nekem nem mert én a maszterba tankolok az saját néven van 😆 egyszer számolgattam asszem 620 Ft-nál már mind1 volna(gondolkodós) De most inkább 800 Ft körül mozog a gázolaj(kezeit széttáró)
hát ez az, csak a költséget csökkented az áfabefizetést meg nem. Eddig sem volt szívem csücske a személyautó most még annyira sem(kezeit széttáró) ez nettó kibaxás. Pizzafutár mivel hordja ki a kaját platós barkasszal?
Nem változott......legalábbis jó irányba nem. Havernak is a személykocsija mindig céges volt, szerintem nem éri meg. Elköltségeled ami tudsz, kiadás ha veszed de áfa nem jár vissza.
Hát akkor a tevékenységi körbe felvenném az autóbérbeadást azt a cég az ügyvezetőnek bérbeadná havi 5 Ft-ért azt nyalják ki a seggem(ujját lefelé mutató)
Látok egy csomó céges személyautót(gondolkodós) akkor ezek adót is fizetnek havonta meg még az áfát sem igényelhetik vissza?? Azt hittem ez már változott(gondolkodós) Tudom, hogy régen úgy trükköztek, hogy az ilyen ford Ka meg az ilyen kis szaladgálós szarokat levizsgáztattak teherautóra kb. annyit kellett tenni, hogy berácsozni válaszfalnak a hátsórészt (gondolkodós)
mert ti pazaroltok
2 éve a havi 120 ezremből is tudtam félretenni bojlira
csomó családot ismerek aki 200 alatti pénzből él még most is
igaz nincs 2 kocsi meg nyaralás, se drága hobbi
2,1 volt az 5 ajtós f Astra amikor a vasútnál 70 körüli fizetésem volt
most 9.5 milla az új fapad astra a fizetésem meg ha minden nap megszakad a dolgoznék lenne 300 ezer
régen jobb volt az arány még úgy is hogy a vasutas bérem elég sovány volt, ismerős 5-6x annyit keresett az építőiparban igaz hetente 1-2 napot volt otthon és 12-16 órákban tolták
A másfél millás napelemhez kinek kellett meghalni(kérdőjeles) 😂
mindig az ingyen pénz lett elszórva faszságokra
csak mint írtam akkoriban a vasutas bér nagyon szar volt
a mezei munkás többet keresett
Ha meg nem akkor meg mindig meghalt egy arra alkalmas rokon 😂
Tovább értékesited
Bérbeadod
2 éve a havi 120 ezremből is tudtam félretenni bojlira
csomó családot ismerek aki 200 alatti pénzből él még most is
igaz nincs 2 kocsi meg nyaralás, se drága hobbi
most 9.5 milla az új fapad astra a fizetésem meg ha minden nap megszakad a dolgoznék lenne 300 ezer
régen jobb volt az arány még úgy is hogy a vasutas bérem elég sovány volt, ismerős 5-6x annyit keresett az építőiparban igaz hetente 1-2 napot volt otthon és 12-16 órákban tolták