meg azért furgont többségében azért vesznek újonnan mert használni is akarják
pl osztálytársamék januárban vették a mercit, de már karácsony előtt 200 ezer felett volt benne, pedig még állt is egy hetet mert valamit baszakodtak az állófűtéssel
namármost 4 évesen amikor ment első műszakira 180 volt csak benne utána meg el lett adva......
szóval minimum +600 ezer volt benne, aki megvette az is hajthatta még 5-6 évet és máris 4-500 ezer lett az órában meg akár egy millió pluszban, aztán aki utána megveszi csak a fejét vakargatja hogy már 10 évesen minden része egy hulladék szar, már a merci sem tud furgont csinálni
A mostani hájeszed se fog annyit elmenni. Anyagspórolás, környezetvédelmi faszságok miatt. A hájesz szívódizele meg semmit nem tartalmazott henger dugó főtengelyen kivül, azt is tartós anyagból, és kevés lóerővel ami nem eszi a motort.
Az általad leírtak meg inkább arról tanuskodnak hogy hasonszőrű igénytelen gazdája volt mint te és leszarta még az olcseréket is.
A mocik beférnének lazán , de annak is megvan a helye , úgy van megcsinálva a futóm , hogy van elöl egy kéréktámasz , ahova letudom őket spaniferezni ! Tehát nem dísz , van használva rendesen , nyáron meg húzza a lakót , ami szintén körülbelül ilyen patyolat belül ! Is ! 😉 🙂
főtengely, meg turbó hibák(legyintős) Se rá fütty.(kezeit széttáró) Ezek nem olyan kardinális hibák 😂
Volt olyan hajeszem amit 750 ezerrel adtam el 3 évet volt meg nekem Asszem lengéscsillapítót kellett ennyi idő alatt összesen cserélni benne volt a pár vagy 12000 szívtam is a fogam rendesen 😂
De a kopasz azt mondta gödöllőn vannak a leg sötétebb vizsgabiztosok 😆
Mindig valami komócsi utcát emleget, hogy ott panaszkodik rájuk de ott meg a tolna sanyi van aki állítólag még hülyébb(kezeit széttáró) Legénykoromban a sanyi még cegléden vezette a vizsgabázist. Nekem akkor normális csókának tűnt. Dolgoztam ott 4 hónapot tanulóként 94-95 körül gyakorlaton(kezeit széttáró)
A régi szép időben nekem csak a forgalmit kellett leadni 😅 Aztán délután érte menni(fetrengős) Adtak bele 2 matricát és mondták, hogy kell állíni amikor a rendszámra felragasztom 😅
Na ezek az idők már elmúltak(szomorú)
pl osztálytársamék januárban vették a mercit, de már karácsony előtt 200 ezer felett volt benne, pedig még állt is egy hetet mert valamit baszakodtak az állófűtéssel
namármost 4 évesen amikor ment első műszakira 180 volt csak benne utána meg el lett adva......
szóval minimum +600 ezer volt benne, aki megvette az is hajthatta még 5-6 évet és máris 4-500 ezer lett az órában meg akár egy millió pluszban, aztán aki utána megveszi csak a fejét vakargatja hogy már 10 évesen minden része egy hulladék szar, már a merci sem tud furgont csinálni