Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó jel(meghajlós) Mondjuk nem volt nehéz kikotozni a céget 2 gombnyomás. Ha nem akarják, hogy torokra vedd Őket és szerencsés vagy lehet meg is várhatod (gondolkodós) persze attól függ mit találnak még a festék alatt(gondolkodós)
akkor mostantól csak simán zoli bohóc a neve.
de hát a fauvé és szemét 😅
Min is kéne pörögnöm?
Porogj meg rajta,naaaaaa......... 😄
legyen úgy.
Akkor a legjobb bohóc Zoli, korrekt srác soha rosszabb cimborám ne legyen! 😇
Nincs is már szó az autóról.Mekkora egy bohóc vagy.
Es meg mindig........... 😄
Nem,kétszer kérdeztem rá,utána írtam hogy a továbbiakban nem érdekel a te dolgod.
Ket orat vergődtél rajta,majd kijelented hogy nem is erdekel? 😆
Nem is akarom.Kérdeztem,nem mondod.Ennyi.
Meg mindig nem talaltad ki. 😆
Mondhatjuk úgy is hogy ő a tanúm arra hogy az állításom igaz.
Én meg nem keresem vissza,de azért érdekes hogy ezt a kéribaromlaci is mondta,nem igaz?Szóval nem csak én emlékszem rá.
De értem,az előző hsz-emben írtam le.Egy laikus balfasz vagy aki azt hitte majd fúj oda raptort és azzal mennyire hú de fasza lesz minden.De nem baj,mert te ettől boldog vagy és elégedett és itt ez a lényeg.
te beszélsz(fetrengős) Engem azzal vádoltál, hogy fikáztam régen a vellanyautókat 😅 Mikor mondtam, hogy mutasd hol tettem annyi volt rá a válaszod, hogy nem tartasz te pipi archívumot 😅
na ezt még vissza tudom keresni ez nem olyan régi 😆
Ha te mondod,bar az hogy nem erted az nem az en bajom.Inkabb szegeny kotulotted élőé.
na kösz jövő héten megcsörgetem. Akkor úgy értelmezem a férfit hívjam. Volt egy hasonló kaliberű ügyvéd pesten az erzsébettéren csak menet közben az meghalt nem volt fiatal(kezeit széttáró) De úgy szopatta a biztosítókat, hogy ha a neve felmerült egy ügyben a biztosító inkább törekedett a megegyezésre. Az összes biztosítót ismerte kinek mi a rákfenéje kit, hogy lehet szopatni. Egész elképesztő házifeladatokkal látott el annó a motorbalesetem kapcsán árajánlatokat kellett összegyűjtenem, hogy a kéztörésem miatt kieső hónapokban mik azok amiket nem tudtam én elvégezni és szakembert kellett hozzá hívni. A garázs betonozástól a tetőrakásig a kert rendezésig kerítésépítésig minden honnan összeszedtem az árajánlatokat. Aztán az összes gúnya ami rajtam volt bukósisakostól bőrruháig, óra, telefon meg a faxom tudja mi. A kórházban a köntös, hogy vennem kellett még az utolsó wc- papír is össze kellett írnom, meg még egy halom kamu frenetikus volt az ürge rettegtek a biztosítók a neve hallatán is(kezeit széttáró) Szerintem bontottak egy pezsgőt a halálhírére, szerintem a temetésére is elmentek, hogy biztos elég mélyre került e 😂 ja és sikerdíjas volt Ő 20%-ot kért
De végülis mindegy is,a laikusok akik azt hiszik értenek hozzá rendszeresen csinálnak baromságokat,legyen szó bármiről.
A te fejeddel nem tudok gondolkozni.A saját véleményem pedig már leírtam,egy értelmetlen fölösleges baromság az oda.
Az lehet,viszont így látják hogy szereztek egy elégedetlen ügyfelet,volt ügyfelet.Egy elégedetlen ügyfél pedig mit csinál,fikázza márkát de ami még nagyobb probléma az adott márkaszervizt is.
Irrelevans a te velemenyed,fektess bele energiat,talald ki. 😆
Pont mint a passatod evjarat adata. 😆
Én tőled szeretném hallani.Az én véleményem mint szakmabeli az az hogy egy marhaság és semmi értelme,de én szeretném hallani a másik oldal véleményét is.