Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlore vedekezesbe szorult a bizonyitatlan allitolagos csaladja miatt.
Pont mint az allitolagos passatja ami eletkora titkos.
A vedekezes az hogy nem fontos es nekem minek elmondani.
jaj te,micsoda egy megkeseredett kis lúzer vagy.csak nézz magadba.ülsz egy csoffadt boltba fagyoskodsz 12fokba,azon parázol hogy ne kelljen lehúzni a rolót,majd haza mész vakargatod a szarjaidat hónapokig egy igazi kis szerencsétlen vagy.Én bizonygassak neked?Te teljesen hülye vagy.
Amint véget ér a csata, akkor.
Tehat nem leteznek.gondoltam.
Hogyne.
Nezz tukorbe.csalad nelkuli boldog bohoc vagy,es egoista gyoker.
Neked,én?Aztán minek?
Ebben is?
"Nemmondod hogy boldog vagy?"
Ezt kérdezted,én meg erre válaszoltam.hol van itt bohóc?Látod?én nem.Legalább azzal legyél tisztában hogy te mit kérdezel!
Kerdezd blődit,nagy szakertő.
Elo,a bizonyitekkal.
Nem,te irtad hogy boldog bohoc.
Kerdeztem hogy boldog vagy?
Helyeseltel.
Zagyvaltal a csaladrol mint vin diesel.Eleg klisesen.Olyan sziruposan.
Mint egy szappanoperaban latnad.De leteznek e egyalatalan?
Mint culumbo felesege?
Tudok.
Na várjunk,a haverod megmondta hogy te egy bohóc vagy.Szóval kissé ismét belezavarodtál a dolgokba.
Az lehet, hogy ma, mivel kirúgtam a hámból, ettem egy jó nagy adag pudingot, azután meg egy adag körömpörköltet és azóta folyamatosan furcsa hangok jönnek a seggemből?
:-)
Azt irtad hogy boldog bohoc.
Erre kerdeztem boldog vagy,helyeseltel maig.
Tehat boldog bohoc vagy.Ezt legalabb megtudtuk.
Hogy valoban van e csaladod,azt nem.
Hisz meg a magic man srac elol is bujkaltal.
A passatod eletkorat se arulod el,tudsz bizonyitekot mutatni a nagybetus csaladrol a szavadon kivul?
téli van minden kerekem már kukaccal
épp ma toltam egyet a robogóba is
van ez a szúrós olajbogyó szerű fa az mindent átszúr
Kényszeres?Hogy lenne bármi kényszeres amiben ők szerepelnek.
jaja hazugság,tudom neked ez a vesszőparipád hogy emberek hazudnak,mondtam,én nem ilyen környezetben élem a napjaimat.
Arról nem beszélve hogy te kérdezted hogy boldog vagyok-e,én meg válaszoltam és leírtam hogy mi a boldogságom oka.Ha bántó azt hallgatni hogy más embernek nem áll meg az élete egy bontásra ítélt boltnál meg egy kutyánál,akkor máskor ne kérdezz rá!
Elvagy magadban.
Tudom csalad........bar amilyen egoista gyökér vagy,bizonyitek semmi,csak a kenyszeresen naponta 3-4x emlegetett nekem van csaladom mantra siman lehet hazugsag.
Mondjuk az is meger egy miset hogy viselhet el barki egy ilyen egoista gyokeret mint te.
Pedig van választék nekem már van 3 kedvencem 😂 😂 😂 pedig csak most találtam 15 perce 😂
😂
bohóc zolinak jól jöhet,nekem nincs rá szükségem.
Hát nem.
Kár,igy nem tudsz rá válaszolni.
Ha majd mindenki lehiggadt akkor nézetek körül
Ha meg nem akkor azért 😂 😂 😂
https://hu.stripchat.com/