Ezeket én nem tudom, mert az öregben M47 motor van, ami kimegy a világból (az újabb N-es dízel, ami leég néha és vezérmű bajos), az újabban meg 60 ekm van, és még service inklusiv-os 2 évig.
... meg a BMW-sekről mindenki azt hiszi, gazdagok, ezért le akarják venni őket általában 😩
Igazából van 2, egy E90 20d meg egy F30 20i - de ez pont mindegy. Mondhatnám, hogy a hátszín akkor is jobb, mint egy tarja, ha csak 25 dkg nem 40... érted? minőségi különbség, amiről te beszélsz, az meg mennyiségi.
Egyébként ezt a "fapadozást" sosem értettem... ugyanaz a motor, az a futómű, stb. akkor miért jobb az extrákkal telibaszott, mint a "fapad"? főleg, ha nem is kell.
Lehetne M3-om is, mi lenne az előnye? min. 2x annyi lé, 2x annyi power (amit sosem használnék ki) agyonperes gumi giga felnin, ami kirázza a fogtömésemet, meg persze 2x annyi fogyi, adó, meg biztosítás... na, ha olyanom lenne egy józan választás helyett, akkor lennék "felvágós"
Nem követem napi szinten hogy kinek milyen kocsija van de régebben leírtad itt hogy e90 20i.
Nincs ezzel baj csak kibaszott gáz hogy egy mondhatjuk a bmw paletta aljáról vett autóval fikázzunk egy egész márkát. Ha tennéd ezt egy 30i vagy m3, de ha feljebb megyünk, minimum egy 5-ös szintjére de abból sem a 20dezső hanem 6henger, akkor megérteném a fikázást. Az e90-nél olcsóbban lehet venni egy superbet, az is drága tehát a gondolatmeneted szerint jó, sőt drágább mont a 3-as tehát jobb annál. Mondom, ha 5-ösről beszélnénk akkor más. A fapad 3 és 5-ös között is hatalmas a comfortbeli különbség.
Egy hátszín szted nem jobb minőség, mint egy tarja? Mert mindenki szerint jobb, attól függetlenül, hogy te épp a tarját szereted. Meg a fóccvágenyt 😅
Sok országban a gyesznyót meg se eszik 😁
na, érted te ezt mégis 😁 Neked jó a tarja (öreg fóccvágeny gruppe) nekem meg jobban ízlik a marha hátszín (BMW) - de van, akinek 25 éves Opel Asztma jut (az a csirke far-hát)
...a Bentley tulajok meg Angus marha bélszínt esznek 😁
Mert te eddig abban a tudatban voltál hogy egy félmilliós gucci ing 30szor annyit bír mint 40ezres.Nem,ki kell fizetni az emblémét.Nem mondom hogy nem jobb a minőség,de nem annyival.az embléma drága.
Egy ilyen gondolatmenet él mindig egy történet jut eszembe egy régi finn emberről.Aki elkezdet vodkát készíteni nem lett egy csúcs kategória de nem is volt rossz minőség,majd gondolkodott hogy is vihetné sikerre a boltot.Azt találta ki hogy a minőséghez képest túlárazva dobja piacra így mindenki prémiumnak fogja hinni ő meg nagy haszonra tesz szert.Tanulság,az hajlandó azt hinni hogy ha valami drága az jó/jobb is.
Neeeem, komám, ez nem érzés, ez tény. Láccik a szalonban az árcímkén is 😂 A mai világban, ha a VW lenne jobb, az lenne a drágább... mint ahogyan pl. a Dacia olcsóbb mind2nél, valszeg mert szarabb.
... meg a BMW-sekről mindenki azt hiszi, gazdagok, ezért le akarják venni őket általában 😩