Írd le, hogy neked mi a bontás? Mondjuk leveszem a fedelét vagy kettészedem és összerakom ugyanúgy? Esetleg egy alkatrészt kicserélek, de a többi marad? Talán az összes belső alkatrészt cserélem tehát teljesen felújítom? Melyik számít bontásnak?
Látod,te megint elkezded sorolni a szélsőségeket.Hát ha akarok 100km alatt is kinyírok egy motort.Csak a gyár nem az ostoba emberekből csinálja a számításait,szerencsére.
én már vártam meg ilyet(fetrengős) Nem vagyok rá büszke de a céges masztiba akkor lett már hirtelen váltóolaj cserélve amikor a 2-esnél bekampózott a szinkron(fetrengős) Nos erre mondják,hogy eső után köpönyeg. (kezeit széttáró)
ki a jóisten tudja azt megmondani, hogy hány km-ert megy el egy motor bontás nélkül 😅
Ismerek olyat aki a golf 4 el 5 éven keresztül csak 4 sebességet használt, mert nem tudta, hogy van rajta 5 sebesség 😅
A karosszériás világosította fel amikor nála járt, valamiiért szóba került a téma(fetrengős) Aztán egy női söför, egy cégesnek használt mindenki által ütött-vágott, vagy valami fajakónál aki még a motorolajat sem cseréli mert, nem tudja, hogy kell ugyan úgy mint ahogy te sem tudod, hogy a váltóban azért néha kell az olajcsere 😆 Egy motor élettartama legelső sorban a felhasználástól és a karbantartástól függ. Kinyalom a picsáját annak a gyártónak aki ki meri jelenteni azt,hogy az ő általa gyártott motort, vagy bármelyik fődarab meddig bírja bontás nélkül 😅 Mert akkor az jós is egyben ha tudja kihez kerül (fetrengős)
nemrég vett a gyerek 1,4 ért egy ilyen villanyos biciklit https://speedbike.hu/haibike-a...
nekem annyira nem jön át az érzés, inkább villanyos robogót vettem volna ennyiért
Nem tudod mi az hogy bontás?Ha az autóm elmegy 2 millát és ezidő alatt a váltó hibamentes akkor nem fogok benne olajat cserélni.Minek tenném,első bontásnál cserélünk.
A mostani aut váltók azért nem annyira problémásak. Sokat elmennek, de az olajcsere nem épp olcsó mulatság. Az azért nem baj ha az előző tulajnál megvolt ha sok a km benne.
Még mindig fogalmatlan vagy az élettartam dologban. Nem, nem az van megadva, hogy bontás nélkül mennyit megy el ( meg mi az, hogy bontás? Totál felújítás vagy csak egy alkatrész cseréje, és utóbbinál a többivel mi van? Azoknak hosszabb az élettartama?) hanem, hogy addig számít a gyártó arra, hogy annyit biztosan elmegy, de attól még mehet többet is, de ahhoz már illik legalább az olajat lecserélni. A kamionoknál is 100000 fölött kell már olajat cserélni, de akkor csak 6-700000-et megy el turbó meg ilyen gondok nélkül, de ha lecserélik 50000-ként akkor rögtön milla km fölé ugrik a gond mentesség. Amúgy mi van ha a kocsid elmegy váltójavítás nélkül 2 milla km-t? Akkor nyilván az olaj is addig jó. Az átlag szereló, de még a szervizek sem biztos, hogy tudják (egyébként egyre inkább igen mert épp ez az élettartam megjelölés dolog sokaknák verte ki a biztit tizenéve és kényszerítették ki a gyártókból, hogy ugyan legyenek már kedvesek megmondani konkrétan, hogy mit is értenek élettartam alatt.) ha nincs kaidva a gyártó által mit is kell gondolniuk.
tenere inkább aszfaltos
Ezé? 😮
eladta az endúrót mert mindenki baszakodott a motorosokkal a hegyen aztán a biciklivel meg nem basztatják
Esetleg ha kitömöd fűrészporral addig birja míg eladod.
Amúgy 250-ből megódom. 😂
Ismerek olyat aki a golf 4 el 5 éven keresztül csak 4 sebességet használt, mert nem tudta, hogy van rajta 5 sebesség 😅
A karosszériás világosította fel amikor nála járt, valamiiért szóba került a téma(fetrengős) Aztán egy női söför, egy cégesnek használt mindenki által ütött-vágott, vagy valami fajakónál aki még a motorolajat sem cseréli mert, nem tudja, hogy kell ugyan úgy mint ahogy te sem tudod, hogy a váltóban azért néha kell az olajcsere 😆 Egy motor élettartama legelső sorban a felhasználástól és a karbantartástól függ. Kinyalom a picsáját annak a gyártónak aki ki meri jelenteni azt,hogy az ő általa gyártott motort, vagy bármelyik fődarab meddig bírja bontás nélkül 😅 Mert akkor az jós is egyben ha tudja kihez kerül (fetrengős)
https://speedbike.hu/haibike-a...
nekem annyira nem jön át az érzés, inkább villanyos robogót vettem volna ennyiért
Nehezen fogod fel?