Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

t4 lenne 4x4-ben csak nem fér el a másfél millába pedig nem is igazán jó állapotú
kocsi kellene amit be lehet tolni a fészer alá
az alhambrától szerintem nem lesz jobb ajánlat
T5,fekete. 😆
Jobb mint a fosvágen. 😂
ok
ha ennyire okos vagy sorold mi van még ami akkora mint az általam felsoroltak
a 2 méteres egyenes padló az alap, szóval nem olyan mint az Astra hogy mindenféle trükkökkel van csak meg ez a hossz
plusz elférek az ajtóban ülve egyenes háttal
ja és másfél millió a maximum amit rászánok. átíratva szervizelve
De pipi,te vagy barom.Ez az olaj megszünteti a rozsdát,ez pályázhat az évszázad baromságára.Az meg hogy ki kivel játszik ismét a te ostobaságodat mutatja.
Minek,hogy egy komplett rituálé legyen a műszakira felkészítés?
Mondjuk ez meg megnezest erdemel.

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/fiat/ducato/fiat_ducato_maxi_2.3_mjet_xlh2_3.5_t-18762295#sid=e57743d3-6606-4ded-8bb8-4b0ad5eba06e
Spur enem lázad.2,5 evvel ezelott hasonlok 5,5 ert mentek. 🤔
Az elsö egész jó vételnek tünik. Meg az elado is normálisnak.
Epp raneztem a hahura,bazeg,ami keprol jo az 8 millio. 😦 Ez 14-es.

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/fiat/ducato/fiat_ducato_2.3_mjet_lh2_3.5_t_mta_97712kmsavelhagyasi_riaszttabla_felism_gps_traction_plusz_lejtm_aszbluetoothagy-18708185#sid=e57743d3-6606-4ded-8bb8-4b0ad5eba06e

Bar van 2 ert is. 😂

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/fiat/ducato/fiat_ducato_maxi_3.0_mjet_xlh2_3.5_t_leghosszabb_kivitel-18758957#sid=e57743d3-6606-4ded-8bb8-4b0ad5eba06e
Amióta összevásárolták egymást meg egyesültek meg közös beszállitók vannak a költségcsökkentés jegyében, már csak a dizájnban van eltérés. Alig van normális motor, a környezetvédelmi normák.miatt meg telebaszták az összest felesleges drága és hibákat generáló alkatrészekkel
Opelt meg fiatot. 😂
Baszki mit kéne venni mindenkinek 🙂 te autóguru 😅
Monyuk tojotából valamié nem túl sokat látni az utakon ellenben forddal meg fószvágennel,........meg hát az istenitett toyota is ugyanolyan szar lett mint az összes többi.
aki ezzel foglalkozik annak már nem vészes mutatvány. 5 után kezdenél belejönni 10 után megszűnne a kezdeti bizonytalanság a 100 ik tetőkárpit leszedés már csukott szemmel menne 😅
Laci ennek a kreténnek hiába magyarázol. Blődi úgy működik, hogy vannak a fejében zavart gondolatok, képzetek, mint most is. Nem tántorít. Olyan mint a szemellenzős ló. 😆 Soha nem lesz tied az utolsó szó és minden betű amit leírsz neki jó szándékúan oktató,tanító célzattal az egy elpocsékolt karakter. 😔 Mi itt úgy szoktuk, hogy már inkább nem reagálunk az utolsó beírására, mert levakarhatatlan. Ha rajta múlna egy ilyen témát képes lenne hónapokig életben tartani az utolsó szó jogán 😅 Zotya szokott néha vele játszani. Rájött, hogy blődi olyan mint a könyökkutya amikor épen nem ló 😆 Látja a botot a kezedbe és csóváló farokkal arra koncentrál. 😆 Nos Zotya eldobja neki néhányszor és Blődi mindig visszahozza, van amikor kitöltik vele az unalmas estéket. 😂
ford,fószvágen és seat. (gondolkodós) Sikerült felsorolnod az összes betegágyat még a sorrendiség is stimmel 😅
Inikém szerintem vedd meg mind a 3-at és majd írsz róluk teszteket 😅 Ennek a 3 vasnak a műszaki karbantartása garantáltan lefoglal nem lesz időd pecázni 😂
Igényes munka Laci.
Az osszes eddigi muszaki ugyanolyan volt mint most neked.Gyanitom hogy a fos passat fiatalabb.Szoval vard ki a veget.
Valahogy mégsem így készülök a műszakira ahogy te,nekem két hét múlva lesz aktuális.beleülök és elviszem.
Persze,mert,szerinted az kizarja hogy az enyem fos akkor a tied nem az?
Dehogynem,a passatod fos,az asztma is fos. 😆
Viszont en tizedannyiert vettem. 😆
az f-hez a bárdiban vettem ilyen napellenző tartókat, nem volt méretpontos de használható
én tetőkérpit tartó patentokat nem találtam sehol sem, se boltban se bontóban se sehol máshol
Szerencsére azokat vissza tudtam tenni, a középső nagy műanyag bolhát törtem bele a fészkébe, de azt tudtam pótolni, igaz egy picivel kisebb lett mint a gyári.
És akkor te szidod a vw-t?A te autódon van olyan ami még nem volt szétszedve?
Ja,a ket napellenzo ilyen fem bigyoi tortek mint a ropi,a kapaszkodoknal meg egy stift van ami ledaralja magat kiszedskor,es mar nem tart.Na ilyenek kellenenek.
Na ,hát ezeket pont kár nekem magyarázni.