De te ugyanezt csinálod a zoli helyett.Szerintrm reggel csoszogj be,nyalogasd körbe a főnököd nehogy kirúgjon aztán megnyugszol.De előtte ellenőrizd le a samponokat a kád szélén!
Ja és akkor erre te úgy gondoltad hogy arra kíváncsiak hogy a te segged mit csinál?Ne játszd az eszedet már,téged legalább annyira nem bírnak mint engem.Egy idióta vagy az anyós gyűlöleteddel a kutyája gyűlöletével különkasszázásoddal,a sampon hisztiddel stb stb
ja,ezt írtad kozmetikázva.előtte meg azt hogy a munkahelyed nem hagyott választási lehetőséget.Erre írtam hogy hogyne hagyott volna,te meg erre kezdted el hogy ha az ember szereti meg ott képzeli el a jövőt stb stb.
Valószínűleg még most sem érted, hogy mindenkinek más a probléma. Ha nem így viselkednél, én sem írtam volna, hogy problémás ember lennél, de mivel így viselkedsz, ezért valószínűleg te problémaként fogod fel azt, amiben létezel.
Te nem tudod eldönteni, hogy másnak mi a probléma, én sem a tiedét, de az, hogy valami miatt ilyen frusztrált vagy, mégiscsak arra enged engem következtetni, hogy valahol téged a sarokba szorítottak. Valószínűleg egyébként te saját magadat.
Ez vagy es kesz.
Te nem tudod eldönteni, hogy másnak mi a probléma, én sem a tiedét, de az, hogy valami miatt ilyen frusztrált vagy, mégiscsak arra enged engem következtetni, hogy valahol téged a sarokba szorítottak. Valószínűleg egyébként te saját magadat.