Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk van egy ilyen dácsiánk(gondolkodós) Hogy jobbnak jobb e azt nem tudom, minden esetre a fenntartási költsége nulla(gondolkodós)
100 al lehet vele járni külterületen, egyedül az autópálya az amiben kevesebbet tud másik autónál az meg ritka(gondolkodós) Árcímke(gondolkodós) Ezt még mindig többért el lehet adni mint a lom szarodat 😂
na mire is jó a 3-as bmw 😅
a bmw? 😂 pontosan ugyan olyan ótvar, hulladék, kotvány,betegágy az is 😂
és kulcsozol? Vagy inkább be se zárod?
hozzátok?
Engedd el… ekkora egonak nem lehet elmagyarázni hogy az alsó polcos 3-asa, főleg 4hengeressel nem valami vagány. És hangsúlyozom, nem lenne baj azzal a kocsival ha nem társulna mellé ekkora arc 🤷🏼‍♂️ Vagy ha ekkora az arc akkor legyen 6hengeres, valami felsőpolcos vagy legalább 5-ös. Ne egy szaros 20d meg 20i 😂 tudom melkora egy szarkupac kocsi az az e90, sajnos volt nekünk is.
Ma vele. 😀
Akkor fussunk neki ismét.
"Most meg BMW-m van, ami jobb a fóccvágeny gruppénál"
Te kezdted el nyomatni hogy hú de fasza a bmv-d ami sokkal jobb vw konszernnél.Te kezdted sztárolni az autódat miközben leszóltál egy egész konszernt.Amibe azért olyan nevek is beletartoznak mint porsche lamborghini bugatti bentley.Te mentél bele ebbe az egészbe.
Szövegértésed megint közepes... akkor azért vettem Ladát, mert szerettem volna a nekem elérhető legjobbat. Most meg ezért vettem BMW-t.
Pont leszarom, ki számára mit jelképez 😁
Na várjál,nem te voltál aki így indította a dolgot?
"Nem, az volt a reális lehetőség, ami jobb volt a Trabantnál, Wartburgnál, Skodánál. Most meg BMW-m van, ami jobb a fóccvágeny gruppénál"
Van, aki ilyen videók miatt nem vesz BMW-t, meg vannak, akik ilyen videók miatt vesznek - mindkettő kibaszottul szánalmas...
Oké, akkor én maradok a BMW-ben eltévedve, te meg tudjad a tutit 😅
Nem,mert az nem menő.Bmw-be sokkal jobban lehet rajoskodni.
http://youtu.be/3izj2-EVoTw
felénk a putrisok még mindig a pápsszemes merciben feszítenek
Azé béjemvébe jóval többet látni, de ők 5-östől felfelé használják, bármilyen kotlott legyen is. Kezdenek leszokni a merciről, az má nekik is snassz. Passatba még keveset láttam, felénk nem kedvelik a tipust 😂
Mer a wv emblemas passzatban nincs tonnanyi bunozo cigany? 😂
Bmw a gazdagsága szimboluma 😮
Ne vicceskedj már 🙂 még a fullos x5 se.......bár kreténséghez se kötném, de vannak tulzottan elfogultak a márkával szemben ez igaz.
Peca ?! Fasza betonozni való idő be is pumpáltam egy lemezbetont a Nyuli hegyoldalba délután levezetés képpen a Cuopio park emeletes garázsba is bebasztam 2 mixernyi betont ! Dézsi úr had örüljön enek is, ne csak az 5 milcsi járandóságának ! 🙃 😉
Kiről a bűnöző cigányokról mert azok is bmwbe ülnek?túl sokat képzelsz abba az emblémába.Sokkal inkább hiszik már az emberek hogy kretének a bmw tulajok mint hogy gazdagok lennének.Nagyon el vagy tévedve.
Akkor horgássz... ki mit szeret. Vasárnap-hétfőn szerintem még hajtom, azt utána marad egész télre malacka. 🙂
motorozni? fasza peca idő van
Motoroztatok ma... 😇
A metafora szerinted is valami értelmiségi ármány ugye? 😬
a bmw kocsiban hinni kell és akkor az lesz a legjobb
főleg a hármas kombik a legtutibb kocsik 😂
Dehogy hiszik hogy gazdagok, de azt biztosan tudják hogy hülyék, ezért le lehető őket húzni 😂