Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg abban bízok minél előbb lesz az összesben és online sebesség adatokat közöl
plusz csippelni mindenkit ami ismét tud helyadatokat is közölni,
utána már csak a kp eltörlése kell és beköszönt a jövő
😉
Természetesen gyári ajánlás bohóc úr.100ezernél szíjtárcsa hegesztés.
Priusból volt vulcan gépágyús is,csak nem az átlag.
Ja,és a hegesztés gyári ajánlás amit be kell tartani,vagy ilyen vagy-vagy?
Neked mi az állásfoglalásod?
Efelé haladunk, valami szabályozás kezdeményezésben egy gps alapú tachográf szerű cuccot építenének be minden szgk-ba is nemsokára, de ezen még vitatkoznak, de már van olyan luxi kocsi amiben van csak még nem jelent és nem olvashatja ki a hatóság, de azt hiszem balesetnél már igen, remélem nem lesz kötelező.
Nem is tudom,emberek miért szoktak autót eladni?
Persze...... 😆
a jók maradnak csak meg 😁
No és?
Mondjuk erre HA rakoltottek akkor az 2 kilo alaphangon,ha szervizes csinalta akkor inkabb 3,5.Es ha ilyen jo akkor miert adja el mikor az ar 1/3 at mar rakoltotte?
Te valahogy az ininek válaszoltál,szóval nem az a lényeg hogy a kéri mit írt hanem az ini.Tehát a 20%át hegesztették?Nincs ezzel gond,mondtam,aki nem ért hozzá hegeszti,de az is megoldás.
3 ev mulva meg putribbak lesznek.
Fogynak rendesen.
3 év múlva 😉
addig meg párnak bekínálok egy gusztustalanul akacsony összeget, hátha......
jó az astrától csak szarabb kocsi létezik
ezt én is tudom meg te is tudod
25 év alatt nem ment rá 400 ezer szervíz
amúgy itt egy fasza benzines még olcsóbban, ezen nem szarik be a pd elem
csak nincs álló fűtés, ellenben van alku 😂
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/alhambra/seat_alhambra_1.8_turbo_grand_via-18788544#sid=18044b93-4b69-45f1-a66f-e7e9a22abaf2
Kuplung és lent kerék cserélve,meg kiemelve hogy fek is.Koranak megfelelo állapotban.........értem.....
Mikor mesz érte?
pl itt már csak a turbó meg a kormánymű nem volt cserés
simán megéri
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/alhambra/seat_alhambra_1.9_pd_tdi_sport_allofutes_tempomat-18791678#sid=18044b93-4b69-45f1-a66f-e7e9a22abaf2
marad 600 ezer erre-arra javítani
még pár szaryor bojli is belefér
Az elozo hsz-ben 3 alhambra full general volt,nem az hogy 4 kilo+purhab.
Nekem az aszma 12 eve van kb 600 ban ugy hogy törötten vettem es annak a 3 kiloja is beletartozik.
Ja,tehat van 400,meg a kaszni.Csak...........ertrmen.
Ha ilyen megérős minek hebrakol,csinalna meg normalisan. 😆
Hat,3 ilyen fostaliga feltamasztasahoz kell annyi,folrg ha te fested.
Kerilaci meg ujat vizionalt.
Tudod,meg ini is azt irta hogy kb 5db os ismeretsegbol egynek hegesztettek az ekszijtarcsat,egy meg szirnyen rohad a szokasos pontokon.
Ha mar van szokasos pont a kozbeszedben,azt tenyleg megeszi,szinte mind.tehat fos.
10 milla mi?
ismerős alhambrája kb 400 szervizbe van eddig 6 év alatt
az alját kell vakahogy megcsinálni de hajlik arra hogy nem fémmel lesz a lyuk betömve, úgy se kehet normálisan megcsinálni akkor meg minek szenvedni vele sokat
kis purhab kis üvegszál paplan és mehet is a rücsi
Nem is beszélt 10millióról
Na de zolika,már megint bohóckodsz....
Igazából nem,de hiába irom le.
Heti 4 óra többletből nem jon ki tizmillio pluszod az hottziher.
Hat,te durván hülyébb vagy az atlagnál,sokszor kell ismetelni,pont mint az autistáknak.
újat pecára akkor se vennék ha lenne rá pénzem
sok helyen egész kidől a nád az út szélére és a por rárakodik millió kis karcot csinál
a faágak meg a nagy karcokat 😆