Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attol messze vagyok hogy kenjem-vágjam.
De hogy egy 5 meteres puttonyt csak azert huzzak le hogy utana masik 500 ember kozt legyek.
Hmm,neked jo,az rendben,nekem akkor inkabb szalloda.
En inkabb egy furgont alakitok at es azt siman leparkolom barhol.
Olyan jó hallani valakit aki ennyire keni vágja ! Azt is mond el azért légyszíves , hogy van egy teljesértékű fürdőd , vízöblítésű wc , külön háló stb ! De mindegy is , én nem keresek másikat , köszönöm , a sajátom tökéletesen megfelel ! A családomnak is ! 😉
Max 10-15 negyzetmeter,ha a 4 bol egy elfingja magat valaki a tobbiek kimenekulnek.
😂
Mondjuk alszik,mast nemigen tudnak,a tobbi ido meg ugyis kint megy el.
Te kevered rendesen ! Közöd nincs a lakózáshoz ! Szerinted mit csinál 4 ember egy californiában még ha ingyen adnák se ! Annál még az 5m-es hobbym is többet ér ! 🙃
Meg egy mercedes alapu kastenwagen is megvan 70e euro korul,ha le tudod győzni a nemet buzériát 45e euro kornyeken siman akad boxer/jumper/ducato alapokon is eleg jo alternativa.Ezekkel nem kell kemping,ingyenes szerviz-parkolopontokon siman lehet eg-ket napot eltolteni,majd tovabbgurulva autopalyat elkerulve felfedezni helyeket.Kihagyva a rohadt zsufolt kempingeket.
Kollégám vett ekkorát,de az 16milla volt ,használtan.
a vadi új california is csak 40 milla, de van pár 5 éves a hahun 30 alatt
A volt főnököm jött ezzel az ékszerrel , azért az más kategória ! Nekem elérhetetlen !
Az autópálya és fogyasztás ! Azért az 50 milla nem oda tartozik !
azt mondtad nem számít a pénz 😆
Igen , meg 50 milla elmenőben !
akkor már inkább egy lakóbusz, az sokkal menőbb
Ez így igaz , mi úgy gondolkodunk , hogy az én házam , én váram ! Nem nagyon foglalkoztat a költség ! Ahogy a motorosok nagy részét sem érdekli mennyit eszik a vas ! Mint ahogy engem sem ! Annyit eszik amennyi jól esik neki ! Csak sokáig egyen ! 😊
Nyaron lattam sok olyat hogy a 8. as uton a pihenoben lealltak,reggel 8 kor kinn a ket kempingszek,asztal a kilatas fasza.Szerintem azok ott is aludtak.
Ez is már csak ilyen,meg van az előnye és hátránya is a lakókocsizásnak.Aztán mindenki maga dönti el hogy merre billen a mérleg.
Maga a kemping nem volt drága , az olcsóbb mint nálunk !
Mégvalami érdekes , csak az autópályára kifizettünk 75ezer forintnyi kunát a Horvátoknál ! 😒
egyik ismerős is ilyen lakókocsi buzi, van 4 gyerek aztán mennek nyaralni úgy hogy húzzák azt a szart
vagyis húzták mert már évek óta olcsóbb az apartman mint a kemping a horvátoknál
Vannak bizony ! Na oda már kellett az erő a nagy lakóhoz ! Arra lefele már nem sok autó cibáll ekkora lakókocsit ! Inkább szálás a menő !
👍️
Vannak arra is szép helyek....
Jó kis időtöltés ez,nem?
Én pl ezért is nem tíltok soha senkit.
Makarska Horvátország !
Ez hol készült?