Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ventillátoros tetőablak,és mit fújatsz be,meleg levegőt?
Azt nem tudom az övé miben különbözik,de ezekben azért szokott lenni klíma,nagyon hasznos a meleg ellen.
Szoljá.... van fasza hegesztöpálca is megint 😄
Szerinted a padlot nem szigetelem? 😂
Ha nem lesz elég a polifoam majd kereslek
Múlt évben hullámpapírral teszteltem ha kívül- belül felragasztottam az üvegre vagy 5 fokkal melegebb volt bent mint kint
Csak a kinti nem szerette a párát, a bentit meg szopás feltenni
Dehogyis kivarom a pofozkodas veget,osz csak lemegy,amugy mar tavaly is gecidraga volt.Minimum ketszazezerrel megdobja a lom erteket. 😂
Szigetelés,Hővezetési tényező: λ0 °C ≤ 0,033 W/(m*K).
Ventillatoros tetőablak,kettő,tavolrol inditható.
Es altalaban hegyekben van a celterulet.
Jo ertem hogy te imadsz napon parkolni hogy cseszegesd a boltost enmeg keresek egy felreeso arnyekos helyet.
Azonkivul szerinted ekecs kollega lakokocsija mennyiben kulonbozik a leszigetelt furgontol?
Légtechnikánál, de azt nem csináljuk. Klimánál is elöfordul de csak höszigetelö csöhéj a rézcsövön. tekercsben nem használjuk. Csak mivel légtechnikához is van közünk elöfordul hogy idöben ott vagyunl 😁
Klímánál azt használjátok,nem?
Legalább 👌
A hülye azt hiszi hogy le tudja azt úgy szigetelni hogy az komfortos legyen.Szigetelheti bárhogyan,pl alulról kapja ugyanúgy a meleget.De én szívesen bezárnám 24órára a bodegályába.
Kö még? Van.
Ülni is jó rajta 😉
Kár hogy elpazaroltam a kondigépre most jó lenne az opel ablakaira
De majd vágok polifoamot az is jól szigetelő
Olyat kell csinálni mint a tartálykocsikra....tetö fölé 2 centivel tábla lemez, hövédöpajzs
Amugy vmi motorszálitón nekem.is gondolkodni kéne. Fasz ki van már ezzel a határig meg vissza 2x400 km-ekkel.
Csak.az idén ebböl összeszaladt közel 6000 km. Az egy olajcsere meg majdnem egy gumicsere.
Tudod mit jelent az nyáron a 40 fokba átforrósodott kaszninál?Felmelegszik,de legalább este sem hűl ki.ajtót nyithatsz,azt majd megköszönik a szúnyogok.
Ha.van szabad hely szójjatok 😁
Megvetted má? Mer kurva drága lesz 😅
Most amerre meló van mimdig tudok kimenteni 1-2 nm. Most ugyan nemkell, de sose tudni.ráadásul azé néha tudom hasznositani mer nem csak hőt hanem zajt is szigetel
A duc. ban 285000 + az apro van. 😆
Szívesen , ha tudtam volna !? 😉
Ez igy van. Az.enyém valós 245000 de van aki a első szerviz meg vizsga meg minden előtt visszavesz valamennyit. Azán ötévesen kikerekedik 200-300 plusz és pislognak mint ahogy mondod te is.
Gondoltam. Beköszönhettél vóna 😄
van ismerős aki ilyennel téblábol, vagyis a régebbi t4 californiával(előtte sok évig t3 volt), igaz ők csak hárman voltak
de ha jött velünk erdélybe a motort is evvel hozta
németben él aztán ott is ha megy tárgyalni az ország másik felében akkor nem szállodákban lakik hanem a kocsiban
szóval mindent is meg lehet oldani ha akarja az ember
Mint mondtad befér 3om motor remélem az egyik enyém lesz a legközelebbi kanyargáskor. Akkor már többségben leszünk. 😇
Ja,hogy neked nem mond semmit az hogy 23mm armaflex.
Huzzal inkabb egy lakokocsit.
Jó is lesz mikor a dög testével punnyad nyáron a lemez bódéba.De hát neki jó lesz.Bírom mikor jönnek hogy annyiba kerül hogy inkább egy szálloda.ja,csak a két dolog teljesen más,teljesen másért választja ezt az ember.
Hajrá ! Vissza ne tartsd magad ! 🙃