Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nagyon lovagolsz ezen a bontás dolgon,miközben a hangsúly a javításon van.
az exc-t adta el
tenere inkább aszfaltos
Írd le, hogy neked mi a bontás? Mondjuk leveszem a fedelét vagy kettészedem és összerakom ugyanúgy? Esetleg egy alkatrészt kicserélek, de a többi marad? Talán az összes belső alkatrészt cserélem tehát teljesen felújítom? Melyik számít bontásnak?
Eladta a teneret?
Ezé? 😮
neki tetszik
eladta az endúrót mert mindenki baszakodott a motorosokkal a hegyen aztán a biciklivel meg nem basztatják
Egye fene,ha eléri a 2millát akkor lecserélem ha van gond ha nincs.
Látod,te megint elkezded sorolni a szélsőségeket.Hát ha akarok 100km alatt is kinyírok egy motort.Csak a gyár nem az ostoba emberekből csinálja a számításait,szerencsére.
Ha már recsegős vagy dobálja az 3 kilóba megáll. 😂
Esetleg ha kitömöd fűrészporral addig birja míg eladod.
Amúgy 250-ből megódom. 😂
hát ez nagyon fasza(meghajlós) Mifelénk úgy mondják ezt, hogy: nem az a hülye aki eladta... 😂
én már vártam meg ilyet(fetrengős) Nem vagyok rá büszke de a céges masztiba akkor lett már hirtelen váltóolaj cserélve amikor a 2-esnél bekampózott a szinkron(fetrengős) Nos erre mondják,hogy eső után köpönyeg. (kezeit széttáró)
ki a jóisten tudja azt megmondani, hogy hány km-ert megy el egy motor bontás nélkül 😅
Ismerek olyat aki a golf 4 el 5 éven keresztül csak 4 sebességet használt, mert nem tudta, hogy van rajta 5 sebesség 😅
A karosszériás világosította fel amikor nála járt, valamiiért szóba került a téma(fetrengős) Aztán egy női söför, egy cégesnek használt mindenki által ütött-vágott, vagy valami fajakónál aki még a motorolajat sem cseréli mert, nem tudja, hogy kell ugyan úgy mint ahogy te sem tudod, hogy a váltóban azért néha kell az olajcsere 😆 Egy motor élettartama legelső sorban a felhasználástól és a karbantartástól függ. Kinyalom a picsáját annak a gyártónak aki ki meri jelenteni azt,hogy az ő általa gyártott motort, vagy bármelyik fődarab meddig bírja bontás nélkül 😅 Mert akkor az jós is egyben ha tudja kihez kerül (fetrengős)
nemrég vett a gyerek 1,4 ért egy ilyen villanyos biciklit
https://speedbike.hu/haibike-a...
nekem annyira nem jön át az érzés, inkább villanyos robogót vettem volna ennyiért
Astran nem,polon,ducaton igen.
(fejét fogó)
manapság másfél millióért egy fasza bringát lehet venni, talán kifutja még egy esőkabátra(kezeit széttáró)
Én azért csak cserélnék, nem várom meg hogy szétessen mert az olaj elvesztette a kenőképességét és megrágta magát a váltó 😆
Neked kellet már váltót javítanod?
De van
Nem tudod mi az hogy bontás?Ha az autóm elmegy 2 millát és ezidő alatt a váltó hibamentes akkor nem fogok benne olajat cserélni.Minek tenném,első bontásnál cserélünk.
Azt hogy kurvakicsi.Mondomen.
Akkor tudjuk hogy az mit jelent.....
A mostani aut váltók azért nem annyira problémásak. Sokat elmennek, de az olajcsere nem épp olcsó mulatság. Az azért nem baj ha az előző tulajnál megvolt ha sok a km benne.
Mielött a kis ü-be belekötnél,az elütés,nem tartozik hozzá.
Vagyis van élettartama,de kurva kicsi.ű

Nehezen fogod fel?
Még mindig fogalmatlan vagy az élettartam dologban. Nem, nem az van megadva, hogy bontás nélkül mennyit megy el ( meg mi az, hogy bontás? Totál felújítás vagy csak egy alkatrész cseréje, és utóbbinál a többivel mi van? Azoknak hosszabb az élettartama?) hanem, hogy addig számít a gyártó arra, hogy annyit biztosan elmegy, de attól még mehet többet is, de ahhoz már illik legalább az olajat lecserélni. A kamionoknál is 100000 fölött kell már olajat cserélni, de akkor csak 6-700000-et megy el turbó meg ilyen gondok nélkül, de ha lecserélik 50000-ként akkor rögtön milla km fölé ugrik a gond mentesség. Amúgy mi van ha a kocsid elmegy váltójavítás nélkül 2 milla km-t? Akkor nyilván az olaj is addig jó. Az átlag szereló, de még a szervizek sem biztos, hogy tudják (egyébként egyre inkább igen mert épp ez az élettartam megjelölés dolog sokaknák verte ki a biztit tizenéve és kényszerítették ki a gyártókból, hogy ugyan legyenek már kedvesek megmondani konkrétan, hogy mit is értenek élettartam alatt.) ha nincs kaidva a gyártó által mit is kell gondolniuk.