Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brutál ahogy bírják egymást pesztrálni. 😁
Mert mondjuk káreset van.
Én kérdeztem előbb,válaszolj aztán én is megteszem.
Arra lennék kíváncsi ha egy bármilyen dizel autó állna a hálószobád nyitott ablaka elött és bűzölögne egy órát annak sem szólnál csak arrébbmennél?
Most tudom hogy azt mondod nem az utca felé néz,meg nem tud bejönni stb.
De ha ugyanúgy állna a parkolóban,és mellette lenne a nyitott ablakod.Elfogadnád hogy joga van hozzá?Vagy szólnál hogy állj le.
Ez a példa ugyanaz mint a tűzoltóautó.
Voltak itt,fagyizni mentek,5 percig voltak,és lellították.
Simán.
De miért is állna egy órát járó motorral a bolt előtt?
Ha azt mondod kell a légkondi mert gyerekek bent ülnek kiröhöglek.
Arra lennék kíváncsi ha egy tűzoltó autó állna a bolt elött és bűzölögne egy órát annak is szólna az idióta boltos?
A célját eléri
Mondjuk ez sem talált,a tavalyi pénz már most megvan,egyenlőre azért hajtok hogy 15 vagy 20% pluszom legyen.
Semmi frappáns?Fáradsz egoista gyökér? 😆
Zoli bohócot meg szórakoztatni kell mert ott szárad el a fűtetlen bontásra ítélt odujába mert a kutya nem nyomja rá a kilincset.Szóval én egy jó ügyért vagyok.
Nekem éppen nincs.De így van ez jól.
Baszki, nincs jobb dolgotok? mindkettőtöknek tudnék munkát adni.......persze egymástól csak külön helyen
Ejnye zoli bohóc,ez nem a cirkuszi porond hogy produkáld magad.
Hát ezt mondom,te csak egoista gyökérként tudsz kommunikálni.
Bár te mondtad,még csak nem is érted,tehát a kommunikációig el sem jutsz,annyira sötétben vagy agyilag.
Én kérek elnézést hogy nem tudok bohóc 🤡 zoli nyelven kommunikálni
Ezen nem csodálkozom,elég alap az intelligenciád,a nagy részét az agyadnak az egód foglalja el,nem sok másnak jut hely.
Egyébként szokta bírni.
"ajanlas,tr vagy az expert,es meg te is........ "
Ezt valahogy nem értem.
evvel nem vitatkozom
de olcsóbb egy bontott motor mint baszakodni a főtengellyel
20 éves gép 400+ ezerrel ki tudja mi baja lesz, lehet még ma beáll mint a picsa 😄 😄 😄
De most mondtad hogy gyari ajanlas,tr vagy az expert,es meg te is........ 😆
Igenytelen.
Ha hegeszted jó eséllyel törni fög majd valamikor
Sajnos nincs ilyen autóm.....
na
megkérdeztem a galaxyt
vagy 440 vagy 470 van benne nem értettem jól de tökmindegy
10+ éve lakókocsikat utánfutókat húzgál vele
és
végülis nem kellene hegeszteni mert valami nút kopott el benne amit bele lehet marni a másik felébe és hibátlan lenne a következő 400 ezerig de ehhez ki kellene venni a főtengelyt
azért lesz hegesztve mert úgy sem bír ki a motor már annyit hogy le kelljen valaha venni azt a tárcsát
szóval futott az már annyit amennyit egy idén vásárolt szalonból kitolt kocsi nem fog sosem teljes generál nélkül menni
Értem,hegeszd le,igénytelen vagy egoista gyökér. 😂
Akkor legalább a sok elektromos autó nem fogja feltartani a forgalmat.