ruszkiknál is ketyeg az uaz nagyjából egész télen az észeki részeken
télen a tehenekre tesznek csöcs takarót amikor viszik őket itatni a forráshoz mert befagyna a tejcsap rajtuk
Járatni kell a motort a klímához? Ez valami öreg autó? 😅
Képzeld, olvastam valahol, hogy a déli sarkon az expedíciós verdákat sosem állítják le, mert ha lehűl, nem indul be többé... a tied valami ilyesmi lehet akkor 😀
én 2 évig hordtam a gyereket videós találokzókra aztán mivel nem érdekelt a téma szinte mindig a kocsiban hesszeltem reggetől estig, ha 40 fok volt akkor 40 ha 15 akkor 15
egy törölközőt tettem az ablakra a nap irányába hogy lássam a telefon képernyőjét
aki nem puha pöcs az elvan bárhol
Megint tereles folyik ha nincs erved. 😆
Vilagos hogy hamukazol a gyerek bajarol.
Ahhoz nem kell gyerek hogy lassam a gyoker egoista viselkedesed.
A gyerekkel takarodzol kamubol.
De egszeruen csak szar alak vagy aki kivagyisagbol es dacbol csakazert se lovi le a szarhalom tragacsat mert mert beszolni a boltos hogy büdos a fostmrakasod jobbagy.
A gyerek barhogy bizonygatod kibir 5 percet legkondi nelkul.
Hacsak nem egy immunhianyos autista.
Bar ahogy nezem a te genetikai alkatod jobvan jarna vele. 😆
Van gyereked?Ja várjunk,te töketlen vagy és nincs gyereked.Honnan is tudnád ezt.De azt ugye nem gondolod komolyan hogy a gyerekem elé fogom helyezni a boltos problémáját a nyitott ajtaja miatt.
Minden nyari napon ezt teszem,semmi bajom nincs belole.Tobbet megy telen a legkondi mint nyaron.
Sot,meg jaro motor nelkul birok parkolni is,minimum egy orat is,sot tobbet.Probald ki. 😆
Menne neked is. 😆
Ha a gyereknek az hogy 5 percig nem megy az amugy mar lehutott utasterben a legkondi megart,annak kurvasok baja van,nem kifejezetten életrevalo.
Mi lesz ha ne adj isten te jo eg 20 percet jatszani tamad kedve a napon?
Belehalna?
Nem is tudom te hogy elted meg a gyerekkort legkondi nelkul a napon.
Es par tiz meter megtetele ideje alatt amig anyu odavanszorog felmelegszik az a fosrakas legkondi nelkul ugy hogy a gyerek megizzad?
Menj mar a picsaba.
Ez tenyleg egy egoista türhő gyenge vedekezése.
csak átfutottam az írást
amúgy lehet kapni feszültség stabilizátort 20kw lehet 500 ezer aztán nem hal ki a töltő sosem
én ha vennék új kocsit az csak villanyos lenne, de ez csak elmélet mert sosem fogok újat venni, mivel egy 15 évesre sincs pénzem
Nem nem tudom.Mint írtam,én is voltam ilyen helyzetben,rohant ki a boltos verni a nyálát.....nyár 40fok hátul két gyerek megy a klíma,megálltam a kijelölt parkolóhelyen és vártam anyámat hogy odaérjen mert pár 10 méterre észrevettem.Leállítom?dehogy állítom le.
Igen, az IQ meg az izom (egó) mérete általában fordítottan arányos 😅
Ez a jelenség a kigyúrt cigóknál meg a 60 kilós szoftver fejlesztőknél egyaránt megfigyelhető 😂
nem olvastad persze a linket... mind a túlfesz miatt hal meg, azt meg nem lehet kivédeni. Javítani nem lehet, vegyé újat 8 kiláér ☹️
...és ez csak a töltő. Mibe kerülhet a motor, a vezérlő?
Ajánlgattak nekem egy pár éves S-t, mikor vettem az autót, árban is hasonló volt, de fenti okok miatt nem mertem beleugrani. Újra meg nem futotta - mondjuk, ha lett volna rá annyim, akkor se Tekla S-t vettem volna...
A vicces hogy a buzi gyökér dizeles hápogna a legjobban ha az alvo gyereke mellett jaratna a fostaliga dizeljét a dagadt boltos.
Es magabol kikelve verne a nyalat ha szarnanak a fejere es tovabb jaratna,netan a dagadt boltos beszolna neki hogy vidd arrebb a kölköd jobbágy,törvényesen jarathatom a dizelemet akar a kölköd orra alatt is.
Én nem 😆 nekem benzines van, nem zajos és nem füstöl - 4 méterről már nem látni(hallani) hogy jár...
- de egyébként nem erről volt szó, tudod te, csak kötözköcc 😂
amúgy ez a baj a mai világgal, a sok buzi gyökér tisztában van avval hogy az átlag ember szabálykövető és nem tesz semmit ha valami kellemetlenség éri
nálunk nem a dízellel van a baj hanem egy büdös gyökér öregasszonnyal aki egész évben valamit éget a kertben, de van hogy már hajnali 4kor lángol a kertben a tűz, nem egyszer arra ébredtünk hogy geci nagy füstszag van bent
csak ugye senki sem megy oda és veri el kegyetlenül egy akáckaróval , így ugyanúgy éget évről-évre
télen a tehenekre tesznek csöcs takarót amikor viszik őket itatni a forráshoz mert befagyna a tejcsap rajtuk