettőhöz mint az egyhez 😁
amúgy lehet nem hosszabb de sokkal magasabb
Neeem,egoista gyöker voltal.