Jól tetted. Olcsó Model S annak van pár nyűgje. És fura mód nem az akku.
A motorvezérlő attól baszódik el, hogy a hűtővíz belefolyik, amikor átereszt a szimmering. Ezt meg lehet előzni némi módosítással, de ugye öreg luxusautó soha nem jó üzlet, a korai modell S-ek-en meg hullanak szét a drága dolgok. Pl. a kijelzőből kiszárad a szilikon ütéselnyelő réteg és elég szarul néz ki. A kilincs is rendszeresen problémás, de ez is olcsón javítható ha értesz hozzá.
Viszont amikor az ember kiad 10milla felett egy 10 éves autóért akkor nem hiszem hogy ezzel szeretne foglalkozni.
Érdemesebb egy Model3-ra pénzt kiadni, annak nem voltak ilyen jellegű problémái, vagy ami volt, azt már garanciában megcsinálták.
Nem kell kapaszkodnom semmibe,ez csak egy észrevétel volt .Ezek nem tények,ez a te meggyőződésed,az meg köszönőviszonyban sincs a valósággal.De az a helyzet hogy ha mondjuk így is történne,ez hol egyenesen arányos a lopással?Neked ez valami becsípősédes,mindenki hazudik mindenki lop,írtam már korábban is,nem tudom te milyen közegben tengeted a napjaidat de én nem ilyen környezetben élek,nekem nem a bizalmatlanság az alap kiindulási pont.
Nekem ő segített, igaz rég volt, de sikerdíjas rendszerben.
Persze sejtem hogy csak az eleve nyerhető ügyeket vállalja, de egy próbát megér, mert elég rafinált volt az öreg. Reggelire megette a céges jogászokat. Szóval nem kell hasra esni attól hogy a biztosítónak is vannak ügyvédei. Ez kb. olyan mint az autóknál a márkaszervizes. Kezdőknek jó, de akinek volt egy kis esze az már saját praxist folytat. https://drsomogyiugyved.hu/
Ja,ertem,kinodban mar csak az ekezetek hianya amibe bele tudsz kapaszkodni. 😆
A tenyek azok hogy a tuzoltok altal kivagott fakrol a tuzoltosagon szerzrl infot,majd elmesz erte es nem fizetsz egy forintot sem. 😆
Roviden,szleng nyelven a tuzoltosagrol erkezik a fules. 😆
vegyél ivekót olyan méretben hosszúságban és magasságban veszed ami a te kényes igényeidet biztosan ki fogja elégíteni. A motorja qvázi jó az alváz 10 év utánna ott is elkezd rohadni de azért nem 6 évesen(gondolkodós)
Itt csak magadba bízhatsz.Nem ismerem a részleteket,de mintha most akarnál venni másikat,mond hogy így akkor azt sem kéred mert nincs szükséged egy ilyen minőségre amit a ford produkál.stb
Szerinted. Az igényem.nem a rohadásra vonatkozik. Kialakitás, méret, kényelem.
Ja, a fövállalkozo cég vett egy vivarot közel három éve. Mindenféle elektronikai letiltos hibával többet állt szervizbe, volt amikor két honapot is, mint használták. Azota se tökéletes leginkább anyagot tárolnak benne ahol épp dolgoznak, konténer bérlés helyett. Senki.nem.használja mert nem mernek elindulni vele az országba, inkább másik autot használnak.
Még mindig leragadtál a hiace vonalon. Olyan autot már nem csinálnak.
Vegyek proészt? Kicsi kényelmetlen. Vivarot vagy konszerntársait? Franciát soha többet, plusz itt a példa elöttem. Merci? Drága és az os rohad. Transzporter? Néztem, nem nyert meg és drága is. Szoval nagy okosságok nincsenek ebben. Egyforma szar mind. Igazábol egy mérettel nagyobb lenne jo de sokszor kell olyan helyre bemenni ahol a magasság számit, igy azok kiestek.
Hát ha a te igényeidnek az a legjobb, hogy 6 éves korába szétrohad az alja semmikép se vegyél mást 😅
Kategóriába szerintem lassan 30 típus közül lehetne válogatni nos a ford a legutolsó a lista legvégén 😂
lehúzós szemétláda mind akivel beszéltem(ujját lefelé mutató) Az a baj, hogy biztosítási szak jogászból nem tolonganak ezrével. A sima általános ügyvéd meg nem ért ezekhez(kezeit széttáró) Nekem is van ügyvéd ismerősöm, felhívtam, hogy ajánljon valakit a környékbe se tudott senkit. Azt mondta, örüljek, hogy egyáltalán az épületet kifizette a biztosító más nem ilyen szerencsés. (kezeit széttáró) azt az 1-2 millát meg felejtsem el úgy sem lesz meg soha...
Van ügyvéd ismerös, de nyilván igazad van 🙂 mondjuk annyira nem dörzsöltek mint a biztositok, de egy pert már nem.érne meg a dolog.
Amit meg irsz az ügyvédekröl teljesen reális. Nagyrészük szélhámos és igazábol a lóvéra mennek.
ja 20 ezer ft-os szarért cibáljon oda egy órabéres ügyvédet ezt én is támogatom(fetrengős) A biztosítási dolgaim miatt ami lenne kb. 1,5-2 milla ami szerintem még kijárna nekem a tűzeset kapcsán felhívtam néhány ügyvédet. Nos a legolcsóbb az volt amelyik azt mondta, hogy megír a biztosítónak egy levelet 70 ezer Ft+áfá ért majd minden ügyel töltött óra 35 ezer + áfa 😅 Aztán végigzongoráztam néhány telefonszámot a legdurvább 55 ezer + áfa/óra lett 😅 és egyik sem volt meggyőző(kezeit széttáró) Kb. azt mondták, hogy ebből az összegből valamit lehetne még kapni de az egészet biztosan nem, mer vannak a szerződésben ilyen nesze semmi fogd meg jól kitételek amivel nem nagyon lehet mit kezdeni mint a kreszben a nem a látás és útviszonyokhoz választotta meg a sebességet... Aztán megkérdeztem egy ismerőst aki járt már ilyen cipőben azt mondta ilyen 1-2 millás aprópénzeket hagyjak a picsába úgy is csak az ügyvédek járnak jól a végén.(kezeit széttáró) A biztosító egy ügyvédi levéltől nem szokott megrezzenni. aztán elkezd az ügyvéd levelezgetni a biztosítóval 35-55 ezer+áfa/óráért 1 levél így is-úgy is 1 óra 😆 Aztán az lesz, hogy kifizetsz az ügyvédnek 4-5 kilót a biztosító meg baszik fizetni 😅 Én mondtam az ügyvédeknek csinálják sikerdíjaba, amit megnyernek 25%-a az övék. Körberöhögtek 😂 Azt mondták ingyen nem dolgoznak 😂 Mondom akkor ezek szerint nem bíznak a saját munkájukban(gondolkodós) Volt amelyik azt mondta, hogy ha leégett volna egy 6 száz milliós ingatlan akkor lehetne róla szó 😅 Nos szóval ha ügyvéddel akarod küldeni kawát tudok neki néhány ügyvéd telefonszámot elküldeni 😂
Nem pont az emelési.pont, inkább a külső küszöb. De mindegy, végülis pont az állással töltött idő a problémám nem a költsége.
Sejtettem hogy igy lesz, mikor vwttem át mondta a csávó a 12 évet átrozsdásodásra, mondtam.is neki láttál.már transitot tizévesen? Tiszta rohadás az összes, kizárt hogy ez kivétel lesz. Mindenesetre azért felháborito hogy még az orosz autok is tovább huzták a nyolcvanas években. De lehet azok csak azért mert 1.5 lemez vastagság bevett gyakorlat volt.
Fordot veszek, mert ez felel meg leginkább az igényeimnek ráadásul a többi se jobb.
Te hol élsz?Milyen füles jön onnan?Marhára elvitted magad a sötétbe,aztán azt sem tudod merre van az előre.Párszor már kértelek,ne vádaskodj alaptalanúl és ne állíts valótlant!
Mit vagy beparázva? Egy szaros emelési pontot 20 ezerért megcsinál bármelyik karosszériás negyed óra alatt anyaghulladékból(puszit küldő) Hányszor mondtam, hogy ne fordot vegyél baxmeg nem hallgatsz rám 😅 6 éves autó szétrohad, lukas lesz az alja mint egy tésztaszűrőnek na mondhatom 😅 Márkaszervíz meg fogja csinálni leszarja, mert ha dolgoznak a szerelők, ha nem nekik ugyanazt a fizetést adják a pénz meg vastagon bejön a 130 ezres olajcseréken.(kezeit széttáró) Remélem decemberben megjön az új ford és megtapasztalod a szervízköltségeket hamarosan 😅 Az már 3 évesen szét fog rohadni 😅 Nos készüljél, hogy 1 hétig nem lesz autód cserét nem fognak tudni biztosítani 😅 Egyébként elsőként az emelési pontok rohadnak szét, mert lentebb lóg sérül rajta az alvázvédő belemegy a víz és nem tud kiszáradni.Ráadásul a megerősített rész két darab fémből van összesajtolva vagy pontheggesztve szereti a rozsda ezeket a találkozásokat 😅
Nincs lenyúlva és sosem írtam olyat hogy tűzoltóként elvégzett favágásnál bármi is történne azzal a fával .Nagyon el vagy te tévedve.Ott a veszélyelhárítás a feladat,ahogy ez el van végezve nem kérdezünk nem beszélünk ott sem vagyunk.
Jól tetted. Olcsó Model S annak van pár nyűgje. És fura mód nem az akku.
A motorvezérlő attól baszódik el, hogy a hűtővíz belefolyik, amikor átereszt a szimmering. Ezt meg lehet előzni némi módosítással, de ugye öreg luxusautó soha nem jó üzlet, a korai modell S-ek-en meg hullanak szét a drága dolgok. Pl. a kijelzőből kiszárad a szilikon ütéselnyelő réteg és elég szarul néz ki. A kilincs is rendszeresen problémás, de ez is olcsón javítható ha értesz hozzá.
Viszont amikor az ember kiad 10milla felett egy 10 éves autóért akkor nem hiszem hogy ezzel szeretne foglalkozni.
Érdemesebb egy Model3-ra pénzt kiadni, annak nem voltak ilyen jellegű problémái, vagy ami volt, azt már garanciában megcsinálták.
Persze sejtem hogy csak az eleve nyerhető ügyeket vállalja, de egy próbát megér, mert elég rafinált volt az öreg. Reggelire megette a céges jogászokat. Szóval nem kell hasra esni attól hogy a biztosítónak is vannak ügyvédei. Ez kb. olyan mint az autóknál a márkaszervizes. Kezdőknek jó, de akinek volt egy kis esze az már saját praxist folytat.
https://drsomogyiugyved.hu/
A tenyek azok hogy a tuzoltok altal kivagott fakrol a tuzoltosagon szerzrl infot,majd elmesz erte es nem fizetsz egy forintot sem. 😆
Roviden,szleng nyelven a tuzoltosagrol erkezik a fules. 😆
Ja, a fövállalkozo cég vett egy vivarot közel három éve. Mindenféle elektronikai letiltos hibával többet állt szervizbe, volt amikor két honapot is, mint használták. Azota se tökéletes leginkább anyagot tárolnak benne ahol épp dolgoznak, konténer bérlés helyett. Senki.nem.használja mert nem mernek elindulni vele az országba, inkább másik autot használnak.
Még mindig leragadtál a hiace vonalon. Olyan autot már nem csinálnak.
Vegyek proészt? Kicsi kényelmetlen. Vivarot vagy konszerntársait? Franciát soha többet, plusz itt a példa elöttem. Merci? Drága és az os rohad. Transzporter? Néztem, nem nyert meg és drága is. Szoval nagy okosságok nincsenek ebben. Egyforma szar mind. Igazábol egy mérettel nagyobb lenne jo de sokszor kell olyan helyre bemenni ahol a magasság számit, igy azok kiestek.
Kategóriába szerintem lassan 30 típus közül lehetne válogatni nos a ford a legutolsó a lista legvégén 😂
Amit meg irsz az ügyvédekröl teljesen reális. Nagyrészük szélhámos és igazábol a lóvéra mennek.
Sejtettem hogy igy lesz, mikor vwttem át mondta a csávó a 12 évet átrozsdásodásra, mondtam.is neki láttál.már transitot tizévesen? Tiszta rohadás az összes, kizárt hogy ez kivétel lesz. Mindenesetre azért felháborito hogy még az orosz autok is tovább huzták a nyolcvanas években. De lehet azok csak azért mert 1.5 lemez vastagság bevett gyakorlat volt.
Fordot veszek, mert ez felel meg leginkább az igényeimnek ráadásul a többi se jobb.
A fules jon onnan.ezt irtam. 😂