Hát folyamatosan a szavahihetőségemet vonod kétségbe mindig minden témában,igazából ez csak a te bizalmatlanságodat bizonyítja az emberek felé,ami valahova azért visszavezethető.Én ha valakivel beszélek egy témában és nem egyezik a vélemény nem az jut az eszembe hogy a másik fél valótlant állít, elvégre felnőtt emberek vagyunk.
Nem tudom te milyen környezetben élsz vagy milyen emberek vesznek körül,de hogy te egyből hazugsággal vádaskodsz.......nem tudom de nekem valahogy nem ez szokott az első gondolatom lenni,lehet jobb közegből jöttem,onnan ahol nem a hazugság és megbízhatatlanság a fő erény.Én valahogy úgy vagyok vele hogy felnőtt emberek vagyunk,így olyan hogy hazudozás meg kamuzás egyszerűen nem játszik sem a részemről és én sem ezt feltételezem másról.mondjuk ezt haziludik és a hulyebaz ezeket nem értem.
Amugy ki mit haziludik es mennyire hulyebaz a te peldadbol lathato hogy nem evidens,nagyon hulye vagy.....a tobbirol van velemenyem,de besertodsz,igy no comment. 😆
Mégegyszer megkérdezem.Használtál olyan autót amin sosem volt olaj cserélve?Ne mellébeszélj hogy miket szedtél szét,erre válaszolj!Tehát alá tudod támasztani gyakorlati tapasztalatból hogy nem működik a dolog?Attól hogy nem én tettem meg a km első felét attól még tény marad.Itt is felteszem újra a kérdést.Ki az a hülye aki eladáskor azt hazudná hogy nem volt olaj cserélve,miközben igen?Ne legyél már ostoba.Tudod ez a dolog akkor állná meg a helyét ha kéthavonta autót cserélnék és csak addig használnám.De én egy autót tizen évig szoktam használni.
Te hulye,ugy hogy az emlegetett km felet se te tetted meg,zero tapasztalatod van,de kijelented ennyi elkenprlda utan hogy nem kell.
Hat,eleg lepkefing a tapasztalatod. 😆
En tobb valtot is szetkaptam,ezek utan mondom hogy kell a csere.
Nem haver ismerosenek a komaja anyukajanak a velemenye alapjan. 😆
nekem egyszer a cross csizmába harapott bele egy pásztor kutya, ki is pattintotta az egyik csatot
neki tuti szarabbul esett mint nekem mert egyből lemaradt
Majdnem az összes keresztmotoros vw-be kevés olaj ment. Volt amik már újként zörögtek és plusz 3-5dl olaj megoldotta. Voolt olyan 6-os váltójuk ami ez az olajhiány miatt ledarálja a csapágy a házat és egyszerűen kiesik a váltó oldalán 😂
Tehát, igenis cserélni kell. Már csak azért is mert a sok km alatt elcsöpöghet, még akkor is ha nem feltűnő az olajszivárgás(nem csöppen le) és a kevèsből csak kevés kell hiànyozzon hogy túl kevés legyen 🤓
Azért mert mondjuk egy gyilkosra azt mondom hogy gyilkos,még nem jelenti azt hogy én is az vagyok.A világ már csak ilyen,fogadd el.A másik tűzoltó mondta......nálatok?Nálatok kinél?Én ugyan ebben a beszélgetésben nem vettem részt,de fura hogy téged így le köt a téma.Mondjuk sok mindenre magyarázatot ad.
Azt meg hogy? Tulaj nem kötötte meg a harapós kutyát?
Mondjuk olyan nekem is volt hogy megyek be, olyan fura érzés van a bokámnál, nézem a hős tacsi harapdálja a munkavédelmi cipőmet 😂
Aztán olyan 15másodperc alatt haverkodtam le vele, amikor kiderült van nálam lazacos jutalom falat...kis elvtelen dög, kajáért még a széf kódját is elmondta volna 😆
szervo az opelban is van az olajtartály sapkája rárohadt hogy nem tudom levenni, de még hibátlan
az opel gyárnak ez az f astra nagy ballépés volt mert nem nagyon romlik még 20 évesen se pedig 300ezer feletti a futása
Hat,ezt a sajat beteg lelked es tapasztalatod mondatja veled.Csak egy allatokkal fajtalankodo vet fel ilyet.
Egyszeruen a tulajnak vittem be egy szekrenyt,a jelenleteben.Munka.Ez sem lehet neked tul gyakori mert a masik uzolto szerint mindenki nezi a masik braneret nalatok kozos zuhanyzaskor,ez megy melo helyett. 😂
Pedig de,mar harapott meg. 😂
Elotte ugatott.Nem az enyem,meloban.
Szal meg ezt is szarul tudod,..........ja bocs a kutya gyari leirasaban ezt irta a mernok? 😂
Remélem a hosszuhétvége után kifullad a téma 😃
Csak az elettartama nem volt 5 ev.Es kb 105e km.
Hat,eleg lepkefing a tapasztalatod. 😆
En tobb valtot is szetkaptam,ezek utan mondom hogy kell a csere.
Nem haver ismerosenek a komaja anyukajanak a velemenye alapjan. 😆
neki tuti szarabbul esett mint nekem mert egyből lemaradt
Tehát, igenis cserélni kell. Már csak azért is mert a sok km alatt elcsöpöghet, még akkor is ha nem feltűnő az olajszivárgás(nem csöppen le) és a kevèsből csak kevés kell hiànyozzon hogy túl kevés legyen 🤓
Mondjuk olyan nekem is volt hogy megyek be, olyan fura érzés van a bokámnál, nézem a hős tacsi harapdálja a munkavédelmi cipőmet 😂
Aztán olyan 15másodperc alatt haverkodtam le vele, amikor kiderült van nálam lazacos jutalom falat...kis elvtelen dög, kajáért még a széf kódját is elmondta volna 😆
az opel gyárnak ez az f astra nagy ballépés volt mert nem nagyon romlik még 20 évesen se pedig 300ezer feletti a futása
Egyszeruen a tulajnak vittem be egy szekrenyt,a jelenleteben.Munka.Ez sem lehet neked tul gyakori mert a masik uzolto szerint mindenki nezi a masik braneret nalatok kozos zuhanyzaskor,ez megy melo helyett. 😂
Elotte ugatott.Nem az enyem,meloban.
Szal meg ezt is szarul tudod,..........ja bocs a kutya gyari leirasaban ezt irta a mernok? 😂