Nem,egyenlore loholok a lustasagom utan,nyaron motorral jartam,nem kellett kocsi,allt is a kertben és mostmar kene,teso ferje rendes volt,kolcsonadta az elado vectrajat,de vissza kene adnom,nem kerte,de hat na.Nem talaltam normalis aron leomlot,meg az utangyartott is 90e,bontott nincs,szoval ujra kell hörcsögölni,hetvegen meg mazolni is kell,meg fek legtelenites,utana csere komplett fek,a jovo heten meg futomuves es vizsga,de meg van tetőarpit,az is remalom az apro kramac rogzitoelemek tornek,a csergonel nincs,a gaálnal tavaly ota hozzak.Ja,es az ulésvaz se stimmel,szerintem eltört. 😂
Igazából az évenkénti átvizsgálásba köthetnek bele, mert ugxan a nyáron volt bent náluk pár napot az utánégetővel, ami.nem volt raktáron és akkor kértem átvizsgálást aminek folyományaként cseréltek féktárcsát meg lengéscsillapitót viszont az előző kötelező szervizhez képest kéthónap túlhaladásom van mivel már csak kilométerhez akartam kötni a kötelező szervizt lévén garancia időn túi. Ez meg e hónap végén lenne aktuális.
Maszekot nem vállalsz? Ugyis benne vagy egy ideje a rozsdairtásban 🙂
Ma az autópályán kaptam egy jobb elsö defektet, aztán ahogy kerestük az emelési pontot a küszöb alsó részén a rücsis festék olyan érdekesnek tünt, de egyben volt. Aztán ahogy hozzáértem egy az egybe benyultam a külső küszöbbe alulról 😒
hatéves autó, 12 év átrozsdásodási garancia és befér a kezem. Ráadásul csere előtt, hogy még ez is az én saram legyen. Holnap hivom azé fordékat de szerintem simán.kirázzák a nyakukból pedig folyamatosan oda hordtam, rajta is van minden szetvizbejegyzésen a festés és kasztni átvizsgálás.
Akkor ismét fordítsuk meg a dolgot.A boltos nem bír ki két percet,a boltos nem bírja ki csukott ajtónál?
És megint leírom,de kibírnának 5percet.De miért is tenném őket ki ennek ha nem muszáj?
hát ezek az euró 6 dízelek elég kiforrott dolgok(kezeit széttáró) Ez miatt Gréta is nyugodtan aludhat(meghajlós) Felújítás költsége? Attól függ mit kell felújítani. (kezeit széttáró) A nagynyomású szivattyú húzosabb egy kicsit ha esetleg cserés. A porlasztók(legyintős) Felújított porlasztót 10+ os autókhoz 40 ezerért lehet venni darabját ha leadod a rosszat(kezeit széttáró) Szóval hagyjuk ibolykát(legyintős) A baj inkább ott lesz, hogy olyan mértékben elszabadultak az újautó árak, hogy átlag családnak már esélye sincs megvenni. Amikor egy 2 ;ve 4 mill''s szuzuki tiz milla sokan majd ink'bb a r;git butykolik majd
furi mert az enyémnek ezt az ammóniaszagát sem éreztem soha(kezeit széttáró) Eskü egyszer kíváncsiságból aláfexek hátha érzek valamit, ugfyanis ezek a kipufogóvéget berakták az autó közepébe nincs hátrafelé kilógó kipuf(kezeit széttáró) Az autó mellett állva meg nem érezni semmit hiába járatom 20 perce a motort(kezeit széttáró)
ez nem igaz(kezeit széttáró) Engem mindig vonzottak a vellanyautók sose szóltam ellenébe semmit csak sajnáltam rá a zsettát(kezeit széttáró) Aztán bogyó felrakta a dácsiás kecskeméti nyíltnapot elmentünk majd néhány hónap múlva már feszítettünk benne mint pók a lucernásba 😅 Valakivel keverhetsz(gondolkodós) Mondjuk asszem itt 3-unknak van ilyen vellanycsoda akinek meg nincs az összes csak irígykedik és fikázza 😅
a kúton 1:40 es keveréket lehetett kapni. Ezek a szimók elméletileg vékonyabb naftával üzemeltek volna, a tanksapkán rajta volt, hogy 1:50 et kér(kezeit széttáró) Kicsit füstöltek is az áforos 1:40-től 😁 Az öreg bácsikák nem tudom mit tankoltak bele szerintem lsűrű volt a benzin az olajtól mintha lekvárt tankoltak volna meg hát gyök kettővel közlekedtek vele a kipufogó végén folyt ki az olaj olyan lerakódás volt már a csőbe. Eben-guba volt a füstje mint a szúnyogírtós autónak 😅 Mi fiatalok meg kiégettük rendesen folyamatos nyélgázon közlekedtünk vele, olyan 60-70 között kinek mit hazudott az órája 😅
Dehogy,csak ket lehetoseg van,a gyerekek stramm normalis gyerekek rendes szervezettel es kibirnak 5 percet egy szaros legkondi nelkul,akkor az ipse egy gyoker egoista barom aki kicsinyes rosszindulatu bosszubol nem allitja le a fosrakast,es meg ra is keni a gyerekre a gyenge jellemhibajat.
Vagy annyira betegek,gyengek hogy nem birnak ki 5 percet legkondi nelkul.Es az apjuk egy genetikai hulladek amit atadott oroksegkent es eletuk vegeig temperalt vedoburokban kell elniuk.
Esetleg az anyuka kapovarrol gyalog kenytelen almadiba csamborogni mert a lusta fia nem kepes elmenni erte,inkabb mereszti a segget a jaro fosrakasban mig az anyuka odavaszorog a bolthoz.
En az elso verziot tartom valoszinunek.
Es ezeken az se segit ha 40x elohozza gyenge erv nelkuli tereleskent hogy nncs gyerekem.😆
Irrellevans,mert az oveirol folyik a diskurzus.
Ma az autópályán kaptam egy jobb elsö defektet, aztán ahogy kerestük az emelési pontot a küszöb alsó részén a rücsis festék olyan érdekesnek tünt, de egyben volt. Aztán ahogy hozzáértem egy az egybe benyultam a külső küszöbbe alulról 😒
hatéves autó, 12 év átrozsdásodási garancia és befér a kezem. Ráadásul csere előtt, hogy még ez is az én saram legyen. Holnap hivom azé fordékat de szerintem simán.kirázzák a nyakukból pedig folyamatosan oda hordtam, rajta is van minden szetvizbejegyzésen a festés és kasztni átvizsgálás.
És megint leírom,de kibírnának 5percet.De miért is tenném őket ki ennek ha nem muszáj?
https://youtube.com/shorts/KO9...
Madodikra mar mindegy.Mindenki latja hogy tenyleg felesleges. 😆
Vagy annyira betegek,gyengek hogy nem birnak ki 5 percet legkondi nelkul.Es az apjuk egy genetikai hulladek amit atadott oroksegkent es eletuk vegeig temperalt vedoburokban kell elniuk.
Esetleg az anyuka kapovarrol gyalog kenytelen almadiba csamborogni mert a lusta fia nem kepes elmenni erte,inkabb mereszti a segget a jaro fosrakasban mig az anyuka odavaszorog a bolthoz.
En az elso verziot tartom valoszinunek.
Es ezeken az se segit ha 40x elohozza gyenge erv nelkuli tereleskent hogy nncs gyerekem.😆
Irrellevans,mert az oveirol folyik a diskurzus.