Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán,reggeli sampon leltár és adategyeztetés meg volt?Vigyázz nehogy több legyen mint amit te el tudsz viselni.
Na miféle,mesélj!
Állítólag ez nem így van.
Most latszik igazan, hogy te valojaban mifele is vagy.
most már két oldalról cibáják a rongyot a szádból blődi 😆 hány gazdád lesz még 😅
De te ugyanezt csinálod a zoli helyett.Szerintrm reggel csoszogj be,nyalogasd körbe a főnököd nehogy kirúgjon aztán megnyugszol.De előtte ellenőrizd le a samponokat a kád szélén!
Kutyanak a faszat unatkoztal.
Ez vagy es kesz.
De milyen csata?Nem is csatáztam.Zoli lehet,én nem.aki akart volna nyugodtan dobhatott volna valami témát.ez csak unaloműző
Hat, nalad nem is szamitottam arra, hogy mentoovet dobok, hogy abbafejezodjon a csata.
Ja és akkor erre te úgy gondoltad hogy arra kíváncsiak hogy a te segged mit csinál?Ne játszd az eszedet már,téged legalább annyira nem bírnak mint engem.Egy idióta vagy az anyós gyűlöleteddel a kutyája gyűlöletével különkasszázásoddal,a sampon hisztiddel stb stb
...mert nem esett le, hogy szerintem a tobbiek sem kivancsiak a hisztidre, gondoltam masfeleviszem a topikot. Kar veszodni a fajtaddal.
Nem. De itt jon szamodra a masik galaxis (ahova soha nem jutsz el) amikor a problemat nem fogadod el, de nem kell ezen csodalkozni, mert nem is erted.
tehát mégis azért volt.
Latod-latod, ezt te soha nem tenyleg megerteni, ha az ember szeretne befejezni azt, amit el is kezdett. Ez neked valoszinuleg kinai.
Kinek is?Mondod ezt úgy hogy bejelentkezel úgy hogy mit csinál a segged?mégis mire számítottál?
Ez valoszinuleg senkit nem erdekel. Az mar inkabb, hogy itt egy csomo embernek nekirontasz, mert be vagy zsongvavalamitol.
Kackac!
De van.
ja,ezt írtad kozmetikázva.előtte meg azt hogy a munkahelyed nem hagyott választási lehetőséget.Erre írtam hogy hogyne hagyott volna,te meg erre kezdted el hogy ha az ember szereti meg ott képzeli el a jövőt stb stb.
Elhiheted,a legkevésbé sem vagyok frusztrált.Frusztrált akkor voltam mikor már ötödször indultunk el ugyanarra a tűzjelzőre a nap folyamán.
Tehat nincsen csaladod.
Nem azt, és nem is írtam. Emlékezem mit írtam, mert azt írtam, a munkahelyem megkönnyítette a döntést.
Már erre is válaszoltam hogy nem.Miért is tenném?
Megmutatod?
Valószínűleg még most sem érted, hogy mindenkinek más a probléma. Ha nem így viselkednél, én sem írtam volna, hogy problémás ember lennél, de mivel így viselkedsz, ezért valószínűleg te problémaként fogod fel azt, amiben létezel.
Te nem tudod eldönteni, hogy másnak mi a probléma, én sem a tiedét, de az, hogy valami miatt ilyen frusztrált vagy, mégiscsak arra enged engem következtetni, hogy valahol téged a sarokba szorítottak. Valószínűleg egyébként te saját magadat.