Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20000? Egy küszöb csere fénnyel együtt szakszervizben szerintem bőven százezer felett lehet főleg, hogy akkor már a másik oldalt is megnézik hisz beszámítják így a szavatosság eladásnál őket terheli, ha ezt jelzi az ember és nem csináltatja meg előtte máshol (azért megnézném, hogy fénnyel együtt ki csinálja ezt meg normálisan 20000-ért, purhabbal meg otthon is lehet) vagy a beszámítás árából simán lekaphatnak ezért akár 500000-et is mondván ki tudja még hol rohad?
Ez egy ember munkája.az alvázvédelem pont z ami kis költségvetésű dolog.a legdrágább dolog a kompresszor,abból is elég hozzá egy 50literes.Értem én,persze hogy sok a végére,olyan ez mint a kivitelező ek a kivitelezőjének a kivitelezője,mindenki keresni akar vele de végülis csak egy dolgozik.Ezért kell olyat keresni ahol egy kivitelező van.
... meg 2 ember, aki napi min. 20-ért dolgozik, + közterhek, ezzel a munkadíj máris 80 körül. Energia, hely, eszközök... meg csak kéne egy kis haszon is a cégnek. Gyorsan el lehet jutni a 200-hoz.
Aki meg országosan ismert és hirdet, az nem nagyon dolgozhat swarcba 😁
Az szorható tömítő.A rücsi az a kőfelverődés ellen véd,önmagában nem vízzáró mint az alvázvédő,viszont festhető így oda jó ahol a kőfelverődés ellen védeni kell viszont látható rész,jellemzően küszöbök.
Nagyon sok.Igen,pont erre gondoltam,jó szöveggel a duplájáért eladható a dolog.Meg hát ugye a 3-4 nap is olyan hogy a tulaj jobban elhiszi hogy ez ennyi.
Megpróbálom röviden felvázolni a dolgot.
Délután oda viszed,gyors szétszedés,egy ilyen dobozosnál túl sok dolgot nem kell.mosás.Éjszaka megszárad,másnap reggel rozsda eltávolítás annak kezelése,míg ez szárad addig teljes üregvédelem ha ez meg van jöhet az alvázvédelem,délután rakható össze aztán viheti a tulaj.
Anyag költség 50ezer ft.
Akkor annak mi a dóga? Mert a zsírúj Vitaránkról is hiányzott, ill. csak a sarkok voltak vele leszórva...
Mégegyszer írom,a rücsi nem alvázvédő,nem is látja el azt a funkciót.így nem is hiányzik onnan.
Dinitrol cuccokkal netto 250-300 körül egy kisáruszállitora.
Üregvédelem bontásokkal, elötte mosás, ha rozsdás annak kezelése, a végén alvázvédelem. Lehet külön csak üregvédelmet is kérni, annak nem.kérdeztem az árát.
nekem alul egy műanyag szerű lap van az astrán vastag fólia vagy ilyesmi
strapabíró mert nem egyszer oda lett már baszva az alja és bírja
a csomagtér alatt kezd rozsdásodni, na de 26 év rideg tartásban nem is csoda ha van rajta pár folt
Igazabol az aljarol szokott hianyozni.
A raptorbol a kuszobig csinaltam,illetve a muanyag alatt.
De nagyon sok hianyzott a padlolemezrol is.
Es ez az aszma volt.
És azt lehet tudni hogy ez mennyibe kerül?Csak mert a szöveg az jól hangzik,de valójában ez ugyanúgy egy sima alváz illetve üregvédelem(amire nem mondom hogy szar,csak rendszerint ezekkel a nagy szavakkal eladható dupla áron).ini meg jó hülye mert ugyanúgy bitumen alapú ez is.
Egy kezelés és általában 2-3 év mulva visszahivják eléenörzésre,ha valami van akkor ha minden igaz ingyé korrigálnak
Akkor te fújd fel a tetőig.
1 kezelés elég? vagy vissza kell vinni x hónap múlva?
amúgy fasza cucc mert még 15 évesen is rugalmas, nem keményedik be mint a régi bitumen alapúak
Szerintem meg nem elég. 😂
Tudod egyáltalán a rücsi miért van mire jó és mire nem?Mert funkciójába teljesen eltér az alvázvédőtől.Tehét továbbra is tartom,pont annyi rajta a rücsi amennyi kell.
Igen, 3-4 nap
van több cég is aki evvel a technológiával dolgozik
amúgy több nap egy akció
3-4 honapra adnak idöpontot
Sajnos csapnivalo vagy ezen a teren,mert szerintem (kawa peldaja is ezt mutatja) a rücsi nem eleg.
Kell alvazvedo-plusz rücsi-mikesanders viasz stb.
Ez jolehet
ennek az őse volt régen a legjobb
igaz lett a karosszérián pár plusz lyuk de senkit sem zavart
új autót tuti elvinném egy ilyen kezelésre, főleg ha tapaszralatok szerint 10 éven belül átrohad a kasztni
https://ttf.hu/dinitrol-alvazv...
Nem sok-tehét kevés.Szerinted.
Szerintem meg semmi alvézvédő nincs rajta,rücsi meg pont annyi amennyi kell.Szóval de,elolvastam ami írtál,csak nem fedi a valóságot.
Kételkedem benne hogy tudsz rendesen olvasni.

"rohadtul nem sok rücsi/alvazvedo van"
Mert hogy nem is alvázvédőznek gyárilag.