Na,akkor neked is! Az olaj csak megszínezi a rozsdát.De próbáld ki hogy a rozsdás kerékcsavart vízbe mártod,míg nedves az sem tűnik rozsdásnak.Ne legyetek már buták!
Anno faterom szokta ezt a megoldást használni, persze nem a vastagon gazdagon rozsdás szutykoknál. Ezek a csavarok sem voltak nagyon rozsdásak, de azért messze jobb lett. Már a helyükön vannak 110Nm-el.
nem rossz, csak a sorrend nem megfelelő
1 lépés: az asszonyt jól pofán kell verni 😁
w10 nél a tulajdonságok-társítás melletti módosítás gombbal lehet választani
amúgy nekem az edge nyitja meg alapból, valamire azt is kell használni 😂
Ramesz az "atkonvertalodott" ikonra egerrel, jobb klikk, elojon egy menu.
Ott az 'open with' vagy 'megnyitas ezzel' es ott ki tudod valasztani, hogy milyen program legyen hozzarendelve a PDF-hez. Ertelemszeruen egy pdf olvaso kell
inike! Asszony elqrt valamit a számítógépen. Ami eddig az asztalon pdf volt most mind átkonvertálódott krómba. Valamit nyomtatni akart aztán ez lett belőle(kezeit széttáró) Egyszer nekem is volt ilyen te segítettél de már elfelejtettem, hogy is vón ez(kezeit széttáró)
Ott, de az olaj nem engedi hogy tovább virágozzon és megzabálja a lemezt. Öreg autón sokat segít hidd el, főleg ha minden tél előtt szánsz rá egy kis időt.
Az tényleg az főleg a kénsav töményen, párszor szállítottam a kén u.-ból egy üvegcsiszolónak üvegballonokban és töltéskor mindig mondták, hogy ha kiborul legalább az alváz szép fényes lesz, de a platót szétmarja. 😄 Az egyik töltőember képe elég ragyás volt és egyik alkalommal mondta, hogy az egy baleset eredménye, gumiköpenyben, könyék fölött érő gumikesztyűben voltak, de mivel egy rampán egy csőből töltötték valamennyi ráfröccsent a kesztyűre amivel addig nincs is baj míg víz nem éri mert akkor robbanásszerű tünettel szétfröccsen és az emberünk egyszer a tenyerébe tüsszentett és szokásból arc elé tette a savval fröccsölt kesztyűs kezét az meg teletolta a fejét savval ami rücskösre marta.
Persze, mert működik, meg még sok minden amit régen el lehetett lesni az öreg szakiktól, csak ebben a mai modern világban kihalóban van a gyakorlati tudás, az elméletet meg a pénz és a marketing uralja.
A küszöb és ajtóüregek állapotát évekig megőrzi az olaj, még akkor is ha már megjelent belül a rozsda, a WU2 sampon is ad olyan fényt a karosszériának mint a drága autósampon és az ablakmosó tartályba öntött ezeréves múltra visszatekintő "Tükör" ablaktisztítónál sem találtam még jobbat a bogármaradványok feloldására, aztán még sorolhatnám azokat a dolgokat amelyek nincsenek reklámozva, de mégis jók!
Persze hogy eltünteti a rozsdát, mert megszívja magát a vörös színű oxid réteg, amitől befeketedik, és az már nem rozsda csak kosz amit le kell dörzsölni 😁
Ezeket tavasszal vettem, illetve 16db kellett volna ugye a kerékőr az 4 db. (bontópláza küldött 45-50db csavart 3ezerért)
6 hónapot áztak fáradtolajban, azt csak le kellett törölgetnem rongyal.
Hülyeséget beszélsz mint mindig... rozsda az vas oxid És hiába fújod be olajjal az oxidból nem lesz újra vas 😁 Magyarán: fogy az anyag, de amíg az olaj rajta van legalább nem oxidálódik tovább
f2-őt szerintem már elvitte a feketeótó recskre annyit szidta a kormányt aki ellátta munkával 😅
Vagy itt van azt álnéven irogat mint a varázsfiú, bár nem hiszem(gondolkodós) Ö csak egyetlen szmájlit ismert a sírvaröhögőst, amíg megvoltak az emóciók akkor meg a fetrengőset(kezeit széttáró) Ilyet meg nem látok az azóta érkezettek között...
nézőpont kérdése (kezeit széttáró) de szerintem ebben a mondatszerkezetben negatív jelzőként használta(kezeit széttáró)
Szerintem csak szokásosan ünnepli a péntek délután azt megszaladt a pálinka a sör mellé 😅
1 lépés: az asszonyt jól pofán kell verni 😁
w10 nél a tulajdonságok-társítás melletti módosítás gombbal lehet választani
amúgy nekem az edge nyitja meg alapból, valamire azt is kell használni 😂
Ott az 'open with' vagy 'megnyitas ezzel' es ott ki tudod valasztani, hogy milyen program legyen hozzarendelve a PDF-hez. Ertelemszeruen egy pdf olvaso kell
A küszöb és ajtóüregek állapotát évekig megőrzi az olaj, még akkor is ha már megjelent belül a rozsda, a WU2 sampon is ad olyan fényt a karosszériának mint a drága autósampon és az ablakmosó tartályba öntött ezeréves múltra visszatekintő "Tükör" ablaktisztítónál sem találtam még jobbat a bogármaradványok feloldására, aztán még sorolhatnám azokat a dolgokat amelyek nincsenek reklámozva, de mégis jók!
amúgy az akkusav a legjobb cucc rozsdát maratni, ha nem érzékeny a maratandó felület
6 hónapot áztak fáradtolajban, azt csak le kellett törölgetnem rongyal.
Vagy itt van azt álnéven irogat mint a varázsfiú, bár nem hiszem(gondolkodós) Ö csak egyetlen szmájlit ismert a sírvaröhögőst, amíg megvoltak az emóciók akkor meg a fetrengőset(kezeit széttáró) Ilyet meg nem látok az azóta érkezettek között...
Szerintem csak szokásosan ünnepli a péntek délután azt megszaladt a pálinka a sör mellé 😅
Minden lukat üreget aztán az alját fátadtolajjal évente kétszer és ugy birta egész jol