kis érdekesség, 9. perctől nézze akinek kevés az ideje ( 9:20és 9:40 körül van az érdekesség) http://youtu.be/m2UkYxRxDuc
mi meg nem túl messze sátraztunk.....
na de most a csatorna partra szétveretni az alját és 1000 millió karcot rátenni minden évben a poros náddal nincs értelme jobbat venni
ha pinát fogni kellene akkor nem ilyet választanék
nem is volt annyi a zsebben aztán lazábbra vettem a dolgot, meg akkor még az opel se ázott be ennyire rútul
most elkülönítettem 1,2 millát erre a projektre, ami mellé 2-300 ezer bármikor bevethető aztán várom a csodát
igazság szerint nem annyira fontos, pár évet kihúzok az opelban, max tavasszal befújom a tető belső felét purhab ragasztóval aztán szigetel is meg az eső se esik be
úgy is a bontóban végzi, mert én nem kínlódok avval a réteggel aki megvenné, max a katalizátort eladom nekik
nekem is van galaxy-alhambra ismerős, meg tudok egy sharan 4wd is
azért egyik sem hibátlan, a galaxyban pont most szaródott el a főtengely, az alhambra féltengely- kormánymű-turbo hiba az elmúlt 2 évben, plusz kegyetlen rohad a megszokott helyen
szóval azért nem makulátlan a csapat de 15+ évesen ne várjon az ember új autót, főleg az új autó árának tizedéért
múlt évben lett volna egy nagy benzines alhambra 4wd állófűtés minden jóság aztán 700pénz volt
ha jól emlékszem 3 vagy 3.2 benzines motorral, emiatt kicsit hezitáltam és pár napon belül elkelt
na az ilyen " akciókat" keresem, van rá közel 3 évem
majd csak beugrik valami abból a válságból amivel riogatnak egy ideje minket és olcsóbb lesz a kocsi, vagyis pont elég ha reális áron megy, mert az nem reális hogy ismét 300 ezeret ér az astrám 😁
Nem hát, sogornak is az van, ini féle tavalyelött németböl hozott másfélmillás alhambra, melohoz családi autonak. Aposának szintén egyik se költött rá sokat, alkatrész van fenntartani se drágább mint bármelyik kortársát
Persze hogy jobb,az olyanoknak mint te.Az olyan aki képtelen volt családot alapítani annak kiváló unaloműző egy ilyen műszakira felkészítés.Én ezt az időt a gyerekeimmel töltöm.A műszaki lebonyolítása meg elvesz 10 percet az életemből.
http://youtu.be/m2UkYxRxDuc
mi meg nem túl messze sátraztunk.....
ha pinát fogni kellene akkor nem ilyet választanék
most elkülönítettem 1,2 millát erre a projektre, ami mellé 2-300 ezer bármikor bevethető aztán várom a csodát
igazság szerint nem annyira fontos, pár évet kihúzok az opelban, max tavasszal befújom a tető belső felét purhab ragasztóval aztán szigetel is meg az eső se esik be
úgy is a bontóban végzi, mert én nem kínlódok avval a réteggel aki megvenné, max a katalizátort eladom nekik
azért egyik sem hibátlan, a galaxyban pont most szaródott el a főtengely, az alhambra féltengely- kormánymű-turbo hiba az elmúlt 2 évben, plusz kegyetlen rohad a megszokott helyen
szóval azért nem makulátlan a csapat de 15+ évesen ne várjon az ember új autót, főleg az új autó árának tizedéért
ha jól emlékszem 3 vagy 3.2 benzines motorral, emiatt kicsit hezitáltam és pár napon belül elkelt
na az ilyen " akciókat" keresem, van rá közel 3 évem
majd csak beugrik valami abból a válságból amivel riogatnak egy ideje minket és olcsóbb lesz a kocsi, vagyis pont elég ha reális áron megy, mert az nem reális hogy ismét 300 ezeret ér az astrám 😁
Te mert vagy ilyen kurvalassu?