Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom ott van a portas fulke,a fat azt oreg nyuggerrktol nyulod le,te mondtad.A fules jon az epuletbol. 😂
Tuzoltosag,mint epulet te szerencsetlen.Dehogy mondok,csak amilyen gyagya vagy nem fogod fel. 😂
Tűzoltóságon dolgozok nem tüzépen!
Most akkor tűzoltó vagy portás te szerencsétlen?Legalább magadnak ne mondj ellent!
Az nem baj.Mivel erre bizonyíték nincs így ez csak egy fikció.
Rögtön ügyvéddel menni különben az lesz amit írsz.
Meg lenyulni valo faanyag. 😆
Ja,es neked a tuzoltosag max munka.
Altalanos konszenzus hogy portas vagy. 😂
Te meg a jelek szerint nem vagy okos.Azért tűzoltónál egoizmust emlegetni nem vall túl nagy lángelmére.
Kilottek agyubol es a fejedre estel? 😂
Abba sem halsz bele,de megedz.Eltörték a lábad szándékosan?Csak hogy edzenek kicsit.
Attol meg selejtes genkeszletedbol gyenge fizikumo kenyes gyerekeket nevelo egoista gyoker vagy. 😆
Mi koze a legkondinak a forro vizhez?
Egy párszor már bebizonyosodott hogy gyerek dolgokról nincs értelme veled vitázni,semmi közöd nincs a témához.Tudom hogy sokan a kutyájukat tartják a gyereküknek,de valahogy én ezzel nem tudok azonosulni .
Téged nyakon öntöttek gyerekkorodba forró vízzel?
Remelem leesesgatlos ágy es puhara parnazott padlo is van otthon,hogy nehogy megtanuljanak aludni ezek nelkul. 😂
Nem általad,te töketlen,hanem tőled. 😂

A lenyeg az hogy a selejtes genkeszleted miatt nem tudnak kibirni 5 percet legkondi nelkul,vaaaaagy kibirnak de veluk takargatod hogy egy egista gyökér vagy.

Ja es johet az az erv hogy ekezetek nelkul irok. 😂
Nem tőlem,te töketlen,hanem általam.
Azt tudom hogy toled tuti fix hogy sohasem. 😂
Nem kell finomkodni erélyesnek kell lenni.Persze csak miután elkezdenek akadékoskodni.
Én is igy gondolom, ez nem egy főtengelycsapágy. A korrózió nem.egyik hétről a másikra eszi megy teljesen az anyagot. De hát realitásokban gondolkodva hazánkban.senki nem szeret se fizetni se ingyen dolgozni. Én ha tényleg jogos a panasz ingyé megcsinálom a hibádzatot de sajnos nem ezt tapasztalom, mindig van valami jójó, de hát........
Te már csak tudod mitől lesz életrevaló egy gyerek.
Ha van átvizsgálás ha nincs az a hiba ott van és gyári,gari időn belűl.
megvarsz nehany rokon halalat es lesz 😂