Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is van olyan ismerősöm hogy ha az asszony azt mondja főzz akkor főz ha takaríts akkor takarít
céges buli után meg kucsit ittasan ment haza nem emgedte be a lakásba, kint aludt a kocsiban a kb 12-15 fokos éjszakában
na ha engem így beszopatna akkor úgy elverném másnap mint a lovat, az se érdekelne ha utána le kellene ülni miatta pár hónapot
Semennyire, tök más dologról beszélsz rosszindulatból.
De tudod te ezt, mert amit csinálsz, vagy születési rendellenesség vagy direkt.
(A te szerencsétlen fejedben csak a kád szélén sorakozó baszomok jelentek meg, illetve ezek szerint jellemző módon az áruk... meg hogy én külön kasszán vagyok. Hát igen, akitől elveszik otthon a segélyt, az tényleg irigykedik a más önállóságára.)
nálunk 2 féle női munka van:
- házon belüli
- házon kívüli
Nekem a szokásos light-ramadán, azaz a szokásos kefír, napközbenre más sül az oldalas illetve az említett sült kenyér. Ésszel kell ennem, mert a hétvégén körömpörkeltet csináltam, igaz a lányom csak az ízét szereti a cupákot nem, így félig köröm- félig meg lapockát főztem bele a kedvéért.
Estére már bespájzoltam a maradék kefíremet és valami gyümölcsjoghurtot.
De valahogy mégis igazam van.Mert hát külön kasszán van.
Reggelire halpástétom pirítóssal.
Ebédre ma rántott hal, meg csirkemell párizsi bundában lesz édes burgonyával meg rizibizivel.
Ma nagy unalmamban megcsinálom a gyerekkorom egyik kedvencét, zsírban sütök egy pár szelet kenyeret és fokhagymát elcsiszolok rajta.
Fosnád te a gechit pipikém asszem... 😂
jó csajom lennél (gondolkodós)
nálunk a kert is(kezeit széttáró)
Én másképpen látom. Nem rossz ez, nem rossz az, ki így, ki úgy.
Viszont cserébe emlékezem, amikor a mamát elviszi a papa, hogy együtt beszéljék meg, milyen autót vegyenek, mindezt úgy, hogy a mamának még jogsija sincs.
:-)
Meg ezen kívül is sorolhatnám, hogy néha mitől áll égnek a hajam. A legislegislegis-legrosszabb az, amikor a munkahelyen az összetartó buli időpontjának megbeszélésekor közlik páran, hogy otthon megkérdezik, hogy jó-e a kiccsaládnak az időpont a faszi pizzázása.
Ja, és időre mennek haza, nem lehet a céges üdülőben éjszakára maradni és reggel hazamenni... meg sorolhatnám.
Simán elmosogatok, kiteregetek mosás után, ha nejem melózik de indított mosást. Amit tudok megcsinálok a lakásban mindent, burkolások festés, tapétázás vízszerelés... Azért nem fizetek amit a két kezemmel én is megoldok. Főzést is bírom, igaz régebben rávitt a kényszer, most meg már szívesen kotnyeleskedek a konyhában.
A kert oké, az enyém, de a lakásban legfeljebb a robot porszívót indítom el. A többi női munka.
Látod, pedig én főzök - igaz, csak férfiételeket és a külön kis kialakított konyhámban a férfijátszósban - és rendszeresen takarítok. Cserébe nekem semmit nem tudnak a szememre hányni.
Ja, a ruháimat is én vasalom.
HJC-TR1 2 db zárt napszemüveges, végig kámzsával használt, átbeszélővel szerelt bukósisakok, sisakzsákokkal, dobozaival, kizárólag egyben eladók.
Méret: L-S.
Ár:75.000ft.-
Pedig egyszerű történetekben volt különbség köztem és az itteni közösség tagjai között.
Emlékezem az elsőre (is), ahol egy videóban a vizslaforma kutya az összegereblyézett faleveleket baszta szét, amire én gyanútlanul azt írtam, ha a gazda saját munkáját bassza el a kutya, az egy dolog, de ha sétáltatás közben egy más ember munkáját, akkor én azt (a más ember helyében) én nem hagytam volna.
Ennyi elég volt, hogy megalapozzam az itteni hozzámállást.
takarítani?
ha nekem mosni főzni takarítani kellene bármikor is zavarnám el az asszonyt a gecibe
Mittomén... Nem vagyok igazság osztó.
Csak ebben?
Amugy a furdoszobat (a legnagyobb szoban es akerten kivul) pont en takaritom minden szombaton. Az asszonyallat meg pont ra vanszoktatva, hogy ne eljen vissza a helyzetevel.
😂
Mert én szép vagyok 😊
a tükör minek? 😅
Nem mondom hogy nincs igazad, de mivel a csajoknál van az összes pina, és én még igényt tartok rá, úgy vagyok vele hogy amíg a műhelyemben nem kezd rendezkedni, én sem csesztetem a fürdőszobáért. (végszükségben a műhelyemben is van zuhanyzó és mosdó tükörrel.)
Ebben igaza van Lacinak, tényleg gechire kötekedő kis sunnyogó mufurcfaszkalap vagy. 😋