Írtam én ilyet?Nem,leírtam amit gondolok erről.Nem hiszem hogy hagyni fogják a végtelenségig a bevételkiesést,csak még kicsit várni kell hogy több legyen .
"cserét nem csak ellenőrzést ír elő" és mit ellenőriz? Hogy cserélni kell 😆
Te folyamatosan azt állítod, hogy nem kell olajat cserélni a váltóban esetleg akkor, ha megbontásra kerül. (gondolkodós) Én meg azt állítom, hogy egy váltóban ha megfelelő intervallumban cserélik az olajat a büdös életben nem fog tönkremenni. Nagyjából hamarább lesz a föld lapos a gömbölyűből mint egy személyautó manuális váltója tönkremenjen ha nem olyan fasz a gazdája mint te és legalább 100 ezrenként kibassza belőle az olajat 😆
2milliót?Semelyikkel.a két mostaninak ismerőseim az előző tulajai,nem cseréltek mert élettartam periódus van.ugye...a passat,mármint a b4,ott én magam raktam bele 200at,óra szerint 400felett volt,de ahhoz még nem nyúltak.(nem,nem én állapítottam meg hanem a szerelő.)
Nem, én ezen tapasztalatok után kezdtem cserélni az olajat sok éve, azóta nincs hiba, persze ettől még lehet, de legalább megadom az esélyt a kenés minőségének fennmaradására.
Mondjuk ez jó kérdés, a 6 hónapja vett citromban is 330000 volt és nem tudom, hogy bárki előttem cserélt-e váltóolajat vagy sem, én azért rögtön cseréltem.
Nem szerintem hanem a gyártó szerint,egész pontosan ők a lifetime kifejezést használják.Az meg hogy szerinted mi,teljesen mindegy,felőlem 2ezrenként is cserélheted az olajat.Ha pedig átvisszük a gyakorlatba akkor csak azt tudom mondani hogy te meggyőződésből álítasz valamit én meg tapasztalatból.Én még soha nem cseréltem egy autómba sem és nem is volt soha problémám vele,szóval a vw állítása mégiscsak működőképes.
- régi, NEM dakota közmondás -
:D
Nem te voltal.
Te folyamatosan azt állítod, hogy nem kell olajat cserélni a váltóban esetleg akkor, ha megbontásra kerül. (gondolkodós) Én meg azt állítom, hogy egy váltóban ha megfelelő intervallumban cserélik az olajat a büdös életben nem fog tönkremenni. Nagyjából hamarább lesz a föld lapos a gömbölyűből mint egy személyautó manuális váltója tönkremenjen ha nem olyan fasz a gazdája mint te és legalább 100 ezrenként kibassza belőle az olajat 😆
Ertemen.................
szerintem 10 éven belüli lesz az összevont megtérülés
Es melyikkel fogsz 2 milliot?
így is kell, csak pozitívan. 🙂
kézzelfogható haszon van a napelemből, 12 ezer túlfizetésem van idén 😁