Duma, terelsz, nem jössz el. Egyszerűen egy gerinctelen szarzsák vagy. A faszom az ilyen pusztulat vérpondróba, és majd esetleg engem szed ki a gombóc kotlából, vagy seper össze a flaszterről.
Túl sokan vagytok vérpondrók ezen a sárgolyón.
az olajba az a pláne, hogy ráfújtad a rozsdára és idővel el tűnt a rozsda is. Na nem azért mert nem látszott az olajsártól, hanem mert az olaj kihúzza a rozsdát a fémből idővel(meghajlós)
múltkor vettem 2x drágább mint a táguló. 4-5 ezer egy flakon purhab itt már azt is vizsgálni kell szabad e ennyi értékű anyagot rápocsékolni egy ford nevű ipari hulladékra vagy inkább hagyni kell úgy ahogy van 😂
egyedüliként én nem fikáztam sosem(kezeit széttáró) laca is rosszul emléxik rá (kezeit széttáró) Ennek csak egy oka van, az, hogy itt 3-unknak van ilyen és 3-unkon kivűl mindenki is fikázza 😅 De nem is ez a lényeg(gondolkodós) Te is bizonyítékok nélkül vádaskodsz de mástól elvárod a bizonyítékot 😅
sosem volt sz emelési pontról.
"Ma az autópályán kaptam egy jobb elsö defektet, aztán ahogy kerestük az emelési pontot a küszöb alsó részén a rücsis festék olyan érdekesnek tünt, de egyben volt. Aztán ahogy hozzáértem egy az egybe benyultam a külső küszöbbe alulról"
Túl sokan vagytok vérpondrók ezen a sárgolyón.
"Ma az autópályán kaptam egy jobb elsö defektet, aztán ahogy kerestük az emelési pontot a küszöb alsó részén a rücsis festék olyan érdekesnek tünt, de egyben volt. Aztán ahogy hozzáértem egy az egybe benyultam a külső küszöbbe alulról"