Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néha beszél hülyeséget,néha sűrűn.
Úgy emlékszem akkor is mellé álltam, ugyan magam még nem csináltam, de ez egy valamiféle gyakorlat még a szoci időkből.
Miva?.......mint a vízbűl azokszigént? 🤔
Mit tesz?egoista gyökér.
A gyártó nem is fúj rá,de ez már elhangzott bohóc zoli.
Ennyi.
Az jó vagy rossz?
Hát ja... mint évekkel ezelőtt... pusztulat vagy a tűzoltók szégyene mint egy VÉRPONDRÓ!
dehogy terelek,mondtam hogy nincs rá okom hogy oda menjek.
Duma, terelsz, nem jössz el. Egyszerűen egy gerinctelen szarzsák vagy. A faszom az ilyen pusztulat vérpondróba, és majd esetleg engem szed ki a gombóc kotlából, vagy seper össze a flaszterről.
Túl sokan vagytok vérpondrók ezen a sárgolyón.
kéri, én meg valakinek van még nem? mamlasnak vagy az csak akart? Valakinek van még egy i3-a nem?
Az agyadat húzta ki az olaj.
akkor félreértelmeztem(gondolkodós) Én végig az emelési pont elrohadására gondoltam(kezeit széttáró)
hát néhány éve amikor leírtam ugyanezt olyan össztüzet kaptam mindenkitől, hogy meg is bántam, hogy oktatni próbálok jóra másokat(fetrengős)
borház és pizzaház?Én oda akkor jártam mikor még csak borház volt,és konkrétan egy kocsma.Huh,de jó is volt.
az olajba az a pláne, hogy ráfújtad a rozsdára és idővel el tűnt a rozsda is. Na nem azért mert nem látszott az olajsártól, hanem mert az olaj kihúzza a rozsdát a fémből idővel(meghajlós)
Akkor ezen túl is vagyunk. De ha szeretnéd a kedvenc halasunknál B.Füreden bármikor... 😉
múltkor vettem 2x drágább mint a táguló. 4-5 ezer egy flakon purhab itt már azt is vizsgálni kell szabad e ennyi értékű anyagot rápocsékolni egy ford nevű ipari hulladékra vagy inkább hagyni kell úgy ahogy van 😂
Ki az a 3?
Áááá,nincs rá okom.
Te megtudnád ha egyszer elém tolnád a sunnyogó gerinctelen szarzsák pofikád, te vérpondró.
😂
De ez azért van mert kevés az ember,nem azért mert hú de pörög a bolt.Valószínű nem mennek csődbe ha kawa elmegy máshova,de számít nekik.
egyedüliként én nem fikáztam sosem(kezeit széttáró) laca is rosszul emléxik rá (kezeit széttáró) Ennek csak egy oka van, az, hogy itt 3-unknak van ilyen és 3-unkon kivűl mindenki is fikázza 😅 De nem is ez a lényeg(gondolkodós) Te is bizonyítékok nélkül vádaskodsz de mástól elvárod a bizonyítékot 😅
sosem volt sz emelési pontról.
"Ma az autópályán kaptam egy jobb elsö defektet, aztán ahogy kerestük az emelési pontot a küszöb alsó részén a rücsis festék olyan érdekesnek tünt, de egyben volt. Aztán ahogy hozzáértem egy az egybe benyultam a külső küszöbbe alulról"