Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam én ilyet?Nem,leírtam amit gondolok erről.Nem hiszem hogy hagyni fogják a végtelenségig a bevételkiesést,csak még kicsit várni kell hogy több legyen .
"Dögöljön meg a szomszéd tehene is."
- régi, NEM dakota közmondás -
:D
A szintet,te nagyokos,hogy nincs-e olajfolyás pl. Már miért ne menne tönkre?És még egyszer leírom,soha nem volt még váltóproblémám.
A szavahihetosegedet.
Nem te voltal.
szeretem az olyat aki folyamatosan azon szurkol, hogy mikor lesz a másiknak is szar 😅 Ez a tehén tipikus esete 😂
Majd eljön az idő mikor bevezetésre kerül a napelem adó.
Mert az mit is változtat?
"cserét nem csak ellenőrzést ír elő" és mit ellenőriz? Hogy cserélni kell 😆
Te folyamatosan azt állítod, hogy nem kell olajat cserélni a váltóban esetleg akkor, ha megbontásra kerül. (gondolkodós) Én meg azt állítom, hogy egy váltóban ha megfelelő intervallumban cserélik az olajat a büdös életben nem fog tönkremenni. Nagyjából hamarább lesz a föld lapos a gömbölyűből mint egy személyautó manuális váltója tönkremenjen ha nem olyan fasz a gazdája mint te és legalább 100 ezrenként kibassza belőle az olajat 😆
nem biztos,hogy olyan soká(óranézegetős) Ha felqrják a kw árát 600 Ft-ra sokkal hamarabb 😅
Opelnel kene,mert elobb elfolyik. 😆
Tehat egyikkel sem te tetted meg a leirt km nagy reszet.
Ertemen.................
Nem tudom melyik gyártók tartoznak konkrétan bele a vw-n kívül,az opel ál is tudom hogy van ilyen
jövő ilyenkor már sokkal joban tudok megtérülést számolni
szerintem 10 éven belüli lesz az összevont megtérülés
Hát.....ott nem is biztos az élettartam periódus,franciát kerülöm .
2milliót?Semelyikkel.a két mostaninak ismerőseim az előző tulajai,nem cseréltek mert élettartam periódus van.ugye...a passat,mármint a b4,ott én magam raktam bele 200at,óra szerint 400felett volt,de ahhoz még nem nyúltak.(nem,nem én állapítottam meg hanem a szerelő.)
Nem, én ezen tapasztalatok után kezdtem cserélni az olajat sok éve, azóta nincs hiba, persze ettől még lehet, de legalább megadom az esélyt a kenés minőségének fennmaradására.
Szóval cserélted az olajat,de mégis tele voltál váltóhibával....
Na akkor 42 év alatt meg is térül 😁
Mondjuk ez jó kérdés, a 6 hónapja vett citromban is 330000 volt és nem tudom, hogy bárki előttem cserélt-e váltóolajat vagy sem, én azért rögtön cseréltem.
Melyikkel is mentel te uj 0 km-es kora ota 400e km-t?
Es melyikkel fogsz 2 milliot?
Kevés a tapasztalatod, nekem nagy eséllyel csak váltóhibás járművem több volt mint neked bármilyen ( ha a trabant, wartburg is számít). 😁
Nem szerintem hanem a gyártó szerint,egész pontosan ők a lifetime kifejezést használják.Az meg hogy szerinted mi,teljesen mindegy,felőlem 2ezrenként is cserélheted az olajat.Ha pedig átvisszük a gyakorlatba akkor csak azt tudom mondani hogy te meggyőződésből álítasz valamit én meg tapasztalatból.Én még soha nem cseréltem egy autómba sem és nem is volt soha problémám vele,szóval a vw állítása mégiscsak működőképes.
Na
így is kell, csak pozitívan. 🙂
na
kézzelfogható haszon van a napelemből, 12 ezer túlfizetésem van idén 😁
Nem, a hangsúly az olajcsere perióduson van ami szerinted bontásfüggő szerintem meg km vagy idő intervallumhoz köthető.